Skocz do zawartości

Gran Turismo Moblie

Featured Replies

Opublikowano
- bardzo ograniczony tuning

tyle slyszalem

e, to ja dziękuję postoje, okładkę mogę sobie wydrukować, bo bardziej by mnie ona pociągała niż granie w TAK okrojone GT.

przecież tuning to był sens istnienia tej i prawie każdej innej gry wyścigowej z zacięciem symulacyjnym

• Odpowiedzi 298
  • Wyświetleń 78,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako fan serii GT tego tworu nawet nie ruszę kijem...   Przez brak trybu kariery bym pewnie w ostateczności rozegrał 3 wyścigi i koniec bo tak naprawde sama rozgrywka jest taka sama jak w Gran Turi

• Konkrecik, pamiętnik Yamauchiego:   http://www.youtube.com/watch?v=5zJ-emRtqFg

• Kupuję. Gdzie najlepiej i najtaniej? Na allegro wybrać sobie sprzedawcę najtańszego?

Opublikowano
- bardzo ograniczony tuning

tyle slyszalem

e, to ja dziękuję postoje, okładkę mogę sobie wydrukować, bo bardziej by mnie ona pociągała niż granie w TAK okrojone GT.

przecież tuning to był sens istnienia tej i prawie każdej innej gry wyścigowej z zacięciem symulacyjnym

Brak tuningu w sensie dokupywania ulepszeń do samochodów typu nowego silnika, turbo, czy zawieszenia. Modyfikować za to (a to jest ważne) będzie się dało samochód i myślę że będzie to coś na styl GT5: Prologue, gdzie zawarte były najważniejsze elementy i ustawienia samochodu.

Opublikowano

czyli bedzie scigalka seryjnymi furami i tymi typowo torowymi nie bedzie mozna zlozyc sobie wlasnej seryjno-wyscgowej rakiety????Dobrze zrozumialem winner?????,bedzie mozna sie pobawic za to w mechanika i wyregulwoac zawieche skrzynie beigow hamulce itp itd

Opublikowano
czyli bedzie scigalka seryjnymi furami i tymi typowo torowymi nie bedzie mozna zlozyc sobie wlasnej seryjno-wyscgowej rakiety????Dobrze zrozumialem winner?????,bedzie mozna sie pobawic za to w mechanika i wyregulwoac zawieche skrzynie beigow hamulce itp itd

Dokładnie.

Opublikowano

na pewno będzie 4-osobowy AD-HOC więc przez AD-HOC party będzie można pograć z ludźmi na świecie. Nie ujawniono oficjalnie informacji na temat trybu infrastructure, lecz myślę że będzie taka opcja.

Opublikowano

Będzie fajnie :) Takie przenośne GT się przyda ;) Tym bardziej że ciężko o dobre gry :)

Opublikowano
Będzie fajnie :) Takie przenośne GT się przyda ;) Tym bardziej że ciężko o dobre gry :)

-_- sigh

kolejny wyznawca kultu "umarłego psp"??

Opublikowano

nie... to tylko nowy uzytkownik niechetnie spogladajacy na starsze [dobre i bardzo dobre] produkcje. w koncu stare c'nie? a co stare to zle.

Opublikowano
Pierdzielisz Coati, przecież starsze wipeouty, burnouty, ridge racery to marne ścigałki!

co do wipeout'ow sie nie zgodze gra dla ktorej tez czesciowo kupilem psp(uzaleznia jak nie wiem)

Ale za to z ridge racer'ami sie zgodze tandeta wg mnie

Ale masz duzo innych gier starszych ktore sa fajne i miodne:P(ktore czesto przyciagaja bardziej niz te nowe(czesto gesto odgrzewane schabowe)

Wracajac do GT wiadomo moze jakie beda dostepne kamery(chodzi mi w czasie jazdy czy bedzie tylko z tylu i przedniego zderzaka czy moze chlopaki zrobia srodek do dyspozycji gracza(marzenia moje ktore raczje sa nie realne))

