Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

Opublikowano

Bardzo ładny tor :thumbsup:

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 381,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

Dobre! Zwlaszcza muza z pierwszego filmu Godzilli sprzed ponad pol wieku!

Opublikowano

Newey o prototypie http://formula-one.speedtv.com/article/f1-adrian-neweys-latest-red-bull-creation-smashes-suzuka-record. Ciekawe jakie chore eventy nas czekają albo ile kredytów będzie trzeba wydać by zdobyć ten samochód.

A reklama fajna szkoda, że takiej u nas (w EU) nie będzie. Pewnie znów będzie coś w stylu tych wycinanek pomieszanych z gameplayem. W USA pewnie będzie Kevin jakieś żarty rzucał.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Oj widzę że chłopaki ostro trzymają się daty premiery :whistling: . A kierownica już zamówiona a stelaż już się robi w warsztacie :thumbsup:

Opublikowano

GT5 razem z N.E.R.D mają promować CR-Z na Times Square. Może pokażą jutro trasę NY.

Te screeny wyglądają do bani:

bhzvgm.jpg

2vm7kur.jpg

Opublikowano

Fatalne. Wygląda na photoshopa. Fuj :) Nie chcemy tego w GT5 :)

Opublikowano

Wygląda to na dużą kompresję. Nie wiem po co coś takiego pokazywali... Żeby ludzi przed premierą postraszyć jeszcze? xD

Opublikowano

Kurcze...no brzydkie to. Tępe jakieś. Światło nie pasuje. fe, fuj...nie publikować! :)

Opublikowano

Przede wszystkim na zdjeciach jest hybryda - to dlatego ;P

Opublikowano

Ciekaw jestem NY w nowej odsłonie, mam nadzieje że będzie :)Ta Honda to faktycznie... a tak długo paliły benzynę, no szkoda :)

Opublikowano

Tak trochę z innej beczki

w GT5 bardzo podobnie wyglądają bączki na po trawie:

Opublikowano

Porównując ten filmik z ostatnimi materiałami z TGS ... brawo PD :)

Opublikowano

A wiadomo cos na temat Swapow silnika?? Bo szukalem ostatnio i w sumie nic potwierdzonego nie znalazlem.

Opublikowano

Ja watpie, zeby tego zabraklo, w koncu to standard w tej chwili ;)

Opublikowano

Mogłoby to być ciekawe ale tylko jeśli byłoby to zrobione z umiarem i sensem.

Opublikowano

Rozwiazanie z Forzy jest moim zdaniem dobre, owszem pare swapow jest kontrowersyjnych, ale do normalnych aut mozna przeszczepic te silniki co w realu :)

Opublikowano

Akurat standard w GT to...

Dobra już wiem. W EU premiera 3 listopada, Australia i Nowa Zelandia 4 listopada, a GB 5 listopada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.