Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Gratulacje!Mam klienta na #1001 egzemplarz. Namówiłem znajomego, żeby sobie sprawdził. Jak to możemy ogarnąć, żeby szło w jednej paczce? Ja już zaklepałem sobie limitkę przez sklep. Koleś by chciał okładkę z Residenta.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Autor 11 minut temu, triboy napisał(a):Gratulacje!Mam klienta na #1001 egzemplarz. Namówiłem znajomego, żeby sobie sprawdził.Jak to możemy ogarnąć, żeby szło w jednej paczce? Ja już zaklepałem sobie limitkę przez sklep. Koleś by chciał okładkę z Residenta.Odezwij się na sklep@psxextreme.pl - coś spróbujemy pokombinować, żeby to połączyć.
Opublikowano niedziela o 10:075 dni Autor Dobry! OK, kto miał kupić to kupił, co anulowane i nieopłacone wróciło do puli, a tym samym mamy jeszcze 7 egz. limitki. W środę o 19:00 pula pojawi się pod tym linkiem na sklepie https://www.psxextreme.pl/produkt/playstation-extreme-1-okladka-limitowana/
Opublikowano wczoraj o 08:27 1 dzień Faktycznie, niezłe zesransko w komentarzach. Aż troche zaczynam żałować, ze uczciwie wziąłem tylko 1 egzemplarz dla siebie, a nie kilka na handel dla tych oburzonych. ;) I te genialne pomysły, zeby po prostu wziac i dodrukować więcej limitki...
Opublikowano wczoraj o 08:57 1 dzień No, ja też poległem wczoraj w walce. Chyba takiego brania to żadna limitka jeszcze nie miała.
Opublikowano wczoraj o 09:01 1 dzień 33 minuty temu, LeifErikson napisał(a):Aż troche zaczynam żałować, ze uczciwie wziąłem tylko 1 egzemplarz dla siebie, a nie kilka na handel dla tych oburzonych. ;)
Opublikowano wczoraj o 09:05 1 dzień 37 minut temu, LeifErikson napisał(a):Faktycznie, niezłe zesransko w komentarzach. Aż troche zaczynam żałować, ze uczciwie wziąłem tylko 1 egzemplarz dla siebie, a nie kilka na handel dla tych oburzonych. ;)I te genialne pomysły, zeby po prostu wziac i dodrukować więcej limitki... Przy PS2 to bedzie dopiero wojna
Opublikowano wczoraj o 09:06 1 dzień Trochę błędne koło sie zrobi, bo w takim razie następnym razem ja biorę z 5 sztuk. Aczkolwiek jak tak patrze na olx, to limitki wiszą po jakies 100 zl mniej więcej i chyba nikt sie o to nie zabija.
Opublikowano wczoraj o 09:22 1 dzień 13 minut temu, LeifErikson napisał(a):Trochę błędne koło sie zrobi, bo w takim razie następnym razem ja biorę z 5 sztuk. Jak wezmiesz 5 sztuk, to zabraknie dla kilku osob ktore maja juz limitke pierwszego tomu, popyt wzrosnie
Opublikowano wczoraj o 09:23 1 dzień Autor 12 minut temu, LeifErikson napisał(a):Trochę błędne koło sie zrobi, bo w takim razie następnym razem ja biorę z 5 sztuk. Aczkolwiek jak tak patrze na olx, to limitki wiszą po jakies 100 zl mniej więcej i chyba nikt sie o to nie zabija.Rozkminiam, czy od kolejnego specjala nie zrobić limitu max 2 sztuk/osoba, aczkolwiek i tak 99% bierze po jednej sztuce, jakieś pojedyncze osoby po 2, a już dosłownie jednostki 3-4.
Opublikowano wczoraj o 10:08 1 dzień No słabe w chuj, masz w koszyku i chcesz opłacić. No nic, będę szukał od skalpelów.
Opublikowano wczoraj o 14:23 1 dzień Przecież dodanie do koszyka nie blokuje sztuki, dopiero płatność. Ktoś był szybszy.
Opublikowano wczoraj o 14:26 1 dzień Panowie, ale to tylko okładka. Ciekawe jak Zgredzi się wywiążą z treści tam zawartej, bo oczekiwania są wysokie
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 23 godziny temu, Perez napisał(a):Rozkminiam, czy od kolejnego specjala nie zrobić limitu max 2 sztuk/osoba, aczkolwiek i tak 99% bierze po jednej sztuce, jakieś pojedyncze osoby po 2, a już dosłownie jednostki 3-4.Sprzedawać na kartki jak za komuny: kupony byłyby w miesięczniku - kupony z trzech numerów uprawniają do zakupu 1x specjala z limitką :D :D :D A tak na poważnie to może taki zabieg: wystawiać limitki w transzach. Na przykład co tydzień wystawiać 100 czy ileś tam sztuk z 400 - tak, żeby ten co się późno zorientuje też miał jakąś szansę.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor Jeśli już to pewnie bardziej zintensyfikujemy działania informacyjne (wcześniej + więcej), aczkolwiek sprawdzałem to już w tym konkretnym przypadku - pierwsze info było przy okazji ankiety jakoś 12 kwietnia, potem powtórki 14, 15 kwietnia i jeszcze post w socialach na start przedsprzedaży 16 kwietnia. Dodatkowo oczywiście forum, newsletter do klientów sklepu, osobny post na Patronite. Na przykład jeden Czytelnik napisał, że przegapił, bo źle ustawił powiadomienie w telefonie - na takie sytuacje to już trudno znaleźć rozwiązanie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 19 godzin temu, Ukukuki napisał(a):Przecież dodanie do koszyka nie blokuje sztuki, dopiero płatność. Ktoś był szybszy.A powinno ją trzymać aż do zakończenia zakupu, tak jest na innych portalach. Ja nie mówię o tym aby trzymać w nieskończoność koszyka, ale chociaż do zakończenia popranej płatności.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. @Shen twoja reakcja jest adekwatna co do Ciebie, nic innego nie można się po Tobie spodziewać.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 56 minut temu, tajmeniczy czyletnik napisał(a):Sprzedawać na kartki jak za komuny: kupony byłyby w miesięczniku - kupony z trzech numerów uprawniają do zakupu 1x specjala z limitką :D :D :DA tak na poważnie to może taki zabieg: wystawiać limitki w transzach. Na przykład co tydzień wystawiać 100 czy ileś tam sztuk z 400 - tak, żeby ten co się późno zorientuje też miał jakąś szansę.Ostatnią rzeczą jaką chce robić to polować na te limitki xd
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W dniu 30.04.2026 o 11:23, Perez napisał(a):a już dosłownie jednostki 3-4.Jednostki specjalne.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pewnie gdyby były same limitki i tak by się znaleźli tacy, co by chcieli opchnąć na allegro za 100zł.A mogłem wziąć 2 jak jeszcze były.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Prawdziwi fani siedzą w pierwszych rzędach, a reszta stoi za płotem.Proste.
Opublikowano 16 minut temu16 min 8 godzin temu, Perez napisał(a):na takie sytuacje to już trudno znaleźć rozwiązanie.Zrobić preordery i po kłopocie, kto będzie chciał zrobi preorder wcześniej i nie przegapi, można nawet zrobić preordery w ciemno, zanim powstanie okładka.