Grabek 2 772 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 no ale można by wreszcie poprawić w nim wyświetlanie daty ostatniego posta, czy też cytowanie. Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Czy da się zrobić na forum taki myk, że jakiś temat byłby widoczny w dwóch działach jednocześnie? Chodzi mi o to, że są pewne gry mają swój temat w dziale platformy, a inne w kącikach tematycznych (np. część rpgów jest w kąciku, a inne w forach platform, to samo jest też np. z NFS - niby powinno być w forum sportowym, a jest też na konsolowym), a mogłyby być jednocześnie w dwóch miejscach. 1 Odnośnik do komentarza
MalcolMXXX 4 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Dlaczego od jakiegoś czasu zamiast czasu i daty ostatniego postu jest ciąg cyferek przy tytule tematu. Odnośnik do komentarza
oddball66 18 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Dlaczego od jakiegoś czasu zamiast czasu i daty ostatniego postu jest ciąg cyferek przy tytule tematu. Mam ten sam problem, używam safari 5. Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Zmieńcie sobie skina (na samym dole strony). Odnośnik do komentarza
Look-e 1 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Dzięki Fenix za pomoc ;] Biorę się do spamowania forum, może dobiję do tych 10 tysi... ;P Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Dzięki Fenix za pomoc ;] Biorę się do spamowania forum, może dobiję do tych 10 tysi... ;P No to ciężko będzie, bo jeszcze nikt nie dobił do 10 tysi :potter: Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Jak włączyć wersję mobilną forum? Przełączyć na dużą wersję jest łatwo, ale nie wiem jak wrócić do poprzednich ustawień. Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 U mnie się da Po włączeniu forum wyświetla się automatycznie skin IP.Board Mobile. Jak zjedziesz na sam dół to powinna być opcja zmienienia skórki, a jak nie to kliknij na samym dole foruma "wyświetl całą zawartość". Zmieni się automatycznie na Mandarynke (nie byłem zalogowany) i wtedy na dole będziesz miał opcje zmiany. Jak wybierzesz Ip.Board Mobile to już powinno być normalnie do wyboru. Spróbuj tak. Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 (edytowane) Nie bardzo mi na tym zależy ale jako ciekawostkę podam że nie zalicza mi postów, licznik zatrzymał się na 12- naście i tak już został .A jak wejdę na swój profil to tam z kolei przestało liczyć na 13-nastu. Edytowane 17 Listopada 2010 przez GwynBleidd_79 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ile razy bedzie to powtarzane. Posty zliczaja sie tylko w niektorych dzialach, ogolnie licznik jest wylaczony, co by nie prowokowac spameriady. Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A ja mam problem z "przeterminowanymi" wpisami w shoutboxie. Włączam stronę jako niezalogowany i wszystko jest oki, jak się loguję to ostatnie wpisy są z października itd. Mam skórkę Niebieska Pomarańcza i możliwe, że problem dotyczy tylko niej. Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Chciałem sie zapytać o patent ziwązany z używaniem ciemnego skinka, mianowicie po tej modernizacji cytaty wyświetlane są jasno szarą czcionką na białym tle :confused: i prawde mowiąc musze go zaznaczać zeby wyraźnie odczytać. Da rade cos z tym zrobić? Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Identyczny problem jest z wyświetlaniem poziomu reputacji na skórce Mandarynka. Nie widać po prostu tego białego napisu na zielonym tle. Fenix mówił, że to tylko autor skina może naprawić. Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Jak chce napisać kur.wa to pokazuje się jakieś (pipipi). Zmieńcie to bo i tak już małe dzieci przeklinają, a (pipipi) przeszkadza ekspresji. 1 Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 naprawi ktoś wreszcie ciemny thoreau czy wyje.bane.com dalej? Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ale chyba było powiedziane, że to od tego czy będzie nowa wersja danego skina zależy czy będzie on dobrze działał? Bo ja jakoś nie widzę Fenia grzebiącego w kodzie żeby coś tam było kul. 1 Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 jak macie na dole stronki listę zalogowanych osób, kto ma urodziny to dajcie jeszcze listę "kto dziś dostał bana". myślę, że będzie fajnie i na czasie. Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 a ja mam jeszcze takie pytanie, ad rzeczy ktora sie zmieniała [zj%&*ła] po tej renowacji forum. Mianowicie wyszukiwanie. Wczesniej silnik szukał wpisanej frazy w danym temacie teraz przeszukuje chyba całe forum. Najbardziej wku%^*ące jest to np kiedy chcemy sprawdzić ile + na PT ma nasz przyszły kontrahent... Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Co chwilę mnie wylogowywuje z forum :confused: o co chodzi jakby ? Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dlaczego na forum nie da się wejść przez IE? Wyskakuje taki komunikat: There appears to be an error with the database. If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again. You can try to refresh the page by clicking here Odnośnik do komentarza
AiszA 91 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ostatnio często tak mam, że nie mogę wejść na forum. Straszy mnie error - tak było np. cały dzień wczoraj. Natomiast na portal logowałam się bez problemu. Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mam pytanko. Czy dałoby radę poprawić małą literówkę? Chodzi mi o słowo "Received", które na forum w profilu pod reputacją widnieje jako "Recieved" Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ostatnio często tak mam, że nie mogę wejść na forum. Straszy mnie error - tak było np. cały dzień wczoraj. Natomiast na portal logowałam się bez problemu. musisz wchodzic przez www.psxextreme.info. Mi bez www nie dziala np. 1 Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 a ja mam jeszcze takie pytanie, ad rzeczy ktora sie zmieniała [zj%&*ła] po tej renowacji forum. Mianowicie wyszukiwanie. Wczesniej silnik szukał wpisanej frazy w danym temacie teraz przeszukuje chyba całe forum. Najbardziej wku%^*ące jest to np kiedy chcemy sprawdzić ile + na PT ma nasz przyszły kontrahent... dobre pytanie, chyba, że ktoś zna sposób jak przeszukać tylko dany temat/podforum? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi