Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, Kalel napisał:

przeciętni zawodnicy (Kepa)

xdddd 

• Odpowiedzi 16,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Pije pierwsza kawe w robocie i Sarri jeszcze nie wylecial? 

Opublikowano
25 minut temu, ragus napisał:

xdddd 

Oglądałem kilka meczy Chelsea w tym sezonie no i koleś nie jest tak dobry jak Tibo, często popełnia głupie błędy. No ale mówię - nie oglądałem tak dużo meczy Chelsea.

Opublikowano

Poziom Czibo to to jeszcze nie jest, ale generalnie świetny bramkarz. 

Opublikowano

Okey, wierzę. No ale jeśli Sarri poleci, a pewnie poleci, to kto za Włocha? Zola do końca sezonu a potem kto. Allegri?

Opublikowano

Opublikowano

Rok umowy dla Pedro

Rok umowy dla Williana

Rok umowy dla Luiza 

Przedłużenie wypozyczenia grubasa

Damy radę :ragus:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Opublikowano

xd

chyba pora zmienić upodobania

jak dobrze, że klub zabezpieczył się przed tym takimi transferami jak:

1. pulisic

2....

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ban na transfery, a i tak pewnie Hudson-Odoi na ławce będzie siedział żeby zrobić miejsce dla Drinkwatera czy coś.

Opublikowano
W dniu 19.02.2019 o 19:51, ragus napisał:

a myślałem, że tylko Real ma sabotażystę na lewej stronie, widzę że w Chelsea jeszcze gorzej

Opublikowano

Spokojnie letnie będzie wasze :))))) 

Opublikowano

barcelona też miała bana, a jakie sukcesy!!!1111

Opublikowano
19 minut temu, ragus napisał:

barcelona też miała bana, a jakie sukcesy!!!1111

ty no na luzie się odwołają, i tak kilka razy i zrobią zakupy tylko będzie gorzej kasowo bo ciągnąć będą chcieli wszyscy z czelski

Opublikowano

Wrócił Tom Heaton wróciły wyniki, gosc ma talent do wyciągania strzalow nie do obrony jak De Gea

Opublikowano

Pep Guardiola na konferencji przed finałem Cacao: "Chelsea ma niesamowicie profesjonalnych graczy, oni są dumni i postarają się jutro dodatkowo, żeby się odegrać. (...) Gdy ich pokonaliśmy 6-0, cieszyłem się, ale po przemyśleniu sprawy, wolałbym, żeby to nie było 6-0".

Ała.

Już jutro albo łysy, albo najgorszy trener świata wsadzą do gabloty TROFEUM. Jeśli dobrze liczę, na razie Guardiola ma ich w karierze 42, a Sarri 0. Bukmacherzy chyba czytają internet, bo widzą City jako dość solidnego pewniaka. Kurs na TROFEUM dla Chelsea to 3,50, a na ich wygraną w obrębie 90 minut - prawie 6. Oczywiście stawiam na Chelsea. Małą kwotę...

Wcześniej o godz. 15 angielski klasyk, czyli Kloppo na Old Trafford. Man United pokonało Tottenham, ale nadal jestem zdania, że więcej w tym było szczęścia niż poziomu. Oczywiście, grają nieźle, ale Liverpool ma już za sobą serię kontuzji i powinien być najlepiej przygotowany do meczu od dawna. W Man United raczej nadal będą pauzować Martial i Lingard, choć fakt, że grając Lukaku i Matą udało im się pokonać Chelsea. Walka o 4. miejsce jest zacięta, więc ten mecz będzie miał spore znaczenie dla Solskjaera. Jeśli z kolei Liverpool przegra - to po 10 kolejkach na szczycie straci pozycję lidera, która wydawała mi się tak bezpieczna. Rashford kontra Van Dijk, Pogba kontra Milner - będzie gorąco.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Udalo się z Sarrim, udało się z Poche ale jeśli United da się zdominować w środku pola to będzie po zawodach. W meczu z Chelsea Ole poświecił swój styl gry na rzecz diamencika z Matą co pokazuje ze jest w miarę elastycznym trenerem. Na nic się nie nastawiam, brałbym remis w ciemno.