Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

Jak w Saturnie nie ma Elite? Niedlugo sie machne i zobacze po ile w Gdansku maja, bo kiedys widzialem.

Chyba ,ze kazdy sklep jest samodzielny, pod wzgledem zalatwiania sprzetu, ale watpie.

Edytowane przez Owiec

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 801,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

mam pytanie kupuje znowu x360 i jak rozpoznac ze jest to nowy xbox w wersji 65nm ?jest to gdzies na pudelku napisane ? bo ponoc te sie juz tak nie sypia :P z gory dzieki!

Opublikowano

Po napięciu na zasilaczu, stare mają 203W a 65n 175W chyba. Zresztą moro. pisał o tym wyżej.

Opublikowano

Po maturce w wakacje mam zamiar sobie przy robić i zakupić 360'kę w wersji arcade i mam kilka pytań:

1. Do arcade dodawana jest karta pamięci 256MB??

2. Ile zajmuje średnio sejvy gier z xboxa 360

3. Co oferuje darmowy (silver) dostęp do usługi Live

4. Czy są gry które spotrzebują twardego dysku aby w nie grać??

Opublikowano

1. Tak

2. Tyle co na wsyztsko inne max 2mb

3. Tyle ,ze widzisz kumpli on-line, mozesz sciagac dema ,jakies tam obrazki i inne.

4. Tak, np. w Burnout Paradise nie pograsz na necie.

Opublikowano

2. co to znaczy tyle co na wszystko?

jakie inne to max 2mb??

sa gry co do nich sejwy zajmuja o wiele wiecej niz to Twoje max....

PS.

nie da sie okreslic sredniej bo za duza rozbieznosc, w jednej grze kilka bajtow w innej kilka megabajtow...na pewno jest wiecej gier co zajmuja mniej

Edytowane przez Juchy

Opublikowano

No wiekszosc saveow jednak miesci sie max w tych 2mb, nie mowe o DLC itd.

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie to napisać to wybrałem ten temat gdzie najwięcej się dzieje. Byłem dzisiaj w jednym z łódzkich hipermarketów i w salonie kolportera zobaczyłem xboxa360 z Forzą 2 i Vivą Pinatą za 1100zł. W wersji premium oczywiście. Może się komuś te informacje przydadzą kto planuję kupować :/

Opublikowano

Jak już tak rozkwitła rozmowa o cenach to ja powiem że chętnie kupiłbym tak z 20 x360-tek , a nawet i więcej , wydałbym całe oszczędności na x-y i cofnął się w czasie o rok ,albo lepiej dwa :P

Ale by się działo ...

...cóż , dobrze że za marzenia nie karają :/

Opublikowano

Cos mi sie wierzyc nie chce ,ze 200Mb musi miec. Sprawdze na konsoli jak wroce ze szkoly, bo teraz nie zdaze.

Opublikowano

wiadomo cos o jakis promocjach szykowanych przez MM,itp sklepy? Typu jak to bylo na start 360 w PL, oficialnie 1600 a w MM za 1400 + PGR3

Opublikowano

Ceny sa powszechnie znane i jak na razie nie sa planowane jakies oferty specjalne. Najlepsza cene na Premium ma obecnie Empik, 999zl w zestawie z Viva Pinata i Forza 2. Tylko nie orientuje sie czy sa to juz nowe wersje z 65nm

Opublikowano

wiekszosc(moze nie wszytskie) wersji z tego gdzie bylo viva pinata + forza 2 to byly te pierwsze wersje xboxów bez hdmi :], kiedy kupowalem swojego ogladnalem kilka tych zestawów.. Sprzedawcy mówili ze to wyprzedaż z magazynów, bo chca zrobic miejsce na te nowe z hdmi itd.

Przypominam ze mowie o starych premiumach z VP i FM2, zeby inni nie pomysleli, ze tu wszytskie sa takie ;]

Opublikowano

moze mi ktoś powiedzieć jak sprawdzić czy dane "pudło" to wersja 90nm czy 65nm ? oczywiscie pomijajac rozkrecanie :D

Opublikowano
moze mi ktoś powiedzieć jak sprawdzić czy dane "pudło" to wersja 90nm czy 65nm ? oczywiscie pomijajac rozkrecanie :/

Na drugi raz użyj opcji Szukaj ( najlepiej weź w cudzysłowia dany tekst ).

Co do pytania, na boku konsoli masz naklejke z kodem kreskowym, jak będzie napisane 175W ( 65nm ) to oznacza że jest to ta nowsza wersja :D, a jeżeli natrafisz z napisanym 203W ( 90nm )..to kupisz " starą " konsole :(, czytaj uważnie podczas szukania :( pozdrawiam

Edytowane przez moro.

Opublikowano

Pierwszy, lepszy sklep elektryczny (nie RTV AGD!) w większym mieście i od ręki są dostępne przedłużacze do chinchów. Nie trzeba zamawiać na allegro...

Opublikowano

ok :P

przegladajac MyGamerCard natrafilem na HALO 3 ktore sprzedalo sie w 7mln egz a koles ktory w niego gral mial napisane " World Rank: 121,793 (+4,465) of 1,211,526

" - tzn tylko 1,2mln graczy podpiela sie z H3 do sieci?

Opublikowano

Na to wychodzi.

Warto otwierac Army of Two w folii czy lepiej sprzedac i poczekac na cos lepszego?

Opublikowano
ok ;)

przegladajac MyGamerCard natrafilem na HALO 3 ktore sprzedalo sie w 7mln egz a koles ktory w niego gral mial napisane " World Rank: 121,793 (+4,465) of 1,211,526

" - tzn tylko 1,2mln graczy podpiela sie z H3 do sieci?

Bo tyle pewnie jest na MyGamerCard zarejestrowanych użytkowników Halo 3.

Opublikowano

Y y ,ja nie mam konta na MGC ,a raczej mnie liczy do tego rankingu.

Opublikowano

Nie trzeba miec tam konta by miec nowa skorke z GSem.

Dysk Elite posiada 120gb - 20gb mialo 13 dostepne wiec z tej 120 jest 113gb wolnego do wykorzystania?

oraz jakich gier bedac w PL nie mozna pobrac z Arcade?

Edytowane przez signap