Opublikowano poniedziałek o 13:022 dni W dniu 8.03.2026 o 12:42, Donatello1991 napisał(a):Jak dla mnie to jesteśmy w momencie gdzie gra zacznie się od nowa.ASX pomylił sie ze wszystkim, bo wracamy najpewniej do czasów ery x360/ps3.Mhm... Gra zaczęłaby się od nowa gdyby wyszli i powiedzieli, że wszystko zapowiedziane na ps5 jednak kasują. Na tą chwilę to wygląda tylko jak mocniejszy steambox. Wątpię w całkowity powrót do ex-ów. Gdyby tak było nie robiliby hybrydy. Chyba, że liczą na ściągnięcie większej liczby PC-towców, ci też jest moim zdaniem głupie, bo PCMR dostałoby pierdolca gdyby ktoś zaczął ich nazywać konsolowcami.
Opublikowano wtorek o 16:031 dzień Niewiele i gaming jaki znamy zmieni się na zawsze.Z jednym śp. asax miał rację - dobrze mieć możliwość wyboru.
Opublikowano wtorek o 16:411 dzień Czekam na soczyste info. Może w czerwcu zaczną gadać? Series już i tak szoruje po podłodze, wiec nowych klientów nie stracą i tak. W chwili zwątpienia w markę dokupiłem playstation i cierpię z tym marnym sprzętem i ekosystemem.
Opublikowano wtorek o 18:351 dzień Do końca roku pewnie wpadną hiobowe wieści o cancelu projektu na rzecz jakiegoś propagowania AI slopu.
Opublikowano wtorek o 18:371 dzień Tak będzie i będą wydawcą jak Sega.Zawsze dobrze przewidywaliście.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Liczę, że ktoś z biorących udział w tych prezentacjach puści parę z ust. Czuję lekką podjarkę nową generacją.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 35 minut temu, pawelgr5 napisał(a):A o ktorej ma to byc?o 18:10*https://schedule.gdconf.com/session/building-for-the-future-with-xbox-presented-by-microsoft-xbox/917994
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Kazali gościowi co transmitował wyłączyć telefon ale to co usłyszałem do tej pory zmieni wasze postrzeganie konsol i cały gaming
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. "Xbox mode" will be coming to W11 in select markets in April-Jason Ronald
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Obejrzałem kawałek nagrania u destina i zaczeli chodzic po pomieszeniu i prosic o wylaczenie nagrywania ehh
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 15 minut temu, Sebas napisał(a):Co wy myślicie, że tam pokażą? Kto wam tak mózgi wyprał xDciężko o bardziej zrozpaczonych ludzi szukających odrobiny nadziei, jednak 25 lat łapania oklepu robi swojePamiętacie jak stare baby widziały jezusa na zagrzybionej ścianie jakiegoś blokowiska?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Krychu a weź powiedz, co Ty pierdolisz ? Wcześniej pisałeś o anulowaniu projektu, potem jakie Xbox mode, teraz Windows Big Picture.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Krychu a weź powiedz, co Ty pierdolisz ?Wcześniej pisałeś o anulowaniu projektu, potem jakie Xbox mode, teraz Windows Big Picture.Akurat nie pierdolę, tylko w kwietniu wyjdzie apka na Windowsa 11 z trybem Big Picture, czego nie rozumiesz?To część projektu HelixJest oficjalka:Xbox WireFrom GDC: Building the Next Generation of Xbox - Xbox WireXbox is deep in development on the next generation Xbox console, Project Helix. Find out more from our keynote at the 2026 Game Developer Conference.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Nadal wszystko jest xboxem ale już bez sloganu, który się ludziom nie spodobał. Czyli podsumowując - zwyczajny postęp techniczny i korporacyjna dwulicowa gadka. Za stary jestem na takie sztuczki!