ornit 2 938 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Gorąco polecam wszystkim ten kanał salonu gier Mi-ka-do. WIele lat temu zniknęła mi ich strona z filmikami, dopiero wczoraj odnalazłem ich na YT. https://www.youtube.com/channel/UCPrifqgoJmq7UgmRkZUKTJQ Japończycy urządzają turnieje w stare arcadeowe gry. Czego oni tam nie mają - Tekken 3 - Virtua Fighter 2 - Fighting Layer - Fatal Fury Special - Hat Trick Hero - Daytona USA - Soul Calibur 3 AE - Gals Panic S2 - Kaiser Knuckle - VF4 EVO - T5 DR - Marvel Superheroes vs Street Fighter - Samurai SHodown 2 - World Heroes Perfect - Capcom vs SNK 2 mógłbym wymieniać tak w nieskończonosć. To prawdziwa studnia bez dna 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Z najciemniejszych czelusci internetu wyłania się koreański film pod tytułem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Gorąco polecam wszystkim ten kanał salonu gier Mi-ka-do. WIele lat temu zniknęła mi ich strona z filmikami, dopiero wczoraj odnalazłem ich na YT. https://www.youtube.com/channel/UCPrifqgoJmq7UgmRkZUKTJQ Japończycy urządzają turnieje w stare arcadeowe gry. Czego oni tam nie mają - Tekken 3 - Virtua Fighter 2 - Fighting Layer - Fatal Fury Special - Hat Trick Hero - Daytona USA - Soul Calibur 3 AE - Gals Panic S2 - Kaiser Knuckle - VF4 EVO - T5 DR - Marvel Superheroes vs Street Fighter - Samurai SHodown 2 - World Heroes Perfect - Capcom vs SNK 2 mógłbym wymieniać tak w nieskończonosć. To prawdziwa studnia bez dna Heh, obejrzałem turniej FF: Special i mam pytanko. Na japońskich automatach jest dostepny tryb VS? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 W MVS jest taki myk, że można ustawić czy chce się grać w wersję arcade czy Neo-Geo bo oba tryby znajdują się na karcie z grą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Poogladalem jedna z moich ulubionych gier: Art of Fighting 3:) jedna z 1wszych 2d w ktorej bylo mozna jugglowac. Straszna kapusta na 2 ciosy Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Właśnie jestem po emocjnującym seansie z VF3 2on2. Komentator napierdalał jak wściekły, ale miał powody, bo walki były emocjonujące. Mam słabość do VF3 (szczególnie areny mają kozacki klimat) chociaż najlepszą w historii chyba już na zawsze pozostanie dla mnie VF4:EVO. Looknąłem też na Fighting Layer od Ariki, bo nigdy nie widziałem gameplayu z tej gry, a SFEX2 to byla dla mnie religia na pierwszym pleju. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Miło wiedzieć, że te gry nadal tam żyją i nadal są ogrywane. Nawet jesli nie pro to przynajmniej dla beki Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Desk wypuscił CV do SSF2XR na GBA! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 OMFG!!!! http://shoryuken.com/2015/12/05/snk-playmore-bringing-the-last-blade-2-to-playstation-4-vita/ With all the news surrounding Street Figher V and King of Fighters XIII during the PlayStation Experience keynote, it would be easy to look over the quick announcement Sony’s Gio Corsi made regarding an old-school fighter called The Last Blade 2. SNK Playmore and Code Mystics are currently working on bringing The Last Blade 2 to both PlayStation 4 and PlayStation Vita. While not as popular as the developer’s other franchises, this classic title still holds a special place in fighting game history thanks to its weapons-based gameplay mechanics and beautifully animated backgrounds. No word was provided as to when players can expect to get their hands on this port, but keep your eyes on Shoryuken for more as this story develops. Teraz zauwazylem posta. Bardzo dobry tytul, ktory polecono mi wlasnie na forumie. Cieszy fakt, ze wydadza to ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Pewnie arcade, player vs player, network, training, survival, time attack i opcjonalnie jakies challenge i/albo gallery dorzucą. Fajnie jakby tryb EX wybierało się jak w oryginale przez wstukanie kodu (lewo/prawo przy wyborze paska). Ja czekam z niecierpliwoscią, tak samo jak na port KOF2000 z Ps2. Marzę o CvS2... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Byłoby świetnie jakby zrobili też port na Pc z tym Last Blade2. Ja się zaś obecnie zastanawiam czy by sobie nie kupić na steamowej wyprzedaży THE KING OF FIGHTERS 2002 UNLIMITED MATCH. Niby nie ma żadnego story mode ale z takim dużym zestawieniem postaci i tak pewnie fajnie by się pykało przeciw kompowi bo w 2d bitki online to ja jestem noob Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jak chcesz popykać sam to za tą cenę warto. Porobisz combosy w treningu, jakies triale (jest sporo misji dla samotnego gracza). To bardzo dobry port. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jak ktos się zastanawia nad dobrym stickiem do 360/PC to jst okazja wyrwania bardzo dobrego modelu w baaaardzo atrakcyjnej cenie http://allegro.pl/joystick-razer-atrox-dla-xbox360-pc-mortal-kombat-i5974414262.html Cytuj Odnośnik do komentarza
flaczki 65 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 W 2017 ma wyjść nowe Samurai Shodown, rozgrywka będzie się toczyć w 2D z postaciami 3D. http://hadoken.net/samurai-shodown-revival/ Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Obstawiam ze bedzie drewniane i niedokonczone. W dodatku online bedzie lagowal - czyli standardowy next gen od snk playmore. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Nie wiedziałem, że HORI od tak dawna robi arcade sticki. O takim słyszę po raz pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Specjalne intra. Tego mi brakuje w dzisiejszych grach Capcomu. Zmienili je teraz na jakies bezduszne wprowadzenia. Kiedys trwały sekundę, dwie ale miały przynajmniej klimat. Teraz przewija się żenby jak najszybciej przejsć do samej walki... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 BlazBlue jeszcze to ma w dodatku grając online nikt nie przewija bo gra się wtedy synchronizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Te intra z A3 adon-sagat, gen-akuma i fei-yun piekne. Z blanka tez swietne. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Specjalne intra Kagury z BlazBlue. Gość to największy (pipi)aka w uniwersum i do każdej postaci żeńskiej ma inny tekst: Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 FAP! FAP! FAP! 24 maja na Ps4 Ta gra długo nie pożyje ale chcę ją mieć legalnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Też czekam. Oby tylko nie przegięli z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Teraz czekam na jakiś news o wersji na Steam'a, parę bitek od SNK już tam jest ale z LB bym się najbardziej ucieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Jakby to kogos interesowało to Last Blade 2 na PSN będzie kosztowało 63 zł. Ja muszę to mieć od razu więc poszedł preorder za 57 zł z groszami. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Z cyklu ciekawostka. Zapowiedź nowej brutalnej gry 2D gdzie wszysccy zawodnicy są źli: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi