Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

Opublikowano

today we wro najprawdopodobniej 03.06.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 347,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano

Jeszcze DOWN w Stodole. Jestem (pipi)a przeszczęśliwy.

Przewiduję ,że względęm koncertów ten rok będzie wybitnie udany.

Opublikowano

jaaa pierrrrnicze zebu to sie wszystko ladnie potwierdizlo z tym wrockiem, 2,06 napalm death 3.06 titd no masakra ;)

Opublikowano

michu moze nas pzrenocuje ;]

moze jakis karnet beda spzredawac, wole jechac najpierw do warszawki, i stamtad do wrocka, oby wtej kolejnosci to bylo.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Ja rezerwuje nocleg u Micha.

Opublikowano

Ja na żaden koncert do Wro nie pojadę (chociaż to 90km raptem), bo to pechowe miasto. Jak nie połamię sobie nogi, albo nie rozchoruję się w nim, tak pięści przyciągam. Nie miałem jeszcze bezkolizyjnego wyjazdu do Wro na dłużej jak 24h.

Pjerdole.

Opublikowano
nie wiem czy już było:

DOWN !

" 03/29/08 Warsaw, Poland @ Stodola "

http://www.down-nola.com/tour.htm

miodzio ;)

bylo

Opublikowano

potwierdzone zostało, ze Aaron zabiera ze soba gitarke zarówno do Kato jak i do Szczecina, wiec w obu przypadkach napierdala live'a !

niestety w Szczecinie zabraknie Zombiego ; \

plakaciki oficjalne:

Szcz-n

drumcorpsv9.jpg

Kato

elektro_drumcorps_plakat.jpg

1129874925_l.jpg

teef.gif

Opublikowano

za te ceny Down'a to ktos powinien wpi.erdol dostac

Opublikowano

kogoś poje,bało z tym haraczem

Opublikowano
  • Autor

Niestety nie wyrobie sie na Trap Them i Victims w Gdansku, czy tam Gdyni 29.03, no wlasnie, graja tam jakby to kogos interesowalo(ta).

Opublikowano

Qui najprawdopodobniej wystąpi w Madnessie. Po mojemu to chu.j nie lokal - zardzewiała buda rzut kamieniem od dworca, ale co zrobisz?

Opublikowano

25-lecie VADER odbędzie się 30 sierpnia w Warszawie w klubie "Stodoła".Pierwszym potwierdzonym zespołem jest szwedzki GRAVE. Kolejnymi NILE, ROTTING CHRIST i KRISIUN. Następni goście zostaną oficjalnie przedstawieni już wkrótce. Drugim powodem dla którego impreza będzie czymś wyjątkowym to sam koncert VADER, który potrwa ponad 2 godziny, a zespół zaprezentuje cały przekrój swojej twórczości poczynając od kaset demo, a skończywszy na najnowszych płytach. Cały koncert będzie nagrywany na potrzeby jubileuszowego DVD o roboczym tytule "XXV", który zostanie wydany w 2009 roku.

Opublikowano

O_O

już rezerwuje urlop

NILE, ROTTING CHRIST, KRISIUN, oraz vader na supporcie.

yummie!

Edytowane przez Specu

Opublikowano

Na koncercie KoRn-a w Warszawie jak i całej Europejskiej trasie zabraknie Munkiego, który to ma ważne sprawy rodzinne i odpuścił sobie koncertowanie. :cierpienie:. Mimowszystko liczę, że koncert będzie udany. Munkiego zastępuje Shane Gibson.

Opublikowano

ahaha, czyli bedzie ich dwoch xDD

jeszcze tylko fieldy znajdzie wymowke i skonczy sie kabaret ;]

Opublikowano

pierwsze w tym roku show no mercy 15 marca - chimaira, maroon i the sorrow. w stolycy ofkorz...