Opublikowano 21 lutego 201114 l A właśnie myślałem czy odwiedzą nas po tych zapowiedziach o trasie w Europie .
Opublikowano 23 lutego 201114 l meshuggah, mogwai, kury... kurde ze tez to musi byc w trakcie woodstocka ;/
Opublikowano 23 lutego 201114 l SUFJAN STEVENS W TEATRZE POLSKIM http://www.lastfm.pl/event/1851178+Sufjan+Stevens+at+Teatr+Polski+on+5+May+2011 130/150 miejscowki Edytowane 23 lutego 201114 l przez banny
Opublikowano 23 lutego 201114 l Autor SUFJAN STEVENS W TEATRZE NARODOWYM http://www.lastfm.pl/event/1851178+Sufjan+Stevens+at+Teatr+Polski+on+5+May+2011 130/150 miejscowki Banny z ciebie taki artysta, a Teatr Narodowy z Polskim mylisz.
Opublikowano 23 lutego 201114 l o, faktycznie niedopatrzenie wynikle z wielkiego rozgoraczkowania tym niusem. ale chyba bede musial sobie odpuscic
Opublikowano 24 lutego 201114 l Mogliby lepiej zagrać koncert w klubie, bo jakoś nie widzę mozliwości delektowania się ich muzyką stojąc obok nastoletnich fanów Slipknota. BTW. Ghost of Karelia live
Opublikowano 24 lutego 201114 l No, nie lubię festiwali za bardzo, zwłaszcza takich wielkich. No ale dwie stówy za Mastodona, Motorhead i mhm Iron Maiden (w sumie jest to jakaś atrakcja ich zobaczyć przy okazji) to niezła oferta. Slipknot póki co nie jest zapowiedziany w Polsce. Podobno ma być za to Killing Joke.
Opublikowano 24 lutego 201114 l Fejsbuczek na oficjalnej stronie twierdzi, że będą oficjalnie. Także Hunter i Volbeat... Live Nation z radością informuje, że do już ogłoszonych artystów Sonisphere Festival 2011 w Polsce -Iron Maiden, Motörhead, Mastodont, Killing Joke i Hunter- dołącza Volbeat. Edytowane 24 lutego 201114 l przez Accoun
Opublikowano 24 lutego 201114 l BTW. Ghost of Karelia live haha, jaka ch'ujnia na żywo oni są to przechodzi pojęcie :o Ogór jak zapłacisz 200złoty to zobaczysz tylko czarne koszulki metali, z twoim wzrostem to nawet szanse na to, że ujrzysz telebim bym Ci nie dawał. Edytowane 24 lutego 201114 l przez _Be_
Opublikowano 24 lutego 201114 l Autor Iron Maiden i Mastodon? Przeciez Europride 2011 mial sie odbyc w Rzymie.
Opublikowano 25 lutego 201114 l BTW. Ghost of Karelia live haha, jaka ch'ujnia na żywo oni są to przechodzi pojęcie :o Ogór jak zapłacisz 200złoty to zobaczysz tylko czarne koszulki metali, z twoim wzrostem to nawet szanse na to, że ujrzysz telebim bym Ci nie dawał. No wiem, dodatkowo w tym roku są jeszcze bilety "na płytę, ale wpuszczamy wcześniej" za 250, także w ogóle poracha. Ale trochę mi szkoda wydawać kilkaset złotych, żeby zamiast gó'wnianego widoku mieć słaby widok. Z mojej rozmowy z Simonem Neilem wynika też, że możliwe, iż pojawi się Biffy Clyro. Dla mnie Biffy + Mastodon + Motorhead + Killing Joke = Jezus Maria, a Ironów i Volbeat jakoś przeboleję. Wolałbym pojedyncze koncerty tych zespołów, podczas których nie poniósłbym śmierci wskutek stratowania, ale co zrobić, że nie przyjeżdżają.
Opublikowano 28 lutego 201114 l http://www.mmwarszawa.pl/361347/2011/2/28/arcade-fire-zagraja-w-warszawie-bilety-dostepne-od--marca?category=kultura ARCADE FIRE W WAWCE 124/144
Opublikowano 28 lutego 201114 l (pipi)a assymetry ma julie christmas i orange man theory, a ja mam wesele przyjaciela, kuuuurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i cjeszcze (pipi) weedeater, i (pipi)a zoroaster, i godflesh i yakuza, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Edytowane 28 lutego 201114 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 3 marca 201114 l assymetry ma julie christmas i orange man theory, a ja mam wesele przyjaciela, kuuuurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i cjeszcze (pipi) weedeater, i (pipi)a zoroaster, i godflesh i yakuza, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaczuchy > julie christmas, orange man theory, weedeater, zoroaster, godflesh, yakuza