Opublikowano wczoraj o 15:31 1 dzień Póki co zapowiada się na najfajniejszego coda od lat. Ten seting od dawna się aż prosił żeby go wykorzystać w serii, oby kampania tylko była w bardziej klasycznym stylu.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Autor 36 minut temu, Bzduras napisał(a):Przebijam:Gra wyjdzie też na Switcha 2.Wygląda nieźle, ale wolałbym remaster MW3 jako "gratis", bo tego mi tylko brakuje z oryginalnej trylogii.Historia w tych nowych jest taka kurwa bez jajeczna, że grało się tylko żeby skończyć.Marketingowego pierdololo przy zapowiedzieli nie wklejam, bo tylko debil czytałby ten AI slop.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Modern Warfare od Infinity Ward zawsze i wszędzie, będzie grane. Korea dojebany pomysł
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ciekawe czy jak w ostatnim wpadną na pomysł kampanii online, to dla mnie kompletnie zabiło BO7. Mimo że gra sama z siebie była okropna to brak pauzy i przymus gry z innymi zabił ten tytuł, zresztą zabił on też dla mnie Warzone, które od wejścia nakładki BO7 musiałem skasować bo nie mogę na te szkaradztwo patrzeć.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ta pseudokampania w poprzedniczce masakra, jak chłopaki wyżej piszą
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Na trailerze zapowiada się ciekawy klimat. Czytałem i widziałem urywki z kampanii z poprzedniej części - dobrze, że twórcy się ogarnęli i przygotują normalną, filmową kampanię wojenną, a nie jakieś cuda na kiju.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. https://www.pcgamer.com/games/call-of-duty/i-played-modern-warfare-4-at-infinity-ward-lets-talk-about-it/Gunfight? DMZ?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Poczekajmy, niech pokażą, później się zagra w betę. Chociaż można patrzeć z lekkim optymizmem na mw4, bo jednak Infinity Ward robią te najlepsze cod-y, w ostatnich latach szczególnie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor DMZ? I znowu wyznacznikiem jakości przeciwników będzie ich celność z chorych odległości?Albo kurwa konieczność pokonania pojebanego przeciwnika otoczonego równie pojebanymi przydupasami żeby zdobyć DARMOWĄ broń i modlić się o bezproblemową ekstrakcję...
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Będzie przynajmniej dobrze, bo Acti musi się przypodobać graczom po tym Srak Ops gównie z zeszłego roku. Mają szczęście, że akurat teraz kolej na Infinity Ward. Ich MW 2019 i MW II (2022) były naprawdę świetnie w kampanii, w multi i w trybach pobocznych (Spec Ops etc.). Przypominam, że gorzej odebrane MWIII to było Sledgehammer Games.Kolorowe skórki niestety i tak pewnie będą, kwestia jak długo wytrzymają bez wrzucania tego syfu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Trzeba pamiętać też, że początkowo MWIII, miało być rozbudowanym DLC dla II.