Opublikowano 2 marca 200916 l Gołoto zadeklarował się , że chce walczyć z Adamkiem Z Tomkiem nawet teraz. Jedną ręką i na jednej nodze, w środku nocy Adamek chce przejść na kategorię ciężką , bo jak sam mówi , brakuje mu tylko pasa w tej wadze. Chętny na walkę z Tomkiem w czerwcu jest również legenda boksu Bernard Hopkins , który swego czasu 20 razy bronił tytułu mistrzowskiego.
Opublikowano 2 marca 200916 l Gołota-Adamek to plotka. Nie ma co tego rozstrząsać. Dzisiaj Rozalski miał dzwonić do Hopkinsa. Małe szanse, ale to byłby niezły skok na kasę.
Opublikowano 5 marca 200916 l Dobrao boksie to wiem tyle, 1)gołota powinien być mistrzem i wygrać z ruizem, więc został oszukany, 2) holyfield też wydymany bo wygrał z ruskim czołgiem, 3)a damek jest bardzo dobry technicznie i ciekawe co by było gdyby zmierzył się np z royem jonsem albo przeszedl o wagę wyzej.4)a michalczewski mial swietny bilans i byl dosyc dobry, choc mowia ze dawali mu cieniasow.. 5) lewis byl najlepszy
Opublikowano 5 marca 200916 l Dobrao boksie to wiem tyle, 1)gołota powinien być mistrzem i wygrać z ruizem, więc został oszukany, 2) holyfield też wydymany bo wygrał z ruskim czołgiem, 3)a damek jest bardzo dobry technicznie i ciekawe co by było gdyby zmierzył się np z royem jonsem albo przeszedl o wagę wyzej.4)a michalczewski mial swietny bilans i byl dosyc dobry, choc mowia ze dawali mu cieniasow.. 5) lewis byl najlepszy to trochę mało wiesz bo tylko dwa pierwsze punkty się zgadzają
Opublikowano 5 marca 200916 l Dobrao boksie to wiem tyle, 1)gołota powinien być mistrzem i wygrać z ruizem, więc został oszukany, 2) holyfield też wydymany bo wygrał z ruskim czołgiem, 3)a damek jest bardzo dobry technicznie i ciekawe co by było gdyby zmierzył się np z royem jonsem albo przeszedl o wagę wyzej.4)a michalczewski mial swietny bilans i byl dosyc dobry, choc mowia ze dawali mu cieniasow.. 5) lewis byl najlepszy to trochę mało wiesz bo tylko dwa pierwsze punkty się zgadzają No prosze ja ciebie... W wadze Michalczewskiego było tylu swetnych bokserów ( o ile nie pisze głupot): De la Hoya, Mayweather,Marquez,Hopkins, JonesJr,Ricardo Mayorga a z kim walczył Tiger? Był legendą tylko w Europie za oceanem nic nie znaczył a przeciwnicy Andrzeja Bowe,Lewis,Tyson czy Ruiz to legendy boxu
Opublikowano 5 marca 200916 l Dobrao boksie to wiem tyle, 1)gołota powinien być mistrzem i wygrać z ruizem, więc został oszukany, 2) holyfield też wydymany bo wygrał z ruskim czołgiem, 3)a damek jest bardzo dobry technicznie i ciekawe co by było gdyby zmierzył się np z royem jonsem albo przeszedl o wagę wyzej.4)a michalczewski mial swietny bilans i byl dosyc dobry, choc mowia ze dawali mu cieniasow.. 5) lewis byl najlepszy to trochę mało wiesz bo tylko dwa pierwsze punkty się zgadzają No prosze ja ciebie... W wadze Michalczewskiego było tylu swetnych bokserów ( o ile nie pisze głupot): De la Hoya, Mayweather,Marquez,Hopkins, JonesJr,Ricardo Mayorga a z kim walczył Tiger? Był legendą tylko w Europie za oceanem nic nie znaczył a przeciwnicy Andrzeja Bowe,Lewis,Tyson czy Ruiz to legendy boxu Piszesz głupoty. Tylko RJJ był z wagi Michalczewskiego Haye vs. Wladimir Klitschko is on. 20 czerwca Berlin
