Opublikowano 8 godzin temu8 godz. I o jeszcze w tak mega ważnym meczu, jestem ciekaw jak ustawienie Zubi, Eze, Odegaard by się sprawdziło czy jednak zagra Norgaard?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Zubi, Ode, Eze w wariancie ofensywnym - innej opcji nie widzę. Choć obstawiam, że skończy się na Merino w środku.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Merino to nawet i w ataku może grać od. Ja jakoś jestem fanem Eze i lubię jego grę tak samo jak Zubi, prawie każdy mecz gościu jest kozakiem na swojej pozycji, najlepszy transfer imo
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Aston Villa póki co realizuje swój plan - granie na czas i zamykanie się na swojej połowie + groźne kontry. Strasznie frustrujący mecz.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. no i Gabi wyjaśnił, chłopaka Argentyny, Co się odjaniepawniło to ja nie wiem, -piękna akcja Odegaarda i gol Zubiego Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Kaczi
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Lundgren co zubilewiczowi ciasteczko posłał. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Atherius
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No i Villa na kolanach. Sygnał wysłany.Tak swoją drogą to niechciany Trossard zaraz po Declanie jest najlepszym zawodnikiem w tym sezonie. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez ginn
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. A muły się męczą z wilkami z dna tabeli, żeby tylko nie przegrali.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wolfs szorują po dnie i idą po nowy rekord spadkowiczów Premier League. Ciekawe na ilu punktach się skończy pod koniec sezonu?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jest w tym coś niesamowitego. Jeszcze nikt nie spędził pierwszej połowy sezonu bez ani jednej wygranej.A jakieś rekordy (Derby w 2008 nie wygrało 32 meczów z rzędu!) zazwyczaj biły kluby "jojo", które ledwo co awansowały z drugiej ligi i nie miały widoków. A nie klub, który od 6 sezonów w sumie dość solidnie sobie radził z unikaniem walki o utrzymanie. Jasne, co roku osłabiają swój skład, ale nadal chyba mają większe możliwości i budżet, niż niejeden inny klub w lidze. Taki Larsen był chyba całkiem solidnym napastnikiem jeszcze rok temu, a teraz jest gorszy od Gyokeresa, kompletne dno.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 10 minut temu, ogqozo napisał(a):Taki Larsen był chyba całkiem solidnym napastnikiem jeszcze rok temu, a teraz jest gorszy od Gyokeresa, kompletne dno.Co jednak nie wpłynęło na zainteresowanie ze strony West Hamu, który przygotowuje właśnie ofertę transferową w wysokości 40 mln funtów. Bardzo chce go mieć u siebie trener Nuno. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez krzysiek923