Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 799 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

sluchajcie czy sluchawki tritton Call of Duty: Black Ops 5.1 Analog Gaming Headset link http://www.game.co.u...g-headset-72282 beda smigac z x360 ? bo cena £19.98 bo sklep upada i wyprzedaja ;) co prawda jest niby w akcesoriach pc ale tez ma zasilanie przez usb, a z tego co wiem to wiekszosc headsetow smiga na x360/pc/ps3

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Przed chwilą fajny bug mi się przypałętał ,wcześniej pół opcji znikało a teraz co włączam grę to mi od razu live odłącza wracam do interfejsu i live jest, u was też to występuje czy znów ja mam szczęście:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam, czy obecnie działa (ale chciałbym wiedziec na 100%, jeśli ktoś nie dawno uzywal lub uzywa to proszę o odp) jakaś strona, która pozwoli mi zmienić IP, tak by obejść blokady regionalną? nie musi być darmowa, tylko nie chciałbym na darmo wysyłać smsów za 6zł....

a na stronę, którą natrafilem w pewnym poradniku na YT nie mogę się zarejestrować: http://secretsline.biz/

proszę o odp!

Edytowane przez Jordan23Carolina

Opublikowano

Działa ten myk, ale dają za to bany :)

Niestety nie jestem w stanie powiedzieć, czy ww. strona pozwoli Ci na ten zabieg.

Opublikowano

Jak w nowym dashboardzie znaleźć adres email na który jest dany GamerTag?

Nie potrafię tego znaleźć

W starym wystarczyło wejść w profil>zarządzanie kontem i tam się wyświetlał.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka.

Mam może głupie pytanie, ale niestety jestem w tym temacie zielony ;/ Czy demo ściągnięte z netu i wypalone na płycie pójdzie na nieprzerobionej konsoli? Np. mam demo Dead or Alive 5 i nie wiem czy jest sens wypalać to na DVD bo nie wiem czy będzie działać ;( Bardzo bym prosił o odpowiedź i z góry wielkie dzięki!

Pozdrawiam

Opublikowano

mam pytanie odnośnie xboxa:

czy można pobierać jakis plik z XBL i jednoczesnie grać bez automatycznego wstrzymania pobieranie pliku z Xbl?

Opublikowano

Rozumiem że przenoszenie danych z jednej konsoli na drugą (a dokładniej z fata na slima) można robić teraz pendrive'em?

Tak, ale musisz sformatować pena z poziomu konsoli

Opublikowano

mam pytanie odnośnie xboxa:

czy można pobierać jakis plik z XBL i jednoczesnie grać bez automatycznego wstrzymania pobieranie pliku z Xbl?

tak mozna, jezeli nie grasz w danej chwili w multi :)

Opublikowano

Siemka.

Mam może głupie pytanie, ale niestety jestem w tym temacie zielony ;/ Czy demo ściągnięte z netu i wypalone na płycie pójdzie na nieprzerobionej konsoli? Np. mam demo Dead or Alive 5 i nie wiem czy jest sens wypalać to na DVD bo nie wiem czy będzie działać ;( Bardzo bym prosił o odpowiedź i z góry wielkie dzięki!

Pozdrawiam

Tak można wypalać na Płycie i penie. Myślę, że to nie łamie regulaminu, aczkolwiek pewności nie mam.

http://www.youtube.com/watch?v=ko4-iLBCkhM&feature=related przykładowy film.

Jak w nowym dashboardzie znaleźć adres email na który jest dany GamerTag?

Nie potrafię tego znaleźć

W starym wystarczyło wejść w profil>zarządzanie kontem i tam się wyświetlał.

Klikasz na avatara(ludka)dwa razy gałka w prawo-> Windows Live ID

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

da się. między innymi po to wprowadzili obsługę pen'ów.

Opublikowano

Często zależy to od gry.

Podpowiem, że Xbox obsługuje peny maksymalnie do 16gigasów ;)

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

nvm

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Czy postawienie od strony napędu czegoś wielkość Wii może grozić gwałtem na płytach lub uszkodzeniem klocuszka ?

[Marcinie nie próbuj wyszukiwać w tym podtekstu seksualnego.]

Edytowane przez Szalona Małpka

Opublikowano

Czy postawienie od strony napędu czegoś wielkość Wii może grozić gwałtem na płytach lub uszkodzeniem klocuszka ?

Zależy w jakiej pozycji :D

Opublikowano

Zależy w jakiej pozycji :D

Jeżeli to nie będzie WII, a tylko coś podobnego to spokojnie stawiaj, tylko lekko pochyl w stronę światła :ph34r:
Opublikowano

Witajcie, mam taki problem.

Mieszkam we Francji, i kupiłem dzisiaj X360 SLIM 250GB no i fajnie sobie ją ustawiłem kraj Polska, język Polski w zestawie były 2 gry (Forza i Crysis 2) Forza na płytce, Crysis był na kodzie, wpisuje ten kod a tu mi wyskakuje "nie możesz pobrać pliku z twojej lokalizacji" Nosz kurde, o co biega? Zmieniałem lokalizację na Francję i język też francuski - nie działa, potem próbowałem z angielskim - też nie działa. Macie jakąś radę na to? ;) Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

A konto na jaki kraj założone? I nie chodzi o lokalizację, tylko o dane adresowe, itp. - lub w jakim języku są reklamy w menu i inne pierdoły. Jak na Polskę, to załóż drugie na Francję i pobierz z tamtego.

Opublikowano

Dzwoniłem wczoraj na infolinie Microsoftu 8004411796 a że było już po godzinach pracy to się nie dodzwoniłem.Dzisiaj patrzę i mi naliczyło Poł. głosowe międzynarodowe czas 00:34 min. koszt 4,00 zł , czemu taka opłata ? Da się jakoś anulować automatyczną subskrypcję golda czy tylko przez infolinię ?

Opublikowano

Dziękuję Ci za pomoc,automatyczne odnawianie: Wył. czyli rozumiem że problem rozwiązany i nie mam się co martwić ?

Edytowane przez nemix