Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ciekawego w TV?

Featured Replies

Opublikowano
Dzis na Comedy Central o 00:35 oraz w niedziele o 21:00 bedzie zaj*bista rosyjska komedia "Osobliwosci narodowego wedkarstwa". Mocny film;]

http://www.filmweb.pl/f1378/Osobliwo%C5%9B...dkarstwa,(1998)

Obejrzałem i... huh. Mooocno specyficzny humor. Kilka razy się uśmiałem, ale przez większość filmu siedziałem lekko znudzony.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 297,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzisiaj:   O 20:10 na Ale Kino "Wall Street" a prawie zaraz po nim o 22:50 "Od zmierzchu do świtu". O 20:45 na Kino Polska "Wyjście awaryjne". O 21:00 na polsacie "Filadelfia". O 21:00 na TCM "Pi

• gęsia skórka na pulsie od 14lutego o 17.00 GOTG

• Dzisiaj:   -o 20:00 na polsacie "Kevin sam w Nowym Yorku" ( ) -o 00:15 na TVP1 "Wysyp żywych trupów"

Opublikowano
  • Autor

Jak dla mnie to lektor strasznie wczoraj ten film zgasil swym beznamietnym glosem i slabym tlumaczeniem (masa rzeczy pominietych, na przyklad nie przetlumaczyl akcji z plywaniem lodzia podwodna w celu zbierania jagod). Mnie ta komedia rozwala, idealny film pod picie wodki, sceny od manewrow do konca to juz totalna glupawka., a postacie generala i Kuzmicza sa nie do pobicia.

Aaa dzis o 21, rowniez na CC "Wszystko co chcielibyscie wiedziec o seksie, ale baliscie sie zapytac" Allena.

Opublikowano
Jak dla mnie to lektor strasznie wczoraj ten film zgasil swym beznamietnym glosem i slabym tlumaczeniem (masa rzeczy pominietych, na przyklad nie przetlumaczyl akcji z plywaniem lodzia podwodna w celu zbierania jagod). Mnie ta komedia rozwala, idealny film pod picie wodki, sceny od manewrow do konca to juz totalna glupawka., a postacie generala i Kuzmicza sa nie do pobicia.

Aaa dzis o 21, rowniez na CC "Wszystko co chcielibyscie wiedziec o seksie, ale baliscie sie zapytac" Allena.

Coś tam było o zbieraniu jagód. Końcówka i początek (np. jazda samochodem) rzeczywiście niezłe. Nie, no parę fajych motywów było, jak tak sobie przypominam :/

No, a Allen, to klasa - polecam :P

Opublikowano
  • Autor

"Pewnego razu na dzikim zachodzie" Sergio Leone tera na tvp1

Opublikowano

Dzisiaj o 15 na Polsacie "Kung Pow", kompletnie poje'banie absurdalna komedia, której nie powinno się oglądać z lektorem, no, ale cóż poradzić...

Opublikowano

o 15 na tv4 Udinese - Roma .

W czwartek Rocco i jego bracia (reż. Luchino Visconti) godz 20 35 na TVP Kultura .

Opublikowano

W czwartek Rocco i jego bracia (reż. Luchino Visconti) godz 20 35 na TVP Kultura .

Zaj.ebisty film , nie przepadam za tym calym neo realizmem ale tutaj wszystko pięknie wyszło.Bardzo dużo odniesień do kultury chociażby do Dostojewskiego.Przeszło trzygodzinny epicki fresk Mediolanu w latach 50 czyli boomu gospodarczego.Ładnie pokazane jak w tym wszystkim zagubiony może być człowiek.

Opublikowano

Zaj.ebisty film , nie przepadam za tym calym neo realizmem ale tutaj wszystko pięknie wyszło.Bardzo dużo odniesień do kultury chociażby do Dostojewskiego.Przeszło trzygodzinny epicki fresk Mediolanu w latach 50 czyli boomu gospodarczego.Ładnie pokazane jak w tym wszystkim zagubiony może być człowiek.

Piszesz o "Udinese - Roma", czy "Rocco i jego bracia"?

Opublikowano

Piszesz o "Udinese - Roma", czy "Rocco i jego bracia"?

o Udinese-Roma

Opublikowano

16 kwietnia czyli w Środę o 23:05 na "Jedynce" film... "Piła 2". No no no to nam "jedyneczka" sie ostatnio niegrzeczna zrobiła:)

Opublikowano

Smutne, że bezczelnie ominęli "jedynkę".

W ogóle bez sensu - pokażą dwójkę, a jedynkę, trójkę i czwórkę ominą łukiem pewnie.

Ni w pi'zdę, ni w telefon.

Opublikowano
  • Autor

Krasko i Lis sobie duzo licza za jedno wydanie "Wiadomosci", wiec tvp bylo stac tylko na najslabsza czesc serii.

Opublikowano

"28 dni później" dzisiaj (a w zasadzie jutro) o 01:00 na Polsacie. Fajna pora.

A wcześniej "Od zmierzchu do świtu" na TVP (23:10)

Można sobie krwawy wieczór urządzić.

Edytowane przez Kmiot

Opublikowano

"28 dni później" - polecam, świetny film. Widok kompletnie pustego Londynu - masakra :) Wystraszyć tez sie można, a w dodatku ta muzyka ... Chyba szykuje się dłuuuga noc i ciężki poranek :D

Opublikowano
"28 dni później" - polecam, świetny film. Widok kompletnie pustego Londynu - masakra :) Wystraszyć tez sie można, a w dodatku ta muzyka ... Chyba szykuje się dłuuuga noc i ciężki poranek :D

Dobra produkcja, to fakt.. tylko z porą przegięcie, mogli góra o północy, nie wiem czy dotrwam bo już łapię ziewy ;)

Opublikowano

W najbliższym tygodniu na TVP1 polecą 2 hity od Spielberga:

"Szczęki"(25 kwietnia o 20:20) i "Jurassic Park"(26 kwietnia o 20:15)

Edytowane przez Ceglash

Opublikowano

23:15 tvp 1 - dzien szakala

klasyk.

Opublikowano

Dzisiaj na TVP1 o 20 z minutami Aleksander.Warte to to poświęcenia czasu?

Edytowane przez Mordechay

Opublikowano

no mi sie na przykład nie podobał:]

chyba w poniedziałek i chyba o 21, na pewno na polsacie

Collateral - ciekawy film sensacyjny

Opublikowano

blair witch na tv4 i cube 2 dzisiaj

Opublikowano
no mi sie na przykład nie podobał:]

chyba w poniedziałek i chyba o 21, na pewno na polsacie

Collateral - ciekawy film sensacyjny

zacne filmidło, ci co zaliczyli podjarę Chigurhiem mogą se Bardema obadać w ciekawej roli;]

Opublikowano
Fight Club jutro na tv4 o 21
Opublikowano

Dzisiaj ale kino! 23.40 "Wschodni pałac , zachodni pałac"-niezalezne kino chińskie o temacie tabu czyli męskiej prostytucji.Film zakazany w Chinach i nielegalnie przewieziony na festiwal w Cannes.

http://www.alekino.pl/cgi-bin/ale/index/full/19123

Opublikowano

W czwartek na TVP 1 o 23:50 - Symetria - dość ciężkie kino więzienne, ale pokazujące pewien poważny problem w polskim społeczeństwie.