Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Limitka to chyba tylko do foliowej koszulki i schowania. Do czytania na tronie to zaraz się ubrudzi.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Na kiblu to możesz przeczytać z okładką crasha 2 któremu pomyliły się epoki
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ja nie wiem jak to możliwe i nikt nie jest oburzony że doszło do wyboru grafiki z Crasha bandicoota 2, a jest napisane Crash Bandicoot 1 i ludzie jeszcze zamawiają tą okładkę! To nie można było zostawić jej na numer drugi i tam zrecenzować Crasha bandicoota 2?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 6 minut temu, Axelio napisał(a):Ja nie wiem jak to możliwe i nikt nie jest oburzony że doszło do wyboru grafiki z Crasha bandicoota 2, a jest napisane Crash Bandicoot 1 i ludzie jeszcze zamawiają tą okładkę! To nie można było zostawić jej na numer drugi i tam zrecenzować Crasha bandicoota 2?Za 20 lat ta okładka będzie warta majątek.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Pany, na sklepie już ruszyliśmy, na Allegro od 20.00 (+ tradycyjnie pewnie chwilę nim oferty się odświeżą). Sklep - https://www.psxextreme.pl/tag-produktu/playstation-extreme/Allegro - https://allegro.pl/uzytkownik/N3Media?order=n
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Udało się przez stronę limitkę wyszarpać <3Na allegro jeszcze nie widać 20:07
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tu jest: https://allegro.pl/oferta/playstation-extreme-1-okladka-limitowana-psx-extreme-18504359270?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=4228af12-0d9b-4f85-8de3-64cb466f7c3d&utm_content=ad1477443a59#
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Limitka zamówiona. Trochę wstyd, że tego Crasha nie zmieniliście xd
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Limitka day one, wiadomo. A akurat pociągiem jade i prawie w ogole nie mam zasięgu. Całe szczęście przeszlo.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tak jest Kupiona Limitka, Crash i Lara. Czekałem od 20 ale jak zwykle patałachy z Allegro wrzuciły oferty po czasie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 100 sztuk limitki na allegro poszło w przeciągu 15 minut, do 21 może się wyprzedać
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Zamówione uff.. Wszystkie 6 wleciały + limitka. Crasha trzeba będzie oprawić 😅
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Limitka i Crash zamówione. Będzie co czytać w wakacje. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Grześ
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A ja mam pytanko: na wszystkich okładkach u góry jest pasek z wymienionymi niektórymi grami, które są zrecenzowane w piśmie i m.in. przy Tomb Raiderze i Crashu (ale również Resident Evil i Gex ) są tam dopisane dwójki. To tak ma być czy jakaś pomyłka?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zamówiona limitka. Miałem na celowniku Suikodena z racji nostalgii, no ale cóż, padło na coś prostszego
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Oczywiście jakis babol na etapie tworzenia prewek. W druku bedzie OK :)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A jeszcze oceniaczka jest jak ze starych extrimow, a pisałeś wyżej że nowa szata graficzna ma być… czy to tylko jakieś rendery dla zobrazowania?Ps wipeouta wziąłem:)