Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor 2 godziny temu, iluck85 napisał(a):Lekkie zagięcie, ale trudno. Przeżyjemy :)Jak coś to na luzie daj znać na sklep@psxextreme.pl - bo to już nie takie lekkie... Kiepsko z tymi dostawami - niby ta koperta taka biedna nie jest, a i tak się to gnie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 6 godzin temu, Perez napisał(a):Jak coś to na luzie daj znać na sklep@psxextreme.pl - bo to już nie takie lekkie... Kiepsko z tymi dostawami - niby ta koperta taka biedna nie jest, a i tak się to gnie.Luz. Do przeżycia :)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. https://m.olx.pl/d/oferta/limitowana-playstation-extreme-1-1994-1996-2-2026-CID751-ID1b552k.html?reason=observed_search&search_reason=search%7CorganicKtóry to forumowicz?:/
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Coś czuję, że jak sprzedam limitkę za 10 lat to postawię sobie za to dom w Malibu
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Stan: nowa w folii. - konkret, nawet my tak ich nie wysyłamy. Chyba że to mowa o... koszulce foliowej ;)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 11 minut temu, grzybiarz napisał(a):https://m.olx.pl/d/oferta/limitowana-playstation-extreme-1-1994-1996-2-2026-CID751-ID1b552k.html?reason=observed_search&search_reason=search%7CorganicKtóry to forumowicz?:/skad wiesz, ze forumowicz? naklad ponad 1000 sztuk, a na forum 20 osób
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak już wydacie wszystkie 3 części to sobie wyobrażam te oferty PEŁNA TRYLOGIA PLAYSTATION EXTREME EDYCJA LIMITOWANA NOWA W KOSZULCE STAN IDEALNY UNIKAT 999 ZŁ
Opublikowano 52 minuty temu52 min 19 minut temu, Pix napisał(a):Jak już wydacie wszystkie 3 części to sobie wyobrażam te oferty PEŁNA TRYLOGIA PLAYSTATION EXTREME EDYCJA LIMITOWANA NOWA W KOSZULCE STAN IDEALNY UNIKAT 999 ZŁ Plus info: stężenie zapachu farby 90%, prawie niezwietrzałe
Opublikowano 50 minut temu50 min Koleś wystawił kilka specjali w podobnej cenie, w tym PS3. A niedawno sprzedał SNES Extreme. Ciekawe za jaką kwotę
Opublikowano 36 minut temu36 min Trzeba będzie kiedyś opchnąć Saturna Extreme. Niszowa w Polsce konsola, niszowe wydawnictwo, bez korekty, surowa wersja. 3 stówki akurat na jakąś nowość triple AAA będzie
Opublikowano 31 minut temu31 min Ja mam jeszcze Dreamcasta Extreme w folii (czyt. pogniecionej koszulce)
Opublikowano 16 minut temu16 min Ciekawe co kiedys kupie za oryginalny PE#1 w stanie mietowym w koszulce ze slynna naklejka na okladce (kupilem w 2008 na urodziny ze sklepu PE). Edytowane 15 minut temu15 min przez Bud
Opublikowano 14 minut temu14 min Mam większość limitek w 2 egzemplarzach z czasów, jak kupowałem na allegro i wolałem dobić do smarta, niż płacić za wysyłke, moze czas wystawic