January 24, 200817 yr czy wspominalem juz ze mam nadzieje ze te kur.wy w samolocie zdychaly w kure.wskich meczarniach? odwolali drumcorpsa w szczecinie mam nadzieje ze ich rodziny tez zdechna na cos zlosliwego.
January 25, 200817 yr Author haha ssijcie paleczkeXD nynynyny chcialoby sie pojsc na drumcorpsa co? Nooo? Ale nie maaaaaa. Emmaaaaa. Nie nie nie nie. Nie ma wcale. Szkoda, ze nie odwolali w momencie, gdy Kempa jechalby pociagiem, patrzac z usmiechem na krajobraz za oknem, cieszac sie, ze juz niedlugo, juz za chwile, cel calego wyjazdu sie spelni i obejrzy on se koncerta. A tu nagle sms od kogos "ej koncert odwolany" XDDDDDDDDDDDDDDDD
January 25, 200817 yr 1. ja tam jade nie tylko na koncert, ale przede wszystkim wybieram sie na uczelnie, wiec koncert zaliczam przy okazji pobytu w Szczecinie. nie rozpaczałbym na pewno, bo przynajmniej w sobote byłbym trzezwy (no moze nie do konca, ale powiedzmy, ze w przyzwoitym stanie) na zaliczeniu. 2. nie wiem skad Specu masz takie info, ale impreza sie odbedzie.
January 25, 200817 yr Kroolik mnie wczoraj nastraszyl w takim razie uffffffffffffffffff kempuś, to moze ustawka na browar?
January 25, 200817 yr heh, no kur.wa, przez moment sam zwatpiłem w to co pisze... ; ] odezwe sie jak bede na miejscu. moze nawet bifor jakis czy cos uda sie zorganizowac. my z kumplem bierzemy pokoj na akademiku polibudy, 3 os. wiec o ile nie przydziela nam wspołlokatora, to mozna pokombinowac z chlaniem, ale najpierw zobacze o której uda mi sie dotrzec do Szczecina ; ]
January 25, 200817 yr kur.wa, przed chwila kumpel zadzwonił z njusem, ze sie rozchorował i nie jedzie.... ; \
January 25, 200817 yr Kroolik mnie wczoraj nastraszylw takim razie uffffffffffffffffff kempuś, to moze ustawka na browar? browar jest dla słabych
January 25, 200817 yr kur.wa, przed chwila kumpel zadzwonił z njusem, ze sie rozchorował i nie jedzie.... ; \ znaczy sie ze tez nie jedziesz?
January 26, 200817 yr było fch.uj dobrze. Szczeciniaki to konkretne chłopy, co nie znaja slowa "słabo" ; ] dzieki za biforek. na after nie starczyło zdrowia i sił juz niestety. niezachlejcie sie tam pijusy.
January 27, 200817 yr hehe, wlasnie osiagamy polmetek, mamy meskaline, troche alkoholu, dobra muze i ogolnie ihaaaaaa znaczy sie tro specu a nie nap;] xDihiuhu Edited January 27, 200817 yr by n4p
January 28, 200817 yr Stodoła, 2008-08-30: Vader+Grave + Nile + Rotting Christ + Krisiun Cały koncert będzie nagrywany na potrzeby jubileuszowego DVD o roboczym tytule "XXV", który zostanie wydany w 2009 roku. info.
January 28, 200817 yr "the upcoming QUI tour scheduled for february/ march had to be cancelled due to very serious health problems. We will make sure that all the cancelled shows will take place in early fall."
January 28, 200817 yr obiecanki kufa, Melvinsi tez mieli przyjechac z opoznieniem i czekam juz 3 lata
January 28, 200817 yr Author "the upcoming QUI tour scheduled for february/ march had to be cancelled due to very serious health problems. We will make sure that all the cancelled shows will take place in early fall." czytaj - nikt nie kupil biletu na jakikolwiek koncert
January 28, 200817 yr Jak co, to bilety na Metallikę już są od kilkunastu dni do kupienia (np. Empik).
January 29, 200817 yr chuy z tymi wiesniakami w czerwcu Napalm Death i Suffocation http://muzyka.onet.pl/10175,1681297,newsy.html