Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 2 godziny temu, Perez napisał(a):Ech, kurczę, rzucają tymi kopertami jak piłką… Odezij się na sklep@psxextreme.pl - coś poradzimy.Nie no spokojnie przeżyję tylko faktycznie tu nie wina pakowania a transportu
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor 1 minutę temu, BRY@N napisał(a):Nie no spokojnie przeżyję tylko faktycznie tu nie wina pakowania a transportuNo to najczęściej ich sprawka. Widzę jak to ode mnie odbierają - ma gość taki duzy karton i tylko leci skan naklejki i fru do kartonu. Przy pakowaniu staram sie zwracac uwage, czy nie ma widocznych defektow, bo niestety czasami, mimo ze to nowki z drukarni, to potrafi byc ktoras sztuka uszkodzona. W lipcu planuje odpalic promo na outlet, bo szkoda tego wyrzucac, zwazywszy na to, ze to najczesciej tylko jakies slady na okladce, a juz srodki lux.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Lekkość pisania Ściery pokazuje, ze PE potrzebowałoby go na stałe w dziale felietonów. Jego epitety myślowe oraz konstrukcja zdań to jest coś co dawno nie widziałem w piśmie gejmingowym.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. No musze przyznac, ze pod kątem walorów zapachowych to chyba mamy lidera.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ledwo zacząłem czytać i już mam babola. Stopka pod wstepniakiem - Roger Żachowski. Żeby nazwisko naczelnego przekręcić to trzeba być naprawdę uzdolnionym
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor Godzinę temu, Mari4n napisał(a):Ledwo zacząłem czytać i już mam babola. Stopka pod wstepniakiem - Roger Żachowski. Żeby nazwisko naczelnego przekręcić to trzeba być naprawdę uzdolnionym Jak dobrze kojarze to stopke robil… Roger :) moze to jakis jego pseundonim literacki czy cos ;)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. a ja w obronie betatesterów tylko napiszę, że nie dostaliśmy wstępniaka i spisu treści, więc jak napisał wydawca, Roger pewnie sam się tak podpisał
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Chcesz mi powiedzieć, że on sam już nie wie jak się nazywa. Co te PPE robi z ludźmi.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor 2 minuty temu, SlimShady napisał(a):Chcesz mi powiedzieć, że on sam już nie wie jak się nazywa. Co te PPE robi z ludźmi.No ja jestem 2 lata mlodszy od Rogera… Strach dozyc jego wieku, ze juz czlowiek zle sie podpisuje… W pilke tez przestal grac… Ale sa plusy, bo to juz chyba niedlugo bede mogl na niego jakas dotacje wziac w ramach wsparcia osob starszych ;)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 godziny temu, LeifErikson napisał(a):No musze przyznac, ze pod kątem walorów zapachowych to chyba mamy lidera. Ciekawe jak długo się utrzyma
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mam drugiego babola, tylko tym razem chodzi o błędne informacje. W WO2097 nie było mechaniki regeneracji armora przez pochłonięcie broni, to było dopiero chyba w Pure.Żeby nie być pogromcą uśmiechów dzieci, to muszę wspomnieć że przyssałem się srogo do tego wydania. Jak się nie będę hamował to dzisiaj wciągnę cały.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. co jak co ale okładka limitka jest prześliczna.w ogóle po odebraniu dzisiaj specjala, uświadomiłem sobie, że to pierwszy raz od dłuższego czasu. Gdzie nie ma zapowiedzi niczego nowego czy to specjala czy Kompendium. Można wiedzieć jak wygląda harmonogram na najbliższe miesiąca? GTA jesień?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Patrząc na schemat działania Pereza, to pewnie ujawni specjal o gamecubie w lipcu, a gdzieś we wrześniu album o GTA.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Tak jest, najpewniej w pierwszym tygodniu lipca oglosimy wrzesniowy specjal, GTA juz sie robi, a na grudzien ostatni tegoroczny specjal, ktory w sumie tez juz powi nabiera ksztaltow.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Ciekawe jak długo się utrzymaJa trzymam w koszulce, w ktorej przyszedł, zeby zachować ile sie da. Stężenie jest takie, ze mysle, ze do numeru drugiego wystarczy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Książka o Wiedźminach przy premierze czwórki? Chętni na pewno by się znaleźli. Tylko co ciekawego by tam było, o czym jeszcze nie napisano?
Opublikowano 42 minuty temu42 min Aha, czyli Gamecube, GTA i Sega Megadrive na ten rok Mnie strasznie ciekawią plany na 30 lecie. Liczę ze Perez z Rogerem dadzą sporo miejsca czytelnikom. Fajnie się czyta te historie o wujku z Niemiec, osiedlowej wypożyczalni gier czy graniu bez memorki.