Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Finaliści ligi Europy solidarnie xddddd

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Amorim od razu po półfinale powiedział, że będą się już oszczędzać na finał. Także nie jestem zaskoczony.

Opublikowano

Fantastyczna końcówka sezonu . Aston Villa niech jeszcze wskoczy przed Chelsea na piąte miejsce a Arsenal mógłby zlecieć z podium i można czekać na nowy sezon .

Opublikowano

To jest jednak niesamowite, że Ange żyje. Nie chodzi nawet o to, że są na 17 miejscu w tabeli. Lol, to nawet nie jest najgorsze. Od tak dawna po prostu nie kojarzę dobrego meczu Spurs w lidze. Jednego.

Z Aston Villą nie zagrali nic. Poziom Southampton. Obojętnie jaka jest sytuacja, ten poziom poddania się jest nędzny.

Serio ciekaw jestem, co z tego finału EL ma wynikać. Kontuzje nie kontuzje, Europa nie Europa, jakie ten zespół gra góvno w ostatnich miesiącach to jest naprawdę imponujące.

Opublikowano

Crystal Palace zdobyło pucharek, i to ono może za rok walczyć w finale Europa League hehe.

Anglia będzie miała 6 ekip w LM, no i kogoś jeszcze w EL, ale kto to będzie - najbliższy tydzień zadecyduje.

Dzisiejszy mecz Arsenal-Newcastle na pewno będzie miał wpływ. Jednak wydaje się, że obie te ekipy zmieszczą się w strefie LM, a wypadnie raczej ktoś z grona Villa, Chelsea, może Man City. Nie można niby nadal skreślić Nottingham, które w ostatniej kolejce gra z Chelsea, więc może na pewno ją przegonić, i wtedy jedno potknięcie więcej innej ekipy dać może LM nawet Nottingham, byłby to niezły zwrot.

Opublikowano

Połowa za nami, i na razie każda z 4 ekip walczących o LM ma 0-0. Z tego Chelsea i Nottingham grają ze sobą ofkoz. Oj, jak ktoś strzeli, to nagle miliiony z LM mogą zacząć zmieniać właściciela co minutę...

Opublikowano

Emery chyba tak uwierzył w swoją famę miszcza europejskich pucharów, że dla pewności woli zagrać w Europa League, nawet przed czerwoną byli jak tło na tle Manchesteru United.

Newcastle się jednak zlitowało i PRZEGRYWA z Evertonem, żeby jednak Villa może weszła zamiast nich lol.

Opublikowano

Dobrze, że wraca Sunderland. Oby zostali na dłużej. Ta drużyna kojarzy mi się z jednym z faworytów do spadku z ligi i kilkukrotnie potrafili się obronić.

Opublikowano

Emery prawie rozjebal stadion i nie dziwię się, kuriozalna sytuacja z nieuznana bramka Rogersa - sedzia gwizdnal zanim pilka przekroczyła linie i Var nie mogl sie zająć kekw

Opublikowano

To jest jedna z tych sytuacji, że ludzie zaczynają czytać reguły futbolu hehe. W sumie sam nie wiedziałem, jak to dokładnie jest, kiedy się zaczyna ochrona, kiedy kontrola, kiedy nie. W sumie dalej nie wiem, czy POWINIEN być uznany.

Przejdzie to do legendy, jak ręka Cucurelli. I, no jasne, niezły cios dla Aston Villi, że stracili LM w takiej sytuacji.