Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dla poczatkujacych, nie wiesz czegos? Wejdz tu.

Featured Replies

Opublikowano

Na robota nie mam zbytnio sposobu, pokonałem go paulem grając dość uważnie i używając ciosów nieblokowalnych, żeby odejmować sporo energii.

Natomiast Azazel jest dziwny, bo blokuje nawet podczas atakowania, co zaprzecza prawom tekkena.

Ale zdaje się, że i na to jest sposób. Trzeba się wbijać w to wolne okienko, w którym jest podatny na ataki.

Bierzesz Lee i robisz 1,2~n~1,2~n~1,2~n~1,2~n~1,2~n~1,2 itd. możliwe, że to pomoże.

edit:

Sorry powinno być 1,2,p,n, 1,2,p,n itd.

czy raczej w notacji dać 1,2~p~N,1,2~p,N

Mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi.

Edytowane przez janix

• Odpowiedzi 165
  • Wyświetleń 102,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Klepałem kiedyś te combosy. Piękne czasy.         

• Tutaj masz wszystko opisane:   http://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?t=13   Szukałem na backdash.pl ale znaleźć nie mogłem.

Opublikowano

ok Moja siostra dorwala T6 i widze ze ma ogromne problemy, jako ze ja nie moge jej pomoc ( zatrzymalem sie na t3 :)

jak pokonac to cos w arcade mode stage 7? taki dziwny robot?

i jaka postacia najlatwiej pokonac tego dziwnego krysztalowego smoka w ostatniej rundzie?

zal mnie sie jej robi jak wchodze do pokoju widze na liczniku 25 minut i ostatnia runda. wracam za jakis czas a tam na liczniku 1h 25 minut i dalej ta runda:D

pozdrow siostre ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałem zrobić update rankingu w DR na psp, update`uje mi tylko gold rush, wtf?

inne mam niby puste, ale w personal ranking są wyniki, co zrobic?

Edytowane przez mate5

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Mam pytanie/proźbe tzn. nie moge ściagnać duchów z T6 na PSP z tekkenzaibatsu pomimo, że jestem zarejestrowany. Można gdzieś uzyskać z innego źródła duchy ludzi którzy udostepniają swoje ?

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Tv crt będzie dobrym rozwiązaniem do gry w tekkena?

Bo muszę kupić coś taniego i słyszałem że na crt nie ma chyba za wielkich lagów, tru iz dat?

Ps przez 'tv crt' rozumiem taki tv z dupą

Opublikowano

Tv crt będzie dobrym rozwiązaniem do gry w tekkena?

Najlepszym ;)

Opublikowano

Jakie jest największe, najaktywniejsze anglojęzyczne forum dot. tekkena?

Jest jakaś dobra strona na której w czytelny sposób jest zebrane wszystko dot. tekkena 6, jakaś wikia lub coś?

Jest jakaś dobra strona na której w czytelny sposób jest zebrane wszystko dot. tekkena 6, jakaś wikia lub coś?

Opublikowano

www.tekkenzaibatsu.com

• 2 tygodnie później...
  • 5 lat później...
Opublikowano

Siema! Jestem nowy tutaj i gram w Tekken'a tz. że nie uważam tej gry za wypełniacz popijawy namaszczony durnym mashowanie pada. Aczkolwiek pierwszy raz jestem na forum poświęconym tej grze(wszystkiego nauczyli mnie ziomki oraz dni i noce w practice mode) i w ogóle nie rozumiem zapisu ciosów, którego tu używacie. Mogę prosić o jakąś legendę? 

• 6 lat później...
Opublikowano

Pokaże mi ktoś filmik, wszystkie łamania kingiem w tekkenie 3? Były to rzuty połączone w jedno combo zabierające chyba z 90% energii. A piszę o tym bo na „portalu ze śmiesznymi obrazkami” ludzie wspominają TK3. No i tak se przypomniałem. 
Na hardzie może z 2 razy w życiu widziałem :lapka:

Opublikowano
On 11/20/2022 at 1:39 PM, grzybiarz said:

Pokaże mi ktoś filmik, wszystkie łamania kingiem w tekkenie 3? Były to rzuty połączone w jedno combo zabierające chyba z 90% energii. A piszę o tym bo na „portalu ze śmiesznymi obrazkami” ludzie wspominają TK3. No i tak se przypomniałem. 
Na hardzie może z 2 razy w życiu widziałem :lapka:

:hi:Klepałem kiedyś te combosy. Piękne czasy.