Opublikowano 5 sierpnia 200915 l - bardzo ograniczony tuning tyle slyszalem e, to ja dziękuję postoje, okładkę mogę sobie wydrukować, bo bardziej by mnie ona pociągała niż granie w TAK okrojone GT. przecież tuning to był sens istnienia tej i prawie każdej innej gry wyścigowej z zacięciem symulacyjnym
Opublikowano 5 sierpnia 200915 l - bardzo ograniczony tuning tyle slyszalem e, to ja dziękuję postoje, okładkę mogę sobie wydrukować, bo bardziej by mnie ona pociągała niż granie w TAK okrojone GT. przecież tuning to był sens istnienia tej i prawie każdej innej gry wyścigowej z zacięciem symulacyjnym Brak tuningu w sensie dokupywania ulepszeń do samochodów typu nowego silnika, turbo, czy zawieszenia. Modyfikować za to (a to jest ważne) będzie się dało samochód i myślę że będzie to coś na styl GT5: Prologue, gdzie zawarte były najważniejsze elementy i ustawienia samochodu.
Opublikowano 5 sierpnia 200915 l czyli bedzie scigalka seryjnymi furami i tymi typowo torowymi nie bedzie mozna zlozyc sobie wlasnej seryjno-wyscgowej rakiety????Dobrze zrozumialem winner?????,bedzie mozna sie pobawic za to w mechanika i wyregulwoac zawieche skrzynie beigow hamulce itp itd
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l lista samochodów w gt mobile http://www.gamekyo.com/newsfr32111_gran-tu...es-bolides.html mnie nie podnieca bo sie nie znam xD
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l czyli bedzie scigalka seryjnymi furami i tymi typowo torowymi nie bedzie mozna zlozyc sobie wlasnej seryjno-wyscgowej rakiety????Dobrze zrozumialem winner?????,bedzie mozna sie pobawic za to w mechanika i wyregulwoac zawieche skrzynie beigow hamulce itp itd Dokładnie.
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l na pewno będzie 4-osobowy AD-HOC więc przez AD-HOC party będzie można pograć z ludźmi na świecie. Nie ujawniono oficjalnie informacji na temat trybu infrastructure, lecz myślę że będzie taka opcja.
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l Będzie fajnie Takie przenośne GT się przyda Tym bardziej że ciężko o dobre gry
Opublikowano 7 sierpnia 200915 l Będzie fajnie Takie przenośne GT się przyda Tym bardziej że ciężko o dobre gry -_- sigh kolejny wyznawca kultu "umarłego psp"??
Opublikowano 7 sierpnia 200915 l nie... to tylko nowy uzytkownik niechetnie spogladajacy na starsze [dobre i bardzo dobre] produkcje. w koncu stare c'nie? a co stare to zle.
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Pierdzielisz Coati, przecież starsze wipeouty, burnouty, ridge racery to marne ścigałki!
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Pierdzielisz Coati, przecież starsze wipeouty, burnouty, ridge racery to marne ścigałki! co do wipeout'ow sie nie zgodze gra dla ktorej tez czesciowo kupilem psp(uzaleznia jak nie wiem) Ale za to z ridge racer'ami sie zgodze tandeta wg mnie Ale masz duzo innych gier starszych ktore sa fajne i miodne:P(ktore czesto przyciagaja bardziej niz te nowe(czesto gesto odgrzewane schabowe) Wracajac do GT wiadomo moze jakie beda dostepne kamery(chodzi mi w czasie jazdy czy bedzie tylko z tylu i przedniego zderzaka czy moze chlopaki zrobia srodek do dyspozycji gracza(marzenia moje ktore raczje sa nie realne)) Pozdr
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l nie ma szans na kamere z kokpitu, nawet nie ma co sie nad tym zastanawiac przez sekunde to tak samo realne jak zniszczenia
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l Pierdzielisz Coati, przecież starsze wipeouty, burnouty, ridge racery to marne ścigałki! co do wipeout'ow sie nie zgodze gra dla ktorej tez czesciowo kupilem psp(uzaleznia jak nie wiem) Ale za to z ridge racer'ami sie zgodze tandeta wg mnie Ale masz duzo innych gier starszych ktore sa fajne i miodne:P(ktore czesto przyciagaja bardziej niz te nowe(czesto gesto odgrzewane schabowe) Wracajac do GT wiadomo moze jakie beda dostepne kamery(chodzi mi w czasie jazdy czy bedzie tylko z tylu i przedniego zderzaka czy moze chlopaki zrobia srodek do dyspozycji gracza(marzenia moje ktore raczje sa nie realne)) Pozdr rany.... ad1. Przecież to był totalny sarkazm ze strony Pan'a Pieczarki - nie zauważyłeś tego? On wymienił najlepsze i najwyżej oceniane ścigałki na PSP :F ad2. Żartujesz sobie? Módl się żeby w ogóle był widok w kilku pozycjach jak np. zderzak, dach, maska i ze 2-3 zza samochodu a nie tylko jedna na zderzaku i jedna za autem.
Opublikowano 8 sierpnia 200915 l no dobra sarkazmu nie zauwazylem bo ludzie rozne gusty maja spotkalem sie z ludzmi ktorzy finala 7 mieszali z blotem a serie gran turismo to wogole wysmiewali wiec wszystko mozliwe A co do kamer w kamerke ze srodka niewierzylems to takie marzenie pwoiedzialem (to by bylo fajnie) ale milo by bylo gdyby byly takie kamery jak w gt4
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l Do premiery pozostało niecałe dwa miesiące. Ma się pojawić wraz z nowym PSP które chce kupić, fajnie by było pograć z ludźmi w świecie leżąc sobie pod kołderką wieczorkiem przez internet. Doczekać się też nie mogę. Że to tak będzie wyglądać.
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l mnie jeszcze martwi sterowanie mamy wybór: -skręcanie gałką, co daje możliwość wykonania delikatnego łuku -dodawanie gazu gałką tak jak na ps2 było to na prawej gałce, wtedy można bardziej precyzyjnie wchodzić i teoretycznie pokonywać zakręty, teoretycznie bo przy tej opcji mamy albo nie skręcanie albo skręcanie do oporu Edytowane 9 sierpnia 200915 l przez firana140
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l Wie ktoś czy przeciwnicy będą mieli SI czy będą jeździli po sznurku ? Edytowane 9 sierpnia 200915 l przez garam
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l pewnie nikt nie wie na 100% , ale to w koncu gran tuisrmo, wiec pewnie beda jezdzili po sznurku....
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l Dzisiaj czytalem ze samochody ktore wygramy w Gran Turismo PSP, beda tez dostepne w GT5 na PS3, wiec gry beda widocznie razem chodzic, super bedzie
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Trochę do dupy, pytałem się bo moje ostatnie GT to 2 i myślałem że coś w tym temacie się zmieniło. Nawet w 5 Prologue nie ma SI ? LOL Ciekawe czy wypuszczą (darmowe) demko...
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Demo zazwyczaj ukazywane jest zaraz przed premierą, a są przypadki, że nawet i po niej więc czas nie ma tu żadnego znaczenia...
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l ej no, ale jak to nie można będzie kupować lepszych części do samochodu?!