Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

Opublikowano

nigdy nie widziałem koncertu w całości, zawsze coś odwracało moją uwagę czy to na punk pikniku czy gdziekolwiek, a lubię. tym razem grają sami, a w tej księgarni to nie ma co robić za bardzo to myślałem, żeby się przejść ;). swoją drogą słyszeliście, że w tym roku assymetry ma być w hali stulecia? niby plotki na razie, ale jakby okazały się prawdą to beka konkret. ostatni raz tam byłem jak miałem, nie wiem, 15 lat? na festiwalu rapowym - były wszelakie tuzy od rycha pejii soluFFki przez trzeci wymiar po hemp gru. ludzi gdzieś na 1/3 hali. a oni chcą to wypchać mayhemem, który gra koncerty w madnessie xD.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 323 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano

Nie plotki bo juz oglosili oficjalnie. Narazie Mayhem, Amenra i jakies nołnejmy.

Opublikowano

o może wpadne jak uciekne ze zjazdu. Krzepki Radku przenocujesz mnie??

Opublikowano

to ty nie studiujesz jednak we wro ziomek tego swojego tarmoszenia starych raszpl?

Opublikowano

Krzepki Radku przenocujesz mnie??

Co Ci będę obiecywał jak jeszcze kupa czasu.

btw Agalloch ma być, niektórzy się zesrali ze szczęścia pewnie.

Opublikowano

to ty nie studiujesz jednak we wro ziomek tego swojego tarmoszenia starych raszpl?

do SPA przychodzi też twoja stara.

Opublikowano

Niech po prostu potwierdza te Neurosis i (pipi). Zu jeszcze mogloby byc bo po zeszlorocznym Mombu mam ochote na saksofon.

Opublikowano

(pipi) z Pattonem, kolo sie skonczyl na wiadomo czym.

Opublikowano

Jest drugi koncert Lanegana!

7 listopad - Katowice - klub Hipnoza

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już dziś więc podbijam, może jakiś buc stąd jednak przyjdzie...

2cr7csw.jpg

Opublikowano

Jakbym miał kasę do trwonienia to bym może wpadł. Tak że nici raczej.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich melomanow na swietna impreze do mnie do miasta ;] znajomi organizuja fest koncert... :sorcerer:

1z22kix.jpg

Opublikowano

21 października najlepsza polska kapela wszech czasów - Dust Blow - gra w Bezsenności.

15 zł z każdego biletu pójdzie na chorą mamę.

http://itezone.pl/ko...zsennosci,7754/

Jeśli nie pójdziecie na ten koncert, jesteście złymi ludźmi o złym guście muzycznym.

Edytowane przez ogqozo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przedwczoraj Patton dał koncert z Tomahawkiem

gdzie zagrał 4 kawałki z nowej płyty. Narazie biednie to wygląda.
Opublikowano

ty, a w pona idziesz na drip of lies?