Pozdr

Opublikowano

nie ma szans na kamere z kokpitu, nawet nie ma co sie nad tym zastanawiac przez sekunde :P

to tak samo realne jak zniszczenia :P

Opublikowano
Pierdzielisz Coati, przecież starsze wipeouty, burnouty, ridge racery to marne ścigałki!

co do wipeout'ow sie nie zgodze gra dla ktorej tez czesciowo kupilem psp(uzaleznia jak nie wiem)

Ale za to z ridge racer'ami sie zgodze tandeta wg mnie

Ale masz duzo innych gier starszych ktore sa fajne i miodne:P(ktore czesto przyciagaja bardziej niz te nowe(czesto gesto odgrzewane schabowe)

Wracajac do GT wiadomo moze jakie beda dostepne kamery(chodzi mi w czasie jazdy czy bedzie tylko z tylu i przedniego zderzaka czy moze chlopaki zrobia srodek do dyspozycji gracza(marzenia moje ktore raczje sa nie realne))

Pozdr

rany....

ad1. Przecież to był totalny sarkazm ze strony Pan'a Pieczarki - nie zauważyłeś tego? On wymienił najlepsze i najwyżej oceniane ścigałki na PSP :F

ad2. Żartujesz sobie? Módl się żeby w ogóle był widok w kilku pozycjach jak np. zderzak, dach, maska i ze 2-3 zza samochodu a nie tylko jedna na zderzaku i jedna za autem.

Opublikowano

no dobra sarkazmu nie zauwazylem bo ludzie rozne gusty maja spotkalem sie z ludzmi ktorzy finala 7 mieszali z blotem a serie gran turismo to wogole wysmiewali wiec wszystko mozliwe

A co do kamer w kamerke ze srodka niewierzylems to takie marzenie pwoiedzialem (to by bylo fajnie)

ale milo by bylo gdyby byly takie kamery jak w gt4 :)

Opublikowano

Do premiery pozostało niecałe dwa miesiące. Ma się pojawić wraz z nowym PSP które chce kupić, fajnie by było pograć z ludźmi w świecie leżąc sobie pod kołderką wieczorkiem przez internet. Doczekać się też nie mogę.

Że to tak będzie wyglądać.

gran-turismo-psp-race-mode.jpg

Opublikowano

mnie jeszcze martwi sterowanie

mamy wybór:

-skręcanie gałką, co daje możliwość wykonania delikatnego łuku

-dodawanie gazu gałką tak jak na ps2 było to na prawej gałce, wtedy można bardziej precyzyjnie wchodzić i teoretycznie pokonywać zakręty, teoretycznie bo przy tej opcji mamy albo nie skręcanie albo skręcanie do oporu

Edytowane przez firana140

Opublikowano

Wie ktoś czy przeciwnicy będą mieli SI czy będą jeździli po sznurku ?

Edytowane przez garam

Opublikowano

pewnie nikt nie wie na 100% , ale to w koncu gran tuisrmo, wiec pewnie beda jezdzili po sznurku....

Opublikowano

Dzisiaj czytalem ze samochody ktore wygramy w Gran Turismo PSP, beda tez dostepne w GT5 na PS3, wiec gry beda widocznie razem chodzic, super bedzie :)

Opublikowano

Trochę do dupy, pytałem się bo moje ostatnie GT to 2 i myślałem że coś w tym temacie się zmieniło. Nawet w 5 Prologue nie ma SI ? LOL

Ciekawe czy wypuszczą (darmowe) demko...

Opublikowano

Premiera gry to 1 października więc na Demko jest już za późno.

Opublikowano

Demo zazwyczaj ukazywane jest zaraz przed premierą, a są przypadki, że nawet i po niej więc czas nie ma tu żadnego znaczenia...

Opublikowano

ej no, ale jak to nie można będzie kupować lepszych części do samochodu?! :(