May 11May 11 Amorim od razu po półfinale powiedział, że będą się już oszczędzać na finał. Także nie jestem zaskoczony.
May 11May 11 Fantastyczna końcówka sezonu . Aston Villa niech jeszcze wskoczy przed Chelsea na piąte miejsce a Arsenal mógłby zlecieć z podium i można czekać na nowy sezon .
May 16May 16 To jest jednak niesamowite, że Ange żyje. Nie chodzi nawet o to, że są na 17 miejscu w tabeli. Lol, to nawet nie jest najgorsze. Od tak dawna po prostu nie kojarzę dobrego meczu Spurs w lidze. Jednego.Z Aston Villą nie zagrali nic. Poziom Southampton. Obojętnie jaka jest sytuacja, ten poziom poddania się jest nędzny.Serio ciekaw jestem, co z tego finału EL ma wynikać. Kontuzje nie kontuzje, Europa nie Europa, jakie ten zespół gra góvno w ostatnich miesiącach to jest naprawdę imponujące.
May 17May 17 Crystal Palace zdobyło pucharek, i to ono może za rok walczyć w finale Europa League hehe. Anglia będzie miała 6 ekip w LM, no i kogoś jeszcze w EL, ale kto to będzie - najbliższy tydzień zadecyduje.Dzisiejszy mecz Arsenal-Newcastle na pewno będzie miał wpływ. Jednak wydaje się, że obie te ekipy zmieszczą się w strefie LM, a wypadnie raczej ktoś z grona Villa, Chelsea, może Man City. Nie można niby nadal skreślić Nottingham, które w ostatniej kolejce gra z Chelsea, więc może na pewno ją przegonić, i wtedy jedno potknięcie więcej innej ekipy dać może LM nawet Nottingham, byłby to niezły zwrot.
May 25May 25 Połowa za nami, i na razie każda z 4 ekip walczących o LM ma 0-0. Z tego Chelsea i Nottingham grają ze sobą ofkoz. Oj, jak ktoś strzeli, to nagle miliiony z LM mogą zacząć zmieniać właściciela co minutę...
May 25May 25 Emery chyba tak uwierzył w swoją famę miszcza europejskich pucharów, że dla pewności woli zagrać w Europa League, nawet przed czerwoną byli jak tło na tle Manchesteru United.Newcastle się jednak zlitowało i PRZEGRYWA z Evertonem, żeby jednak Villa może weszła zamiast nich lol.
May 25May 25 Dobrze, że wraca Sunderland. Oby zostali na dłużej. Ta drużyna kojarzy mi się z jednym z faworytów do spadku z ligi i kilkukrotnie potrafili się obronić.
May 25May 25 Emery prawie rozjebal stadion i nie dziwię się, kuriozalna sytuacja z nieuznana bramka Rogersa - sedzia gwizdnal zanim pilka przekroczyła linie i Var nie mogl sie zająć
May 25May 25 To jest jedna z tych sytuacji, że ludzie zaczynają czytać reguły futbolu hehe. W sumie sam nie wiedziałem, jak to dokładnie jest, kiedy się zaczyna ochrona, kiedy kontrola, kiedy nie. W sumie dalej nie wiem, czy POWINIEN być uznany.Przejdzie to do legendy, jak ręka Cucurelli. I, no jasne, niezły cios dla Aston Villi, że stracili LM w takiej sytuacji.
June 7Jun 7 Tymczasem w ekipe Suprsów, po kiepskim sezonie ale za to z pucharem pierwszym od lat Ange Postecoglou został zwolniony
June 7Jun 7 No ekipa Kogutów to raczej nie ma oczekiwań, tak troche śmieszkiem mówię jako kibic Arsenalu. Z kolei fani Man United to co mają powiedzieć?! Już robimy zakłady czy Amorim do spółki z kolejnym nowym trenerem bo taki na pewno będzie spuści United z Premier League w nowym sezonie. Tam po prostu nie ma w tym klubie niczego ani szacunku do tradycji i historii klubu czy kibiców. Przychodzą z grube pieniądze i odwalają manniane Edited June 7Jun 7 by Kaczi
June 8Jun 8 Amorim poleci do grudnia tak cos czuje. Chłop jest w totalnym rozkroku jeśli chodzi o przebudowę składu. Patrząc na pierwszy transfer i widząc zainteresowanie mbuemo kompletnie nie wiem jaki sens ma pozostawienie fernandesa w klubie. Bruno ze swoimi heroballami kompletnie nie pasuje do środka pola, ktory miałby tworzyć z ... no właśnie kim? Młodszy Casemiro na pewno by ogarnął ale czas leci nieubłaganie, a taki Ugarte ma zbyt mały wachlarz piłkarskich umiejętności żeby regulować tempo.
June 8Jun 8 Przejebał mecz życia, gdzie Tottenham był spokojnie do ogrania. I to trudno zaakceptować, powinni go w tamtej chwili wyjebać. Druga sprawa to przyszedł w listopadzie i niczego tej drużyny nie nauczył, w dodatku jest betonem i nadal upierał się przy swoim, kiedy w ogóle nie ma zawodników do realizacji swojej gry. Nie wiem jakie będą konkretnie transfery, ale trudno oczekiwać, że za 2 miesiące nagle się wszystko odwróci i będą się liczyć przynajmniej w grze o awans do LM.
Sunday at 11:40 AM5 days Zubimendi oficjalnie https://www.instagram.com/p/DLw6MjviJ2h/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Monday at 09:20 AM5 days No i Gyokeres prawdopodobnie zostanie do jutra sfinalizowany. Zapowiada się mocne okienko Arsenalu.