Opublikowano 5 marca 200916 l No prosze ja ciebie... W wadze Michalczewskiego było tylu swetnych bokserów ( o ile nie pisze głupot): De la Hoya, Mayweather,Marquez,Hopkins, JonesJr,Ricardo Mayorga a z kim walczył Tiger? Był legendą tylko w Europie za oceanem nic nie znaczył a przeciwnicy Andrzeja Bowe,Lewis,Tyson czy Ruiz to legendy boxu Michalczewski to świetny bokser i jeden z najlepszych bokserów swoich czasów. Niestety jego panowanie trwało w cieniu legendy RJJ i zawsze będzie zapamiętany jako numer 2. Walczył z dobrymi bokserami: Griffin, Hill, Rocchigiani. Postawił na obronę paska w Europie i nigdy nie pokazał się światu, jego walka z Royem z pewnością byłaby wielkim wydarzeniem, które zapewne by przegrał ale i tak taka walka tylko pomogła by mu zyskać rozgłoś na świecie... szkoda p.s Ruiz to żadna legenda
Opublikowano 5 marca 200916 l Dobrao boksie to wiem tyle, 1)gołota powinien być mistrzem i wygrać z ruizem, więc został oszukany, 2) holyfield też wydymany bo wygrał z ruskim czołgiem, 3)a damek jest bardzo dobry technicznie i ciekawe co by było gdyby zmierzył się np z royem jonsem albo przeszedl o wagę wyzej.4)a michalczewski mial swietny bilans i byl dosyc dobry, choc mowia ze dawali mu cieniasow.. 5) lewis byl najlepszy to trochę mało wiesz bo tylko dwa pierwsze punkty się zgadzają No prosze ja ciebie... W wadze Michalczewskiego było tylu swetnych bokserów ( o ile nie pisze głupot): De la Hoya, Mayweather,Marquez,Hopkins, JonesJr,Ricardo Mayorga a z kim walczył Tiger? Był legendą tylko w Europie za oceanem nic nie znaczył a przeciwnicy Andrzeja Bowe,Lewis,Tyson czy Ruiz to legendy boxu Piszesz głupoty. Tylko RJJ był z wagi Michalczewskiego Haye vs. Wladimir Klitschko is on. 20 czerwca Berlin O ja pier.dole. Sie okaze naprawde ile wart jest Haye. Na chwile obecna to nie wierze w jego zwyciestwo,jest za maly i ma za slaba szczeke,bardzo mozliwe ze padnie przed czasem w poznych rundach
Opublikowano 6 marca 200916 l Dobrao boksie to wiem tyle, 1)gołota powinien być mistrzem i wygrać z ruizem, więc został oszukany, 2) holyfield też wydymany bo wygrał z ruskim czołgiem, 3)a damek jest bardzo dobry technicznie i ciekawe co by było gdyby zmierzył się np z royem jonsem albo przeszedl o wagę wyzej.4)a michalczewski mial swietny bilans i byl dosyc dobry, choc mowia ze dawali mu cieniasow.. 5) lewis byl najlepszy to trochę mało wiesz bo tylko dwa pierwsze punkty się zgadzają No prosze ja ciebie... W wadze Michalczewskiego było tylu swetnych bokserów ( o ile nie pisze głupot): De la Hoya, Mayweather,Marquez,Hopkins, JonesJr,Ricardo Mayorga a z kim walczył Tiger? Był legendą tylko w Europie za oceanem nic nie znaczył a przeciwnicy Andrzeja Bowe,Lewis,Tyson czy Ruiz to legendy boxu Piszesz głupoty. Tylko RJJ był z wagi Michalczewskiego Haye vs. Wladimir Klitschko is on. 20 czerwca Berlin O ja pier.dole. Sie okaze naprawde ile wart jest Haye. Na chwile obecna to nie wierze w jego zwyciestwo,jest za maly i ma za slaba szczeke,bardzo mozliwe ze padnie przed czasem w poznych rundach Ile jest wart Haye w HW. On chyba udowodnił swoją wartośc w CW tym jak długoletniego mistrza Macce poskładał w 2 rundy.
