Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 57 minut temu, czapa napisał(a):Mam wszystkie A Pegasus też miał limitke?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W którym specialu był wywiad z lambadziarą z okładki2 godziny temu, pawelgr5 napisał(a):Ja wzialem z RE1. Mam nadzieje ze max na wiosne za rok jednak ten Mega Drive wjedzie.Perez pewnie nawet nie wie co to :/
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W Dreamcast Extreme, to była ta druga limitka z którą Łapusz wyjechał znienacka.A, i chyba w Arcade Extreme też coś takiego było.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 49 minut temu, Ukukuki napisał(a):W którym specialu był wywiad z lambadziarą z okładkiPerez pewnie nawet nie wie co to :/W Arcade czy dremacast ta laska była na okładce. Ale wkurzał fakt że limitowana okładka ma nagle limitowane więcej stron :/
Opublikowano 51 minut temu51 min DC Extreme z cosplayerką to była limitka czy zwykły wydanie?Pytam, bo wg opisu tej aukcji, okładka z czoszką to też limitka...https://www.olx.pl/d/oferta/dreamcast-extreme-x-ray-limitowana-1-400-CID751-ID151Hhd.html
Opublikowano 31 minut temu31 min Autor 1 godzinę temu, Ukukuki napisał(a):W którym specialu był wywiad z lambadziarą z okładkiPerez pewnie nawet nie wie co to :/No nie wiem :D Na szczescie moja wiedza/niewiedza to zadne kryterium.