Opublikowano 3 listopada 201212 l nie. tzn zależy o którego andersona pytasz. Edytowane 3 listopada 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 4 listopada 201212 l dobra, kto jutro przychodzi oje.bać jakąś cytrynówkę? Edytowane 4 listopada 201212 l przez koval
Opublikowano 13 listopada 201212 l Koncert Godspeeda w Pradze mnie troche zawiódł... Miejscówka za(pipi)ista, początek z Mladiciem i Stormem za(pipi)isty, ale potem zaczęli jednak troche przynudzać. Mocny akcent na koniec (Static) wyszedł o wiele lepiej w Poznaniu. Of coz i tak nie żałuje, bo Godspeed na żywo to jednak zawsze przeżycie nie z tej ziemi. ;]
Opublikowano 13 listopada 201212 l No spoko, trafiłem przypadkiem na to miejsce akurat 2h przed koncertem ale jakbym nie kombinował tak nie starczyłoby nam [z dziewczyną] kasy na wjazd. Serce me krwawiło. ;/ Spoko figura na suficie przedstawiająca kolesia jadącego na odwróconym do góry nogami koniu [wtf?]. white, tylko mi nie mów że nocowałeś w hotelu esprit ;/
Opublikowano 14 listopada 201212 l Haha, nie, w Davids Apartments, Ja za to przybylem za pozno (to metro w Pradze jest jakieś upośledzone) i miałem takie miejsce że dobrze widziałem tylko perkusistów, hehe. Swoją drogą jest już FLAC z koncertu (kiepska jakość, ale lepszy rydz...) https://www.dropbox.com/s/dwej70dsi5a1zoi/2012-11-11_21-32.flac Tutaj koncert z Berlina z 8. listopada, ta sama setlista co w Pradze (eh, szkoda ze nie zagrali east hastings albo moi) http://soundcloud.com/prettyinnoise/godspeed-you-black-emperor
Opublikowano 14 listopada 201212 l Haha, nie, w Davids Apartments, Ja za to przybylem za pozno (to metro w Pradze jest jakieś upośledzone) Spoks, metro jest zaje.biste, miałem schemat na wizytówce z hotelu i poruszanie się metrem to bułka z masłem. Tak patrze to ten Twój hotel był na trasie A [przystanek krzyżykowa] więc do klubu miałeś dwa przystanki, wysiadałeś na Mustek lub Namesti Republiky i 10 min z buta. ;p a tak btw ile Cię kosztował nocleg? My mieliśmy dwa noclegi [3 doby jakby] z groupona 230zł w 3* hotelu przy stacji Czeskomorawska i sami Polacy w hotelu prawie, lol.
Opublikowano 14 listopada 201212 l Haha, nie, w Davids Apartments, Ja za to przybylem za pozno (to metro w Pradze jest jakieś upośledzone) Spoks, metro jest zaje.biste, miałem schemat na wizytówce z hotelu i poruszanie się metrem to bułka z masłem. Tak patrze to ten Twój hotel był na trasie A [przystanek krzyżykowa] więc do klubu miałeś dwa przystanki, wysiadałeś na Mustek lub Namesti Republiky i 10 min z buta. ;p Tak, tylko ze niestety dziewczyna uparła się żeby przed koncertem pozwiedzać jeszcze jakieś mosty i zamki, no i się zgubiliśmy w tych zawiłych uliczkach a tak btw ile Cię kosztował nocleg? My mieliśmy dwa noclegi [3 doby jakby] z groupona 230zł w 3* hotelu przy stacji Czeskomorawska i sami Polacy w hotelu prawie, lol. Ja znalazłem za 120 zł nocleg dla dwóch osób przez Wimdu, niezłe warunki no i przede wszystkim blisko dworca i centrum. Żałuję jednak że nie zostałem dłużej bo to miasto jest naprawdę urocze.
Opublikowano 14 listopada 201212 l Podobno grali nowy kawałek, Behemoth, jest tam gdzieś na tych bootlegach do posłuchania?
Opublikowano 15 listopada 201212 l 18 grudnia na Słowacji w Koszycach zagra BRUJERIA! Bilet tylko 17 euro
Opublikowano 15 listopada 201212 l Podobno grali nowy kawałek, Behemoth, jest tam gdzieś na tych bootlegach do posłuchania? Jest. Ale tu jest chyba w lepszej jakości: Sam nie wiem co o nim sądzić. Jednak trochę przydługawy, nawet jak na standardy GY!BE
Opublikowano 15 listopada 201212 l Pewnie ,ze funkcjonuje Asesino, nawet w tym roku wydali 3 płytę! Z kolei nowa płyta Divine Heresy wyjdzie w 2013r.
Opublikowano 19 listopada 201212 l O (pipi)a to ja nic nie wiem, że płytę wydali Jakim cudem mnie to ominęło.
Opublikowano 21 listopada 201212 l O (pipi)a to ja nic nie wiem, że płytę wydali Jakim cudem mnie to ominęło. Bo podnicasz się jakimiś gównianymi Nile , Arcturus i innymi gównami a nie wiesz ,że Asesino wydali nową płytę!! "Shame on you" ! kto z foruminga wybiera się na depeche mode na Narodowym? Nie!!!! Bo nikt nie słucha gówien! Tomahawk i DOWN przyjeżdzają do Polski i to się tylko liczy
Opublikowano 21 listopada 201212 l O (pipi)a to ja nic nie wiem, że płytę wydali Jakim cudem mnie to ominęło. Bo podnicasz się jakimiś gównianymi Nile , Arcturus i innymi gównami a nie wiesz ,że Asesino wydali nową płytę!! "Shame on you" ! kto z foruminga wybiera się na depeche mode na Narodowym? Nie!!!! Bo nikt nie słucha gówien! Tomahawk i DOWN przyjeżdzają do Polski i to się tylko liczy O (pipi)a to ja nic nie wiem, że płytę wydali Jakim cudem mnie to ominęło. Bo podnicasz się jakimiś gównianymi Nile , Arcturus i innymi gównami a nie wiesz ,że Asesino wydali nową płytę!! "Shame on you" ! No i chuy, sprawdziłem, nic nie wydali cyganie i kuamco
Opublikowano 21 listopada 201212 l ten Down niby jest na Sonisphere, ale Tomahawk nie ma jeszcze rozplanowanego grafiku na 2k13
Opublikowano 24 listopada 201212 l Na 3 godziny przed rozpoczęciem dowiedziałem się, że u mnie grają Waglewski Fisz Emade, a więc byłem. Męska muzyka, dla prawdziwych mężczyzn
Opublikowano 26 listopada 201212 l ten Down niby jest na Sonisphere, ale Tomahawk nie ma jeszcze rozplanowanego grafiku na 2k13 Down ma być na Sonisphere z tego co gadali mi chłopaki z DOWN a Tomahawk ma być w okolicach czerwiec/lipiec. Oczywiście to będzie klubowy koncert, ale ani jedno ani drugie jeszcze nie jest potwierdzone na 100% ...
Opublikowano 26 listopada 201212 l wczoraj byłem na koncercie, było bardzo przyjemnie. polecam tą formę aktywności w czasie wolnym.