Skocz do zawartości

Poszukuję soundtrack'ów do ... [ + linki ]

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 564
  • Wyświetleń 275,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Czy to nie jest bezczelność na forum konsolowym podawać linki do nielegalnych O.s.t ? I nikt nie reaguje ? Co jak ściągać można le nie trzeba tego publicznie ukazywać ...

• Ja go ściągnąłem stąd: http://tinyurl.com/brutalkill Brzmi różnie, w każdym razie zebrana wg. listy z gry zbieranina plików muzycznych.

• ma jakiś podtytuł? ogólnie zajrzyj tutaj czy jest to, czego szukasz.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

muszę to mieć. jak ktoś wie DOKŁADNIE co to za remix to dawać znać. Od razu napiszę, że to nie jest Once I was Lost (Kurti Files Remix) by New World Revolution.

• 2 lata później...
Opublikowano

Wszystko jest na Spotify. Ostatnio Butcher polecał OST do Last of Us Vol. 2, patrzę, jest, muza z Wipeout, jest, muza z Rockbanda, jest. Wszystko tam jest!

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuję sklepu internetowego (nie musi być z PL) który ma w NORMALNEJ cenie The Music of Grand Theft Auto V na vinylach. Niestety amazon.co.uk przegiął z ceną 107 funtów dlatego szukam czegoś tańszego (cena w preorderze to było 75 $)

edit: nieaktualne. już mam ;)

Edytowane przez GTAP

• 3 lata później...
Opublikowano

Gdzie znajdę stacje radiowe z GTA vice City, IV, V i SA. Zależy mi żeby były z Djem i reklamami. Te co są na Yt są w trochę słabej jakości.

• 2 lata później...
Opublikowano

FFshrine po upadku się nie podniósł niestety. Tak jak pisze Czekolada, kilka osób z tego forum przeniosło się na squida, ale pod względem zawartości i stopnia unikalności dostępnych ost chyba żadna stronka nawet nie zbliży się poziomem do tego, co było na FFShrine.

Opcją są jeszcze grupy na discordzie i reddit, ale tu trzeba poświęcić chwilę na szukanie.

• 3 lata później...