Opublikowano 17 listopada 201212 l A co zrobił? Cieszył się po strzelonym golu prowokując kibiców? :ph34r: Wjechał wyprostowaną nogą na wślizgu jakieś 20 cm nad ziemią w kostkę Cazorli.
Opublikowano 17 listopada 201212 l W sumie ta czerwona kartka skończyła mecz, Tottenham prawie w ogóle nie zagraża. Fantastyczna akcja Cazorli przy bramce na 3-1.
Opublikowano 17 listopada 201212 l Nie gra Mata i już rezerwy? Bitch please. ed: Masz rację, Torres na szpicy to nie jest dobry pomysł. Edytowane 17 listopada 201212 l przez Figlarz
Opublikowano 17 listopada 201212 l Mata, Oscar, Lampard, boczni obrońcy. Wszyscy najważniejsi gracze. Ale nie dziwi mnie to. Di Matteo w ogóle ma ciągle pracę, bo w zeszłym sezonie dawał odpoczywać i dziewięciu zawodnikom przed ważnymi meczami Ligi Mistrzów. Odpadnięcie z grupy LM byłoby widać większą stratą, niż ewentualne 3 pkt. w tabeli.
Opublikowano 17 listopada 201212 l Oscar gra w pierwszej jedenastce? Co do bocznych obrońców - Bertrand widocznie jest tak dobry, że nawet na finał LM się załapał. Dlatego uważam, że to wcale nie taka rezerwa. Azpilicueta nie wiem jak gra, widziałem go w jednym meczu chyba tylko. Wg. mnie na papierze skład chelsea wygląda całkiem ok i nie nazwałbym tego rezerwami.
Opublikowano 17 listopada 201212 l Co tam Czelsi, gorsze jest City. Pośmiewisko ligi angielskiej w Champions League. :confused:
Opublikowano 17 listopada 201212 l No trudno żeby pośmiewiskiem było United w grupie z trzema zespołami, które z szacunku same przegrywają sobie mecze.
Opublikowano 17 listopada 201212 l Raczej Manchester daje im się bawić, a potem zaczynają grać. A City ze swoim potencjałem ofensywnym nie powinno mieć aż takich problemów.
Opublikowano 17 listopada 201212 l O, w meczu Norwich - MU sędziuje gość urodzony w Manchesterze. Znowu przekręty
Opublikowano 17 listopada 201212 l O, w meczu Norwich - MU sędziuje gość urodzony w Manchesterze. Znowu przekręty Może kibic City
Opublikowano 17 listopada 201212 l United klasycznie postanowiło stracić bramkę, żeby było ciekawiej, czekamy na karnego dla United teraz.
Opublikowano 17 listopada 201212 l Ehhhh Potezne Norwich! Widac z miejsca ze o(pipi)ali by wszystkich w lidze Hiszpanskiej ( poza Realem i Barcelona obv )
Opublikowano 17 listopada 201212 l Niestety bezradny Manchester United przegrywa 1-0 z Norwich ;( Tak to jest jak się nie wystawia rozgrywającego w podstawie
Opublikowano 17 listopada 201212 l Jak zwykle najlepszy mecz w sezonie to ten z KFC ;] I oby jak w ostatnim sezonie po identycznym wyniku, rozpocząć marsz w górę tabeli. Czyli do czwartego miejsca.
Opublikowano 21 listopada 201212 l Hahahahahahaha, Chelsea będzie grać 3-5-2 z Cole'em i Azpilicuetą na bokach i bez napastnika. Co za koleś z tego Di Matteo. Albo wyjdzie na geniusza, albo na palanta. Hm... W sumie nie wiem, czemu go zwolnili. Drużyna nadal miała szanse zająć szóste miejsce w lidze! O tym, że oddanie Drogby i paru innych to głupi ruch, wszyscy wiedzieli na wiosnę, tylko zarząd Chelsea się chyba kapnął wczoraj. Edytowane 21 listopada 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 21 listopada 201212 l Wygląda na to, że nowym trenerem ma być Rafael Benitez. hahahasafsdgsfsfsf
Opublikowano 22 listopada 201212 l Wygląda na to, że nowym trenerem ma być Rafael Benitez. hahahasafsdgsfsfsf kolejnym będzie Janusz Wójcik.
Opublikowano 22 listopada 201212 l Ciekaw jestem w jakim ustawieniu będzie teraz grała Chelsea. Przy rotacji jaką lubi stosować Hiszpan może sobie Marin pogra w końcu.