Opublikowano 31 marca 200916 l Roy Jones Jr. wyraził zainteresowanie walki z Tomaszem Adamkiem. http://www.sport.pl/sport/1,65025,6450182,...hce_Adamka.html
Opublikowano 2 kwietnia 200916 l Ja tu się zapytam bo niby gdzie indziej. Czemu mówi się, że ktoś kto walczy na olimpiadzie jest amatorem? Chodzi tylko o kase? Dlaczego zawodowcy, skoro są zawodowcami nie mogą brać udziału w olimpiadach? Nie rozumiem tego zupełnie, wyjaśni mi to ktoś?
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l Heh, no też się zastanawiałem. Na olimpiadach walczą amatorzy, i jak to w boksie amatorskim muszą mieć na ringu kaski na głowach. Może to ma jakiś związek z tym że na Olimpiadzie ograniczają brutalność? To taki wild guess tylko.
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l Do lata będę gotów. Dawajcie mi tego Adamka. Sam chciał się bić, to ma. Czy mówię poważnie? Śmiertelnie poważnie - wywiad dla dziennika "Polska The Times". A kto udzielił wywiadu? Oczywiście Gołota. Adamek nie pozostaje dłużny w słowach: Jeśli Andrzej naprawdę chce, też jestem gotów. Nie boję się go, choć jest większy i cięższy. Generalnie uważam, że powinien dać sobie spokój z boksem. Kiedyś był wielki, ale to było kiedyś. Ja biję naprawdę mocno. Jest bardzo ciekawym , czy w ogóle jest szansa na taki pojedynek , który z pewnością byłby wielkim wydarzeniem.
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l Cieszyłbym sie jakby Gołota byl w stanie doprowadzic sie do stanu, dzieki ktoremu bylby w stanie obic Adamka. Z Górala zrobil sie za duzy pyszałek i taki wpierdul od Andrzeja bylby dobrym zimnym prysznicem.
Opublikowano 18 kwietnia 200916 l Po pierwsze, do tej walki nigdy nie dojdzie. Po drugie, Gołota nadaje się do domu spokojnej starości a nie do boksu. Po trzecie, walka z RJJ to dobry chwyt marketingowy i nic więcej. Po czwarte, zawodnik z amatorstwa przechodzi na zawodostwo. Nigdy na odwrót. Dlaczego taka a nie inna nazwa ? Nie mam pojęcia ;-)
Opublikowano 1 maja 200915 l Jutro walka Ricky Hatton - Manny Pacquiao. Będzie się działo. Komu kibicujecie?
Opublikowano 1 maja 200915 l Pacquiao jest mniejszy, wiec sama walka to troche freak show. Z drugiej strony w walce z ODLH tez byl duzo mniejszy a wygral. Za Hattonem nie przepadam. PS. Jak Manny wygra to chyba ma juz pewny...urzad prezydenta Filipin
Opublikowano 1 maja 200915 l IMO Pacman UD.Hitman to co prawda nie wypalony DLH,ale to nie ta klasa+z Mannym jest przecież Freddie Roach.Dla mnie jedyna opcja, w której przewagę miałby Ricky to pójście na wojnę,ale do tego potrzebna by była taka sama koncepcja na walkę Mannego w co wątpię.No i liczę później na walkę Pacman vs PBF,który znając życie o ile nie będzie zardzewiały to wygra z JMM.
Opublikowano 1 maja 200915 l a pokazuja tą walke na polsacie czy tvn? Na Polsacie, o 3 w nocy. To że Pacquiao jest niższy o niczym nie świadczy- w boksie liczy się nie tylko zasięg, ale przede wszystkim mądrość, szybkość oraz zwinność. Co nie zmienia faktu że kibicuję Brytyjczykowi.
Opublikowano 2 maja 200915 l No dzisiaj o 3 rano jedno z najważniejszych wydarerzeń w boksie zawodowym w 2009r. Stawiam na Hatton-a.Wole, żeby on wygrał.Mam nadzieję, że budzik zadzwoni o 3 rano. Edytowane 2 maja 200915 l przez Kisa v16
Opublikowano 3 maja 200915 l No i pięknie , flacha za zakład moja Pacquiao deklasuje w genialny sposób . Czekam na walkę z Floydem , musi do niej dojść. Chociaz myśle że w obecnej dyspozycji Manny jest nie do pokonania.