Opublikowano 13 maja 20241 r ja jeszcze dodam jak United skończy ligę na 8 miejscu to będzie najniższy wynik w całej historii klubu
Opublikowano 13 maja 20241 r Liczę, że dzisiaj Liverpool pyknie Aston Ville, żeby Tottenham mógł jeszcze żyć nadzieją skończenia na 4 miejscu. Wtedy powinien gryźć trawę w meczu z City Edytowane 13 maja 20241 r przez ginn
Opublikowano 13 maja 20241 r nie wiem czemu l;inki z YT nie chca się wklejać https://youtu.be/iP8oTLokm9U?feature=shared Edytowane 13 maja 20241 r przez Kaczi
Opublikowano 13 maja 20241 r Też mocno na to liczę. Nie ma lepszego finału do tego sezonu niż wtorkowy mecz, w którym cały świat będzie liczyć na TOTTENHAM, żeby POKONALI MAN CITY, żeby URATOWAĆ ARSENAL. I świat. Nie może być lepszego zwieńczenia. 5-1 dla Man City zapewne będzie.
Opublikowano 14 maja 20241 r Alez piłka bywa przewrotna, że cały Arsenal będzie kibicowal Tottenhamowi
Opublikowano 14 maja 20241 r Mam ziobro oczekiwań, ale przy stanie 0:0 to ostatnie minuty będę oglądał na stojaczka
Opublikowano 14 maja 20241 r Zapraszam do postu tam widać jak się leje i bawiących się kibiców Arsenalu 16 hours ago, Kaczi said: nie wiem czemu l;inki z YT nie chca się wklejać https://youtu.be/iP8oTLokm9U?feature=shared
Opublikowano 14 maja 20241 r Somsiad przy wygranej jeszczr szanse na LM ma, wierze ze nie odpuszcza chlopaki
Opublikowano 14 maja 20241 r Ale ta kontra co wychodzili 4 na 2 to kryminał. Póki co bardzo dobrze wygląda Tottenham, mocny pressing, dużo gry szybką piłką, brakuje tylko Sona w formie. City z problemami i oby tak było do końca
Opublikowano 14 maja 20241 r zobaczymy będzie dla nas bardziej nerwowe 45 min niż dla kibiców Tottenhamu
Opublikowano 14 maja 20241 r Np raz tam bramkarz kfc wybronil strzal chyba foddena, z kolei spurs z ta zjebana kontra tez sie prosza o wpierdol. kurwa no niech nawet bedzie ten remis W razie czego west ham tez nie ogorki ale wciaz… lepiej jako lider ostatnia kolejke startowac
Opublikowano 14 maja 20241 r Kurde nie wiem kiedy ostatnio którykolwiek z grających w tym meczu klubów (Man City, Tottenham czy Arsenal) dostarczał mi takich emocji jak to spotkanie, stawka jest niepowtarzalna.
Opublikowano 14 maja 20241 r jeden raz mogli by coś dobrze zrobić ten jeden jebany raz mogliby być użyteczni... no nic "kibicujemy" kogutom dalej...