Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Dziś 20.20 na TVP 1 Rozmowy kontrolowane Polecam , świetna polska komedia! Cytuj Odnośnik do komentarza
kempa 0 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 a o 21:50 na tvp 2 jako przeciwwaga - pregi. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) hej.. a nikt nie pisze o cyber games na Eurosporcie 2 ... countrer strike.. projecct gothan rracing , doa 4 i fifa 07 .. Championship Gaming Series w Los Angeles półfinały .. wczoraj dwa mecze i dzisiaj od 20 do 23 Edytowane 1 Maja 2008 przez LiSoQuan Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 hej.. a nikt nie pisze o cyber games na Eurosporcie 2 ... countrer strike.. projecct gothan rracing , doa 4 i fifa 07 .. Championship Gaming Series w Los Angeles półfinały .. wczoraj dwa mecze i dzisiaj od 20 do 23 dobre jest to, że wreszcie coś takiego pokazują i to w prawie ogólno-dostępnej tv. jednak sposób w jaki to jest pokazywane... raz, że to już było (chyba w ubiegłym roku), dwa że polski komentarz jest prześmieszny (kolesie się zupełnie nie znają, komentują to co widzą-motyw z wyciąganiem noża w cs mnie zabił), trzy sposób pokazywania cs-a jest beznadziejny, widziałem relacje z innych imprez na arirangu i nie tylko i naprawdę można to zrobić 100razy lepiej, ale to chyba kwestia samej imprezy, która imho nie jest pro (sposób punktowania też jest dziwny) tylko 4fun. z wcg mogli by coś pokazać tylko może już lepiej na arirangu. Cytuj Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) TVP1 Godzina 20.20 Młodzi gniewni TVP1 Godzina 23.05 Underworld: Ewolucja Nic ciekawszego nie zaobserwowałem, a HBO nie mam ;\ Osobiście będę oglądał półfinał pucharu Włoch pomiędzy zespołami Lazio Rzym, a Internazionale FC. Edytowane 7 Maja 2008 przez sir_ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 TVP1 Godzina 20.20 Młodzi gniewni TVP1 Godzina 23.05 Underworld: Ewolucja Nic ciekawszego nie zaobserwowałem, a HBO nie mam ;\ Jutro są np. "Podejrzani" (23.00), a pojutrze "Cienka czerwona linia" (20.00). Oba na Polsacie. Oba - absolutne arcydzieła, moim zdaniem nieco niedoceniane w kulturze. Jeśli ktoś nie oglądał, to niech się nie przyznaje i prędko odrabia zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza
wozek 77 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 dlaczego niedoceniane? nie dostaly 5* w teletygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Nie mówię o krytykach... ci z reguły doceniają, prędzej czy później, arcydzieła. Jednak spotykam ludzi, którzy tych filmów nie kojarzą. Porównajmy chociażby "Szeregowca Ryana" i "Cienką czerwoną linię" - ta druga jest co najmniej równie dobra (rzekłbym, że dużo lepsza), a jednak pod względem popularności niewspółmierna. Cytuj Odnośnik do komentarza
kempa 0 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 podejrzani to chyba najczesciej emitowany film w polskiej telewizji ostatnich lat. jesli oglada sie telewizja, to trzeba miec niezlego farta zeby na niego nie trafic do teuj pory... ale "jesli", to warto obejrzec tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) Filmy, które wymienił Ogór są bardzo świetne. Miałem chętkę na 'Cienką czerwoną linię' ale niestety siedziałem w robocie na nocce. ;\ Dzisiaj natomiast polecam pierwsze lepsze z brzegu i oglądnę jeden po drugim tylko w międzyczasie muszę zawieść starszą do roboty, co wyrwie mnie z Indy'ego na 15 do 20 minut. :\ TVP1 Godzina 20.15 Indiana Jones TVP1 Godzina 22.25 Człowiek z blizną PS. Wyjaśniam, że podaję przeważnie oferty na jeden, bieżący dzień. Nie wychodzę z dniami na przód, a jak już do tego dochodzi to oznajmiam. Edytowane 10 Maja 2008 przez sir_ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza
Colio 0 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ale coś nie po kolei sk*rwysyny tego Indianę puszczają a z "Cienką czerwoną linią" to dopiero kutasy zaszalały, z dwugodzinnego filmu zrobili czterogodzinny, dodatkowo skutecznie rozbijając napięcie dupnymi bannerami reklamowymi na pół ekranu, ja chyba nie mam nerwów na oglądanie filmów w TV ale cóż, dawno tego filmu nie widziałem i mnie wciągnęło:f a na temat, dzisiaj/jutro "Tess" Polańskiego, o północy, na polsacie bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza
