Opublikowano 21 stycznia 20169 l Ja się bardziej jaram Caribou. Słabo, że na Openerze, wolałbym na Offie
Opublikowano 21 stycznia 20169 l tame impala najgorsze guwno, najnudniejszy koncert na jakim w życiu byłem
Opublikowano 20 lutego 20169 l https://www.facebook.com/events/191572297870441/ perturbator w krk i jeszcze w wawie gra, wjeżdzam na pełnej kur,wie
Opublikowano 29 lutego 20169 l Byłem w sobotę na Mgle w Dublinie, bilet zdobywając cudem. Mogliby ku.rwa częściej tu zaglądać, bo klub pełny po brzegi ludzi piejących zachwyty nad ostatnim albumem. Pełny lineup imprezy to: Urfaust - usnąłem, chociaż ludzie się podniecali. MGŁA - gwóźdź programu, chociaż omyłkowo byli drugim supportem. Zagrali świetnie, dobry mix Exercises in futility i starszego materiału. Primordial - żałuje, że nie znałem wcześniej, chociaż po Mgle się trochę wyłączyłem i byłem gotowy do wyjścia. Świetna charyzma wokalisty, posłucham więcej.
Opublikowano 2 marca 20169 l Cattle Decapitation w Progresji, ktoś coś? Abiotic krótki, acz intensywny koncert.
Opublikowano 2 marca 20169 l Mgła w polsce gra jeden koncert na 3 lata więc nie dziw się Hela, że do UK nie latają często.
Opublikowano 2 marca 20169 l CattleDecap byli sztosem, ale Immolation wyjaśniło sprawę. Progresja to swoista Mekka dla Białostoczanina mego pokroju. edit: Gurwa, SUFFOCATION. Ale ja mam dałna. Edytowane 3 marca 20169 l przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano 6 marca 20169 l no nie mów Wezyr, za moich czasów w białym sporo się działo.... Jaki taki Grave na koncert przyjeżdżał i ludzi full było i wcześniej Herki działały w miarę prężnie.... Ech wszystko co dobre szybko się kończy....
Opublikowano 9 marca 20169 l Zakładam, że mówisz o Fabryce. Znajomi opowiadali mi o czasach, gdy grano tam hardcore, a koleżka podczas mosh pitu wytarł twarz o ścianę Obecnie jednak nie widzę takiego ruchu w temacie. Mając pod domem tramwaj bezpośrednio do Progresji czuję się rozpieszczony. BTW
Opublikowano 10 marca 20169 l progresja mała ale miejsce kultowe. Niestety w mojej obecnej wiosce nie mam takiego miejsca najbliżej godzina drogi albo na wybrzeże albo do Londka
Opublikowano 11 marca 20169 l Dzisiaj Machine Head, jaram sie okrutnie xD 3 godziny srogiego nadu.pcania i swietny gig. Polecam taki styl zycia. Edytowane 12 marca 20169 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 23 marca 20169 l 8 X 2016 w Progresji zagra Behemoth z Bolzerem i Batuską w supporcie. Chyba z wrażenia narobię w spodnie.
Opublikowano 24 marca 20169 l Post pod postem wybaczcie ale 21 maja marduk z immolation w progresii w Wawie
Opublikowano 24 marca 20169 l Będę tam Mortuus na żywo jest równie niesamowity co na płytach. Forumowych brudasów zapraszam na before na na Marymoncie. Pod domem mam tramwaj bezpośredni pod Progresję.
Opublikowano 26 marca 20169 l Masorzu (Pawle?), ogarniasz coś w blacku? Wrzucasz gl. Death. A jakieś dobre szatany?
Opublikowano 26 marca 20169 l Blacku to ja generalnie mało słucham. Tzn takiego wiesz, trv. Ale lubię i szanuję parę kapel, np Mayhem, Belphegor czy Blut Aus Nord.
Opublikowano 27 marca 20169 l Gin > Slow ForeverWezyr, jak lubisz Marduk to sprawdź Funeral Mist "Salvation"