Opublikowano 6 sierpnia6 sie Już kiedyś tu wspominałem...najważniejszy moment gdzie coś by ruszyło ewidentnie rozegrał się za Mourinho. Po spoko sezonie w lidze i wygranym pucharze UEFA Special One miał wszystko pięknie posprzątać bo widział co się odwala w szatni ale niestety pierw posypał się Ibra który miał posłuch w szatni, a potem zarząd wolał pogbe niż trenera bo excel się zgadza co ewidentnie niektórych przekonało ,że tu już zawsze ogon będzie merdal psem
Opublikowano 6 sierpnia6 sie 2 godziny temu napisałem post, który jest u mnie w profilu, ale nie ma go w tym temacie xd
Opublikowano 6 sierpnia6 sie U mnie to samo. Jest jakiś fakap w silniku forumka, wierchuszka już wie i zbada sprawę.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Dlaczego starzy ludzie muszą tacy być? Seba, to ja poinformowałem o problemie w Silniku forumka.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie A gdzie ty tu starych ludzi widzisz? Starzy to w domach opieki rezydują a tam nie ma czasu na forumkowanie.
Opublikowano 10 sierpnia10 sie Jest Tarcza, i nowy Liverpool. Kerkez, Frimpong, Wirtz, Ekitike. Ostatnich trzech pokazało się kapitalnie przy samych akcjach bramkowych już na początku pierwszego meczu (choć poza nimi różnie to wygląda). Czy Liverpool znowu trafił w dziesiątkę z każdym ruchem?
Opublikowano 11 sierpnia11 sie Ciekawe, kogo tam Chelsea wyczaruje. Mieli nosa, żeby w poprzednim sezonie nie spieszyć się z decyzją.
Opublikowano 11 sierpnia11 sie Mieli nosa? Czemu? O ile rozumiem, to cały sezon nie mieli żadnego sponsora i nagle na sam koniec na dwie kolejki podpisali jakiegoś, co chyba musiało przynieść mniej kasy, niż gdyby kogoś podpisali na cały rok.
Opublikowano 11 sierpnia11 sie 4 hours ago, giger_andrus said:Ciekawostka taka.Ciekawostka to jest dopiero, że od przyszłego sezonu wchodzi zakaz reklamowania hazardu na koszulkach.
Opublikowano wtorek o 12:165 dni 17 godzin temu, ogqozo napisał(a):Mieli nosa? Czemu? O ile rozumiem, to cały sezon nie mieli żadnego sponsora i nagle na sam koniec na dwie kolejki podpisali jakiegoś, co chyba musiało przynieść mniej kasy, niż gdyby kogoś podpisali na cały rok.Infinite Athlete, będące ostatnio na koszulkach, chciało długoterminowej umowy (podpisali taką, ale nie na front koszulek - reklamę na froncie mieli tylko na rok), a Chelsea a nie chciała wiązać się z kimś długoterminowo na słabych warunkach (nie mieli wówczas pozycji do negocjowania lepszych). Nie było innego chętnego na roczną umowę, który spełniałby oczekiwania finansowe Chelsea (chociaż te 40 milionów, jak od Infinite). W końcu podpisali tę umowę z DAMAC Properties. Na froncie koszulek tylko do końca sezonu, ale generalnie umowa długoterminowa. Od początku zależało im na tym, aby w razie awansu do Ligi Mistrzów mieć lepszą pozycję przy negocjacjach długoterminowej umowy, co koniec końców się udało. Dodatkowo wpadły KMŚ. Teraz będzie to umowa na lata, na dobrych warunkach, nawet jeśli w tej LM by się nie popisali, to sponsor będzie płacić.
Opublikowano piątek o 20:232 dni No.... dopóki nie zobaczę całych sum, jakie ostatecznie będą mieli, to nie wiem, ile na tym zyskają ostatecznie. Jednak rok bez to bez. Podpiszą to zobaczymy za ile.Potężna Premier League ruszyła.Liverpool nieco mnie frapuje, Wirtz gra jako pomocnik, co sprawia, że wielu jest zawodników ofensywnych, zwłaszcza w połączeniu z dość lotnymi bocznymi "obrońcami". Ciekaw jestem, jak im to wyjdzie. Myślałem, że Wirtz będzie w ataku raczej. Ekitike za to wygląda na razie świetnie. Aż żal o tego Isaka tak walczyć. Przypomnijmy, że Isak strajkuje, nie trenuje, wyprowadził się podobno z Newcastle, powiedział że nigdy dla nich nie zagra. Ostry protest.
Opublikowano piątek o 21:042 dni Jej wysokość Premier League!!!!Ależ meczycho na Anfield na dzień dobry z nowym sezonem....jeszcze doprawione pamięcią o Jocie...wow
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Tak, choć w tej sytuacji spokojnie sędzia mógł faul odgwizdać. Ogółem dość spoko pierwsza połowa United gdyby nie ten wylew Turka przy różnym