wozek 77 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Porównajmy chociażby "Szeregowca Ryana" i "Cienką czerwoną linię" - ta druga jest co najmniej równie dobra (rzekłbym, że dużo lepsza), a jednak pod względem popularności niewspółmierna. Moze nie jest to miejsce na dyskusje, ale pewna rzecz nie daje mi spac - otoz nie wiem czy dobrze zrozumialem, ale uwazasz ze Szeregowiec to dobry film wojenny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) o jezu zaczyna sie. dzisiaj leci identity. Edytowane 10 Maja 2008 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
HikiQmori 0 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 21:40, TVN - "Jak ugryźć 10 milionów 2" Cytuj Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) Mi się podoba zarówno 'Szeregowiec Ryan' jak i 'Cienka czerwona linia'. Śmiało stwierdzam, że oba filmy są dobre i nie mam zamiaru ich ze sobą porównywać, bo było nie było, specyfika każdego z nich jest zdeczka inna. To, iż traktują o wojnie nie upoważnia mnie abym wsadzał je do jednego wora. A dzisiaj jeżeli dotrwam mam zamiar oglądać: Ale Kino! Godzina 23.25 Siedem - obsada doborowa Pitt, Freeman i Spacey Edytowane 11 Maja 2008 przez sir_ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojthas 93 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Dzisiaj w TVP 1 Pulp Fiction :] o 23.45 (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Dzisiaj w TVP 1 Pulp Fiction :] o 23.45 (chyba) 23:25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojthas 93 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ale i tak przeginają z godzinami. Jak już jest coś dobrego to dają to wtedy, kiedy prawie nikt tego nie obejrzy Cytuj Odnośnik do komentarza
wozek 77 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 chyba wlasnie wiecej wtedy oglada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojthas 93 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Chyba nie skoro w sobotę rano trza podnieść dupsko i iść do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
wozek 77 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ale nie wszyscy koncza prace o tej samej godzinie. Ludzie wracaja o 22 maja czas dla siebie, cos zjedza i robia to co 80% polakow przed snem. Jak im sie film spodoba to obejrza do konca, a jak nie, to trudno nikt ich z tego powodu rozgrzeszac nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Ale faktem jest, że najodpowiedniejsza pora na rozpoczęcie emisji filmu to przedział 20:00-22:00. Myślę, że jednak sporo ludzi w "normalnym" okresie (czyli poza wakacjami/urlopem) koło północy i później ma już ochotę spać. W niedzielę o 23:15 na TVP 1 "Palimpsest", podobno dobry, polski film. Po nim, około 0:45, też na TVP 1 : "Good bye, Lenin". Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Za późno puścili Pulpa, zasnąłem w połowie. Dziwne tłumaczenie. Raz tłumaczyli żeby "koleś się kurde odchromolił" o__O A raz latały ku.rwy i ku.tasy, dziwne, jakby tłumaczenie pisały 2 rózne osoby/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Jutro o 18.00 na TVN Milionerzy, a w nich dziewczyna z mojej szkoły jako druga w nowej edycji stanie przed szansą wygrania miliona zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
wozek 77 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Za późno puścili Pulpa, zasnąłem w połowie. Dziwne tłumaczenie. Raz tłumaczyli żeby "koleś się kurde odchromolił" o__O A raz latały ku.rwy i ku.tasy, dziwne, jakby tłumaczenie pisały 2 rózne osoby/ Mysle kompletnie inaczej. wlasnie tlumaczenie ludzi od tvp rzadzi i jest duzo lepsze chocby od tego z wydania dvd dodawanego do Dziennika. Swoja droga jeszcze nie ogladalem Pulp Fiction z napisami. nic ciekawego dzisiaj w telewizji. idzcie lepiej na balkon . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi