Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Ornstein tweetuje, że Allegri chce odejść z Juventusu, a skoro pisze to Pan David to wiadomo, że chodzi o wolny wakat menedżera w Arsenalu. 

• Odpowiedzi 16,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Arsenal poważnie liczący się w walce o puchary:banderas: Mimo, że nie jestem wielkim fanem Enrique, murarz Allegri jest chyba gorszą opcją. Dla tego klubu.

Opublikowano

No może by ich tam poustawiał w obronie bo taktycznie jest niezłym trenerem. Żenująca sprawa, że Arsenal w tym sezonie stracił więcej bramek niż takieg Newcastle, ale w sumie z takim składem to się nie dziwie. 

Opublikowano

Najgorsze są te doniesienia o skromnym budżecie na transfery dla nowego trenera. Akurat jak ma przyjść nowy trener, który będzie chciał budować drużynę po swojemu. Ale i tak wierzę, że wyciśnie z tego składu więcej niż Wenger, bez względu na to, który z tej dwójki podpisze.

Opublikowano

Enrique poprsił o 200, zarząd dawał 50. Przy obecnych cenach pilarzy to wydaje się dość śmieszne. Emirates Stadium nie daje o sobie zapomnieć.

Opublikowano

Nie jestem pewien czy stopa Neymara chciałaby przychodzić do Arsenalu

Opublikowano

Wszystkie części ciała Neymara najpierw chciały z Barcelony do PSG, teraz już nie chcą być w PSG. Chyba że to jedna ze stóp się zbuntowała.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
Godzinę temu, pajgi napisał:

Nie jestem pewien czy stopa Neymara chciałaby przychodzić do Arsenalu

Paradoks taki, ze nie wiem ktory klub by go chciał. Zapłacic trzeba by fortune, a facet rozbija szatnie i podwaza autorytet szkoleniowca. 

Opublikowano

Odnośnie Neymara,  zawsze był przehajpowany i nie sądzę,  by w poważnej lidze mógł sam odmieniać wyniki,  jak Ronaldo i Messi.  On nawet nie miał tak dobrego sezonu,  jak teraz Salah. 

Odejście z cienia Messiego i próba podboju LM z PSG sugerowała,  że ma ambicje,  by równać się z Ronaldo i Messim,  ale teraz jest coraz więcej plotek o transferze do Realu i bycie po raz kolejny pionkiem, tym razem Portugalczyka. 

Przywiązanie do barw dzisiaj nic nie znaczy,  ale powinny być jakieś granice,  a nie robienie z siebie szmaty u największego rywala.  

Opublikowano
25 minut temu, Zwyrodnialec napisał:

Odnośnie Neymara,  zawsze był przehajpowany i nie sądzę,  by w poważnej lidze mógł sam odmieniać wyniki,  jak Ronaldo i Messi.  On nawet nie miał tak dobrego sezonu,  jak teraz Salah.

No właśnie odmieniał w PD (dosyć mocna liga). Nie jest tajemnicą, że tuż przed odejściem to Messi był w jego cieniu i nawet, mimo tego, że nie zawsze mi się podobało to co robił na boisku, to w tamtym momencie nazwanie go "najlepszym" nie było specjalną przesadą. Talentem zjada każdego na tej planecie, sposobem bycia i tym jak się zachowuje w PSG niekoniecznie. 

Opublikowano

A nie było tak,  że Messi dla równowagi wycofał się do drugiej linii i stamtąd próbował atakować,  posyłając często górne piłki na skrzydło,  tak by Neymar mógł tam szaleć,   a Suarez brać na siebie strzelanie goli.  Statystyki  nadal miał lepsze. 

Nie zaprzeczam,  że ma talent,  ale na 4 sezony w Barcelonie,  tylko 2 razy strzelił ponad 30 goli we wszystkich  rozgrywkach. Nie widzę w nim regularnego killera. 

Opublikowano

Czy to dyskusja o tym, że najlepszy gracz musi strzelać najwięcej goli? Jak już ktoś wymaga tego od niego (np. w reprezentacji), to robi to doskonale. W Barcelonie miał inne zadania, szkoda, że nie poszedł na układ z Messim, bo patrząc na jego zastępce (Dembele) zastanawiam się kto grałby teraz finał LM z Realem. 

