Opublikowano 24 sierpnia 200816 l Dokładnie, pierwsza Zelda, do której dał link Plecak to pirat. Okładka jest z wersji PAL, pudełko amerykańskie. Poz tym folia wygląda jakoś dziwnie, brak paska Nintendo.
Opublikowano 24 sierpnia 200816 l Są już może jakieś infromacje na temat konwersji FF V na NDS w nowej oprawie? ;> Niestety nie. Mówię "niestety", bo czekam głównie na odnowioną "szóstkę";]. Ogółem piątka to jest trochę roboty, przecież dla każdej z postaci trzebaby przygotować kilkadziesiąt modeli wyglądu, a pojemność carta jest ograniczona. Nie będzie tak łatwo jak przy poprzednich częściach, ale liczę na to, że ten zespół jakoś sobie poradzi.
Opublikowano 24 sierpnia 200816 l oplaca inwestowac sie w ds'a , kiedy juz wczesniej mialem i glownie gralem tylko w EBA - teraz zapowiada sie cos fajnego??
Opublikowano 24 sierpnia 200816 l Jeżeli jesteś fanem wszelkiej maści RPGów to z pewnością, DS jest stworzony dla ciebie, a z gier pozostałego typu....Hm. Sam na ds nie gram w nic ostatnio poza Lego indiana i Soul Bubbles, ale jakby Square Enix zdecydowało się na wydanie Nanashi no Geemu w zrozumiałym dla nas języku, to bym się nie obraził BTW: Obadaj może stronę z podanego linkacza . Nie to ,że mnie się dział Ds'a na tej stronie nie podoba, ale zaglądając na skizo.org ( zakrywam nazwę serwisu, bo jeszcze ktoś mnie oskarży o kryptoreklamę ) będziesz po prostu na bieżąco z wszelkim stuffem, który wychodzi w najbliższym czasie na ds'a xD . Z tego co widzę, to Commando: Steel Disaster i N+ mają sie ukazać do końca miesiąca z czego z tym commando ( taki klon metal sluga ) miał już z przynajmniej 3 razy zmieniany termin wydania i tak do końca nie wiadomo kiedy gra się ukarze, a patrząc na to, iż MS7 jest mocno wykastrowany( brak co-op'a) i najnormalniej w życiu średni, to jakaś dobra strzelanka , która mogłaby zagrozić/dorównać Contrze 4.... Co tu dużo mówić, trzeba uzbroić się w cierpliwość. Edytowane 24 sierpnia 200816 l przez consoleboy
Opublikowano 25 sierpnia 200816 l , przecież dla każdej z postaci trzebaby przygotować kilkadziesiąt modeli wyglądu, a pojemność carta jest ograniczona. takie rzeczy zajmują stosunkowo mało miejsca, najwięcej fmv i audio, choć jak się skonwertuje dobrze to i te też niwiele będą ważyć, poza tym nic nie stoi na przeszkodzie wypuszczenia gry na większym karcie; 256MB
Opublikowano 25 sierpnia 200816 l Ale dla DSa nie ma większych kartów, bodajże do 128mb. Jeśli byłaby taka opcja, na pewno skorzystali by z niej twórcy Guitar Hero ; )
Opublikowano 25 sierpnia 200816 l Chyba raczej są. Tokyo majin gakuen kenpuuchou zajmuje ponad 200 mb
Opublikowano 25 sierpnia 200816 l Mam wielką nadzieję, następne Finale będą miały chyba wszystkie scenki z VA na 256 MB '.
Opublikowano 25 sierpnia 200816 l ASH wyszedł rok temu już, i miał 256 MB. Ale podobno hardware DS-a nie jest tak łatwo "ulepszalny" i większe karty mają wolniejszy transfer. A nie chciałbym oglądać na DS-ie nieustannych loadingów! Po to jest ta konsola, żeby od doładowań odpocząć.
Opublikowano 25 sierpnia 200816 l Jesli chodzi o te 256MB, to juz pod koniec zeszlego roku zostala wydana gra na takim wlasnie carcie (ASH - w tym roku prawdopodobnie wyjdzie wersja angielska). edit: no wlasnie Edytowane 25 sierpnia 200816 l przez RoL
Opublikowano 26 sierpnia 200816 l Cześć. Mam Pytanie: Czy opłaca sie kupowac teraz ds lite? bo coś czytałem że ma byś jakaś nowa wersja Edytowane 26 sierpnia 200816 l przez Dynius
Opublikowano 26 sierpnia 200816 l a nie... sorry, wlasnie przed chwila ceo nintendo przyslal mi maila z ds360 ktory bedzie w sklepach w najblizszym czasie
Opublikowano 26 sierpnia 200816 l Z taką bazą tytułów(ds i gba) i zapowiedzi ds jest teraz najbardziej opłacalnym zakupem Polecam Ci z drugiej strony crimson/cobalt blacka, bo ma matowy spód i są zupełnie inne wrażenia z gry
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Na Allegro są nowe DSy Lite z USA ale sprzedawca mówi że bez gwarancji. Cena jest niska, ale co gdy coś sie DSkowi stanie? Co o tym myślicie? Można brać?
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Ile sobie zyczy za te lajty? Jesli cena jest naprawde dobra, to na Twoim miejscu olalbym gwarancje. Sam kupilem DSa na DVDCrave (Australia) i nie otrzymalem zadnej gwarancji. Konsolke mam juz ponad 2 lata i nic zlego sie z nia nie dzieje.
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Ceny z wysyłką 435zł - 420zł Nie wiecie może ile kosztuje naprawa w serwisie?
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l no to gosciu ma niezle przebicie, skoro cena DS Lite w USA w przeliczeniu na zlotowki, to jakies 295zl. cena naprawy jest zalezna od usterki.
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l najwyżej wyślesz do kilu'a, on ci naprawi za mniej niż w serwisie;), a tak na serio nie przejmuj się jeśli będziesz na niego uważał (aby tylko nie spadł) to nic mu sie nie stanie, wszystkie konsole n to solidne konstrukcje które rzadko ulegają awariom.