Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

Opublikowano

A właśnie myślałem czy odwiedzą nas po tych zapowiedziach o trasie w Europie :D.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 323 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano

Exodus doszedł do składu Metal hammer festivalu.

Coraz lepiej

Opublikowano

o, faktycznie

niedopatrzenie wynikle z wielkiego rozgoraczkowania tym niusem.

ale chyba bede musial sobie odpuscic :blush:

Opublikowano

Mastodon oficjalnie na tegorocznym Sonisphere w Warszawie.

Opublikowano

Mogliby lepiej zagrać koncert w klubie, bo jakoś nie widzę mozliwości delektowania się ich muzyką stojąc obok nastoletnich fanów Slipknota.

BTW. Ghost of Karelia live

Opublikowano

No, nie lubię festiwali za bardzo, zwłaszcza takich wielkich. No ale dwie stówy za Mastodona, Motorhead i mhm Iron Maiden (w sumie jest to jakaś atrakcja ich zobaczyć przy okazji) to niezła oferta. Slipknot póki co nie jest zapowiedziany w Polsce. Podobno ma być za to Killing Joke.

Opublikowano

Fejsbuczek na oficjalnej stronie twierdzi, że będą oficjalnie. Także Hunter i Volbeat...

Live Nation z radością informuje, że do już ogłoszonych artystów Sonisphere Festival 2011 w Polsce -Iron Maiden, Motörhead, Mastodont, Killing Joke i Hunter- dołącza Volbeat.

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

haha, jaka ch'ujnia na żywo oni są to przechodzi pojęcie :o Ogór jak zapłacisz 200złoty to zobaczysz tylko czarne koszulki metali, z twoim wzrostem to nawet szanse na to, że ujrzysz telebim bym Ci nie dawał.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
  • Autor

Iron Maiden i Mastodon? Przeciez Europride 2011 mial sie odbyc w Rzymie.

Opublikowano

haha, jaka ch'ujnia na żywo oni są to przechodzi pojęcie :o Ogór jak zapłacisz 200złoty to zobaczysz tylko czarne koszulki metali, z twoim wzrostem to nawet szanse na to, że ujrzysz telebim bym Ci nie dawał.

No wiem, dodatkowo w tym roku są jeszcze bilety "na płytę, ale wpuszczamy wcześniej" za 250, także w ogóle poracha. Ale trochę mi szkoda wydawać kilkaset złotych, żeby zamiast gó'wnianego widoku mieć słaby widok.

Z mojej rozmowy z Simonem Neilem wynika też, że możliwe, iż pojawi się Biffy Clyro. Dla mnie Biffy + Mastodon + Motorhead + Killing Joke = Jezus Maria, a Ironów i Volbeat jakoś przeboleję. Wolałbym pojedyncze koncerty tych zespołów, podczas których nie poniósłbym śmierci wskutek stratowania, ale co zrobić, że nie przyjeżdżają.

Opublikowano

(pipi)a

man+crying.jpg

assymetry ma julie christmas i orange man theory, a ja mam wesele przyjaciela, kuuuurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

man%20crying.jpg

i cjeszcze (pipi) weedeater, i (pipi)a zoroaster, i godflesh i yakuza, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Edytowane przez caps_LOCK_masta

Opublikowano

assymetry ma julie christmas i orange man theory, a ja mam wesele przyjaciela, kuuuurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

i cjeszcze (pipi) weedeater, i (pipi)a zoroaster, i godflesh i yakuza, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kaczuchy > julie christmas, orange man theory, weedeater, zoroaster, godflesh, yakuza