Opublikowano

No i mamy komplet spadkowiczów: Swansea, WBA, Stoke.

Cytat

Mam nadzieję, że kibice Chelsea nie chcą widzieć mnie żegnającego się z ich klubem. Robię tu dobre rzeczy i czuję się szczęśliwy. Sprawy mogą ulec zmianie bądź też nie, zobaczymy. Publiczność mnie uwielbia, ja kocham swoich kolegów z zespołu, moja rodzina dobrze się tu czuje. Oczywiście chcę grać w Lidze Mistrzów, ale nie jest to rzecz priorytetowa.

Eden :banderas:

Edytowane przez Gość

Opublikowano
13 godzin temu, krzyhu923 napisał:

No i mamy komplet spadkowiczów: Swansea

Swansea ma jeszcze matematyczne szanse, jeśli wygrają z Stoke a Huddersfield przegra oba mecze (na co mają duże szanse bo grają z Chelsea i Arsenalem) to zrównają się punktami z drużyną Fabiańskiego i teraz nie wiem czy będzie zależało od bilansu bramkowego czy od bezpośrednich starć obu drużyn (Swansea remis i zwycięstwo i bilans na ten moment mają lepszy). 

Opublikowano

Matematyczne są, prawda. Ale już bardziej wierzyłem w awans Romy przed drugim meczem z Barceloną. Wygrana, 2 przegrane (nawet nie jeden remis), bilans bramek...

Opublikowano

Wygrana Swansea z Stoke - bardzo prawdopodobne. 

Dwie przegrane Huddersfield - bardzo prawdopodobne

Duża ilość straconych bramek przez Huddersfield - bardzo prawdopodobne

Moim zdaniem jest to jeszcze nie przesądzona sprawa, póki co w bilansie bramek jest -27 dla Swansea kontra -29 dla Huddersfield a przypominam, że Chelsea musi ten mecz wygrać żeby jeszcze liczyć na LM w przyszlym sezonie, Wenger chyba też nie chce się jakąś lipą popisać w ostatnim meczu w PL w historii

Opublikowano

Ciężko przewidzieć postawę Huddersfield i z góry skazywać ich na porażkę, przecież też walczą o życie. Najmniej prawdopodobne wydają mi się dwie przegrane mimo wszystko. Jakiś remis wyszarpią minimum. Ale obym się mylił i żeby Swansea uniknęło spadku.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No jakby Huddersfield spadło to by było git, szanse na szczęście dość spore z tego co widzę.

Opublikowano
13 minut temu, krzyhu923 napisał:

Ciężko przewidzieć postawę Huddersfield i z góry skazywać ich na porażkę, przecież też walczą o życie. Najmniej prawdopodobne wydają mi się dwie przegrane mimo wszystko. Jakiś remis wyszarpią minimum. Ale obym się mylił i żeby Swansea uniknęło spadku.

No to są gdybania a ja się odnoszę do tego, że napisaleś, że pewne już jest to, że Swansea spadło a tak nie jest :potter: 

Opublikowano

A to fakt, napisałem to tak, jakby nawet matematycznych nie było, a chodziło raczej o moje przekonanie co do spadku ;)

Opublikowano
W dniu 6.05.2018 o 15:26, krzyhu923 napisał:

Bernardo Silva, Gundogan i Laporte to nie są cieniasy, a wygląda to tak, jakby ktoś próbował im powiedzieć, że są za słabi na pierwszy skład w realnej walkce o punkty. Wydaje mi się, że pokazaliby w tej końcówce więcej niż katowana cały sezon ta sam jedenastka. Ja rozumiem zostawić trzon, ale tych 3 zawodników? Jak oni mają to odebrać?

Guardiola czyta Forum PSX Extreme, dzisiaj cała trójka w podstawowym. xd

No i niestety krok w kierunku korzystnego rezultatu dla Huddersfield. Chelsea przegrywa 0:1.