Opublikowano sobota o 09:272 dni Oby zapowiedzieli to w przyszłym tygodniu bo zaraz wszystko będziemy wiedzieć od likierów
Opublikowano sobota o 10:332 dni 16 godzin temu, Pix napisał(a):Biorąc pod uwagę, że w Metaphor protagonista miał voice acting to podejrzewam, że i w szóstce będzie.Chociaż wolałbym też, żeby miał odgórnie ustalone imię, bo zawsze mnie wkurzało w Personach, że nikt nie zwraca się do głównego bohatera po imieniu. Wcale nie pozwala to się lepiej wczuć w postać.Ja zawsze jak odpalam nowa personę to sprawdzam w Googlach jak domyśle powinien mieć na imię xd
Opublikowano sobota o 13:422 dni Te imiona to chyba dopiero w anime im dawali. Chlop z 3 to makoto, z 4 to yu, z 5 to ni chuja nie wiem jak joker sie nazywa kanonicznie.6 fajnie jakby zrobili jakiś doroślejszy setting typu uniwerek czy cos, ale na to marne szanse, bo japonce maja jakis fetysz umiejscawiania wszystkiego w liceum.
Opublikowano sobota o 15:002 dni Joker to Ren.Problem polega na tym, że protagi mają inne imiona w mandze, a inne w anime. Aczkolwiek to te drugie są uznawane za kanoniczne. Niezłego mindfucka miałem, jak zacząłem czytać mangę P4, a tam jakiś Souji...
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. W tych mango i animu bohaterzy mają tyle zajebistych i zróżnicowanych fryzur, a ziomy z Atlusa znają tylko garnki i boby. Tam jest potrzebny nowy chara-designer ASAP
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Persona w designie ludzkich postaci raczej stara sie być przyziemna to nie ten styl chińskiej bajki pokroju danganronpy i w sumie chwała im za to
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 5 minut temu, Pupcio napisał(a):Persona w designie ludzkich postaci raczej stara sie być przyziemna to nie ten styl chińskiej bajki pokroju danganronpy i w sumie chwała im za toFakt, ale w Refantazio mogli trochę pofantazjować mocniej i w sumie poza MC tak zrobili.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Mimo wszystko w serii, w której bohaterzy strzelają sobie magicznymi pistoletami w głowę i wchodzą do telewizora, żeby walczyć z potworami przypominającymi penisy i inne dziwne części ciała, mogliby sobie już troszkę zaszaleć z tymi fryzami.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 5 godzin temu, Pupcio napisał(a):Persona w designie ludzkich postaci raczej stara sie być przyziemna to nie ten styl chińskiej bajki pokroju danganronpy i w sumie chwała im za to
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dlatego napisałem że sie stara no i ten komórkowy slopik sie nie liczy tam to wrzucą wszystko co im sie nawinie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Komórkowy slopik GOAT. Cudowna gierka. Tylko faktycznie protagonista ma chyba jeszcze gorszy fryz od tego rzekomego protaga z P6.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 30.05.2026 o 15:42, Soban napisał(a):6 fajnie jakby zrobili jakiś doroślejszy setting typu uniwerek czy cos, ale na to marne szanse, bo japonce maja jakis fetysz umiejscawiania wszystkiego w liceum.Końcówka normalnego życia dla wielu. W Japonii można zrezygnować z pracy tylko przez specjalne firmy itp2 godziny temu, Suavek napisał(a):Komórkowy slopik GOAT. Cudowna gierka. Tylko faktycznie protagonista ma chyba jeszcze gorszy fryz od tego rzekomego protaga z P6.Niech atlus dorzuci płatne skiny od razu i elo. Wsm patrząc na ceny to może to być ich masterplan.