Opublikowano 28 maja28 maj Autor No i jakby zlowrogie EjAj postanowiło skasować typerka proponuję wpisywać typy też na forum, plus będzie można podejrzec inne typy.
Opublikowano 28 maja28 maj W dniu 27.05.2026 o 19:06, Welna napisał(a):Oczywiscie chcialbym wziac udzialI jak zawsze wrzucam cos do puliGierka lub akcesoria do 300 plnDo 200 plnDo 100 plnChcialbym zmienic nagrode nr 1GTA 6Moge zmienic?
Opublikowano 28 maja28 maj wrzucam do puli kody ps/ms:1. miejsce 150zł 2. miejsce 100zł 3. miejsce 50zł
Opublikowano 29 maja29 maj 10 hours ago, Tokar said:Kurs inwestowania z użytkownikiem Czoperrrweź spierdalajw typerka nie gram w tym roku mam wyjebane w ten mundial i w ameryke
Opublikowano 29 maja29 maj A można dorzucić do puli bekowe nagrody? Ostatnio w secondhandzie widziałem takie perełki światowej literatury, chętnie kupię dla forumka.
Opublikowano 31 maja31 maj Autor @ofsajd rencoma Clauda z GTA 3 stworzył takie coś https://make-typer-great-again-2026.vercel.app/rounds i wydaje się, że ogarnie to na nasze potrzeby. Moja propozycja to wpisać tam swoje typy (trzeba szybką rejestrację zrobić login/hasło) i awaryjnie wkleić je potem tu do tematu, jakby AI postanowiło jednak Nas unicestwić i trzeba będzie odtworzyć. Dodatkowo będzie można pokomentować typy.Dajcie znać jutro do końca dnia czy takie rozwiązanie jest git dla wszystkich i można typować. Ze względu na ilość meczów i pojebane godziny na pewno ułatwi to przebieg całości.RPA - MeksykKorea Płd. - CzechyKanada - BośniaUSA - ParagwajKatar - SzwajcariaBrazylia - MarokoHaiti - SzkocjaAustralia - TurcjaNiemcy - CuracaoHolandia - JaponiaWKS - EkwadorSzwecja - TunezjaHiszpania - Republika Zielonego PrzylądkaBelgia - EgiptArabia Saudyjska - UrugwajIran - Nowa ZelandiaFrancja - SenegalIrak - NorwegiaArgentyna - AlgieriaAustria - JordaniaPortugalia - DR KongaAnglia - ChorwacjaGhana - PanamaUzbekistan - Kolumbia
Opublikowano 31 maja31 maj mi pasuje, już się zarejestrowałem, ale nie ma tam póki co możliwości typowania pierwszej kolejki
Opublikowano 1 czerwca1 cze dorzucę tam po południu opcje kopiowania swoich typów z danej kolejki, tak żeby były w formacie forumkowym, gotowe do wklejenia tutaj
Opublikowano 1 czerwca1 cze Autor Już wszystko powinno działać na eleganckości.Poprosiłbym również kogoś władnego o przyklejenie tematu.
Opublikowano 1 czerwca1 cze Jakby komuś tam brakowało do wybrania swojego kandydata na króla strzelców to piszcie będę dodawał
Opublikowano 1 czerwca1 cze Totalnie dziko się typuje te nowe repki xDA tak se dla zabawy pierwszą kolejkę pykłem:Strzelec - Lamine YamalMistrz - HiszpaniaWicemistrz - NiemcyRPA 1 - 1 MeksykKorea Płd. 2 - 0 Czechy ZŁOTY MECZKanada 0 - 0 BośniaUSA 2 - 0 ParagwajKatar 0 - 3 SzwajcariaBrazylia 2 - 1 MarokoHaiti 0 - 4 SzkocjaAustralia 1 - 3 TurcjaNiemcy 7 - 0 CuracaoHolandia 2 - 2 JaponiaWKS 1 - 1 EkwadorSzwecja 0 - 0 TunezjaHiszpania 4 - 1 Republika Zielonego PrzylądkaBelgia 2 - 1 EgiptArabia Saudyjska 1 - 2 UrugwajIran 1 - 1 Nowa ZelandiaFrancja 2 - 1 SenegalIrak 0 - 3 NorwegiaArgentyna 3 - 0 AlgieriaAustria 2 - 0 JordaniaPortugalia 4 - 1 DR KongaAnglia 0 - 0 ChorwacjaGhana 2 - 1 PanamaUzbekistan 0 - 4 Kolumbia
Opublikowano 1 czerwca1 cze Autor Wygląda, że wszystko działa poprawnie Co do wyników myślę, że padnie wiele rekordów na tym turnieju, podobnie z ilością bramek dla króla strzelców.
Opublikowano 1 czerwca1 cze Tam jak coś w swoim poście wyżej, wyżej w templatce drużyn do skopiowania, zjadłeś USA - Paragwaj ;)
Opublikowano poniedziałek o 17:085 dni Meksyk 2–1 RPAKorea Płd. 0–2 CzechyKanada 1–1 Bośnia i Herc.USA 1–2 ParagwajKatar 0–2 SzwajcariaBrazylia 3–0 MarokoHaiti 0–2 SzkocjaAustralia 1–1 TurcjaNiemcy 7–0 Curaçao◆ Złoty mecz Holandia 3–1 JaponiaWybrzeże Kości Słoniowej 1–1 EkwadorSzwecja 1–0 TunezjaHiszpania 4–0 Wyspy Zielonego PrzylądkaBelgia 2–1 EgiptArabia Saudyjska 0–2 UrugwajIran 1–0 Nowa ZelandiaFrancja 2–0 SenegalIrak 0–1 NorwegiaArgentyna 3–0 AlgieriaAustria 1–0 JordaniaPortugalia 3–0 DR KongoAnglia 2–2 ChorwacjaGhana 1–0 PanamaUzbekistan 0–2 Kolumbia
Opublikowano poniedziałek o 19:015 dni Nie mogę dodać swojego zawodnika spoza listy jako króla strzelców
Opublikowano poniedziałek o 19:255 dni Autor 23 minutes ago, Figuś said:Nie mogę dodać swojego zawodnika spoza listy jako króla strzelców Daj znać kogo to dodamy do listy :)
Opublikowano poniedziałek o 19:275 dni 1 minutę temu, Bartg napisał(a):Daj znać kogo to dodamy do listy :)Raphinha