Opublikowano wczoraj o 15:31 1 dzień Póki co zapowiada się na najfajniejszego coda od lat. Ten seting od dawna się aż prosił żeby go wykorzystać w serii, oby kampania tylko była w bardziej klasycznym stylu.
Opublikowano wczoraj o 16:09 1 dzień Autor 36 minut temu, Bzduras napisał(a):Przebijam:Gra wyjdzie też na Switcha 2.Wygląda nieźle, ale wolałbym remaster MW3 jako "gratis", bo tego mi tylko brakuje z oryginalnej trylogii.Historia w tych nowych jest taka kurwa bez jajeczna, że grało się tylko żeby skończyć.Marketingowego pierdololo przy zapowiedzieli nie wklejam, bo tylko debil czytałby ten AI slop.
Opublikowano wczoraj o 17:09 1 dzień Modern Warfare od Infinity Ward zawsze i wszędzie, będzie grane. Korea dojebany pomysł
Opublikowano wczoraj o 17:52 1 dzień Ciekawe czy jak w ostatnim wpadną na pomysł kampanii online, to dla mnie kompletnie zabiło BO7. Mimo że gra sama z siebie była okropna to brak pauzy i przymus gry z innymi zabił ten tytuł, zresztą zabił on też dla mnie Warzone, które od wejścia nakładki BO7 musiałem skasować bo nie mogę na te szkaradztwo patrzeć.
Opublikowano wczoraj o 18:11 1 dzień Ta pseudokampania w poprzedniczce masakra, jak chłopaki wyżej piszą
Opublikowano wczoraj o 18:40 1 dzień Na trailerze zapowiada się ciekawy klimat. Czytałem i widziałem urywki z kampanii z poprzedniej części - dobrze, że twórcy się ogarnęli i przygotują normalną, filmową kampanię wojenną, a nie jakieś cuda na kiju.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. https://www.pcgamer.com/games/call-of-duty/i-played-modern-warfare-4-at-infinity-ward-lets-talk-about-it/Gunfight? DMZ?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Poczekajmy, niech pokażą, później się zagra w betę. Chociaż można patrzeć z lekkim optymizmem na mw4, bo jednak Infinity Ward robią te najlepsze cod-y, w ostatnich latach szczególnie.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Autor DMZ? I znowu wyznacznikiem jakości przeciwników będzie ich celność z chorych odległości?Albo kurwa konieczność pokonania pojebanego przeciwnika otoczonego równie pojebanymi przydupasami żeby zdobyć DARMOWĄ broń i modlić się o bezproblemową ekstrakcję...
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Będzie przynajmniej dobrze, bo Acti musi się przypodobać graczom po tym Srak Ops gównie z zeszłego roku. Mają szczęście, że akurat teraz kolej na Infinity Ward. Ich MW 2019 i MW II (2022) były naprawdę świetnie w kampanii, w multi i w trybach pobocznych (Spec Ops etc.). Przypominam, że gorzej odebrane MWIII to było Sledgehammer Games.Kolorowe skórki niestety i tak pewnie będą, kwestia jak długo wytrzymają bez wrzucania tego syfu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Trzeba pamiętać też, że początkowo MWIII, miało być rozbudowanym DLC dla II.