Opublikowano 4 listopada 201212 l każdą grę da się zgrać na hdd? próbuję z fifą 13 ale w opcjach gry nie widze nigdzie takiej opcji, w menu hdd tez jak wkładam płytkę to nic się nie pokazuje..
Opublikowano 4 listopada 201212 l Bo to nie w opcjach gry W tym okienku w menu konsoli, w którym Ci się wyświetla gra, która jest obecnie w napędzie, naciskasz chyba X i pojawiają Ci się opcje - zagraj, obejrzyj trailery itp. i tam masz opcję "zgraj na dysk" czy coś w tym stylu.
Opublikowano 5 listopada 201212 l czy ktoś posiada ten akumulatorek? mi się właśnie on zepsuł (spadł na podłoge) i teraz nie łączy z padem w ogóle się zastanawiam czy da rade go naprawić. Edytowane 5 listopada 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 5 listopada 201212 l Raczej nie, też kiedyś go mialem ale s(pipi)il się bez powodu, najlepiej zainwestuj w Sanyo eneloop sa mega za(pipi)iste i sie nie rozładowują Edytowane 5 listopada 201212 l przez kubson
Opublikowano 8 listopada 201212 l Czy kupując slima 4GB mam jakieś dodatkowe ograniczenia ? Kiedyś coś słyszałem, że nie można grać chyba w Halo coopa, ale ile w tym prawdy było, a ile plotek to nie wiem. No i czy kolejne gry będą przez taką konsole ograniczane ?
Opublikowano 8 listopada 201212 l Czy kupując slima 4GB mam jakieś dodatkowe ograniczenia ? Kiedyś coś słyszałem, że nie można grać chyba w Halo coopa, ale ile w tym prawdy było, a ile plotek to nie wiem. No i czy kolejne gry będą przez taką konsole ograniczane ? Jest dosłownie garstka gier, które bardziej lub mniej potrzebują do czegoś dodatkowej pamięci, np. Halo 4 do multi, Forza 3 i 4 - dodatkowe auta trasy czy BF3 - paczka tekstur. Do X360 możesz podłączyć 2x pamięć USB (po 32 Gb każda) i na niej możesz nagrywać gry, dema itp. Edytowane 8 listopada 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 8 listopada 201212 l Ale czyli co, nie pogram multi w Halo 4 ? Z tego co wiem, to nie. Trzeba zgrać 8 Gb danych z drugiej płyty na jakąś pamięć. Generalnie jak myślisz na poważnie o graniu na X360, to lepiej dać te 200 zł więcej i mieć z HDD 250 Gb. Na dłuższą metę lepiej na tym wyjdziesz. Edytowane 8 listopada 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 8 listopada 201212 l Pewnie tak zrobię, generalnie chciałbym xboxa tylko do exów, dlatego szukam wciąż po kosztach, bo głównie i tak będę na ps3 grać.
Opublikowano 8 listopada 201212 l To zawsze możesz dokupić USB jakieś 16 Gb do 50 zł. Ale nie wiem czy jest sens sobie utrudniać jak tutaj: http://sklep.muve.pl/xbox-360/konsole/konsola-xbox-360-250gb-borderlands-2/4899 Masz X360 250 Gb + Borderlands 2 za 880 zł z darmowym kurierem. Boredera 2 sprzedasz za 130 zł i masz konsolę z HDD za śmieszne 750 zł
Opublikowano 8 listopada 201212 l I tak pewnie zrobię, nie lubię ograniczeń, a wersja 4GB daje taki strzał w pysk właśnie. No dobra, to już z pewnością wybiorę wersję 250GB, może na Święta uda się sprawić razem z halo 4
Opublikowano 12 listopada 201212 l Znajomy pyta czy jak kupi xbox z dyskiem wypelnionym grami kupionymi z tych lewych kont to czy moze dostac bana jak bedzie gral w nie na swoim, odzyskanym z live GT?
Opublikowano 12 listopada 201212 l Jeżeli dobrze się orientuję, to Microsoft może zbanować także konsolę więc na chusteczkę mu taka gdzie są lewe konta
Opublikowano 15 listopada 201212 l Gdzie moge kupic w 100% oryginalny od MS pad przewodowy? Wiekszosc aukcji na allegro to :,,oryginalnie zapakowany,, ;/ W ultimie z przesylka wyniesie mnie to 150zl takze cena troche przegieta Edytowane 15 listopada 201212 l przez kad2
Opublikowano 15 listopada 201212 l Patrz tam gdzie dają swoje foty i porównaj opakowanie z oryginalnym. A za przewodowego, nowego pada zapłacisz na 100% więcej niż 100 zł bo z jakiegoś powodu są one droższe od bezprzewodowych.
Opublikowano 15 listopada 201212 l Akurat nie musi byc nowy tylko wez znajdz oryginalna uzywke jak rynek jest zalany tzw ,,zamiennikami,,... Edytowane 15 listopada 201212 l przez kad2
Opublikowano 18 listopada 201212 l Zawiedziony jestem działanie Smart Glass - na tą chwilę nie ma żadnego zastosowania, przynajmniej w grach. Oczekiwałem chociaż takiego minimum jak np. mapa z oznaczonym miejscem gdzie jestem etc.... a tu ..... LIPA nic tylko info o grze
Opublikowano 18 listopada 201212 l Xbox SmartGlass Wpieranie: Gier: Ascend Dance Central 3 Forza Horizon Halo Waypoint Home Run Stars Karaoke Kinect Sesame Street TV Prima Games Aplikacji: ESPN NBA Game Time UFC Elections 2012 HBO GO MSN NBC News NOW TV Slacker Radio TODAY Univision
Opublikowano 19 listopada 201212 l Normalnie zalew gier !!!. Jedynie Forza proponuje wsparcie jako GPS na Smart Glass reszta to syf ...... szkoda bo potencjał jest
Opublikowano 19 listopada 201212 l No syf. A podobno Forza na dzień dzisiejszy tylko wpiera SG pod W8, więc mega padaka.
Opublikowano 23 listopada 201212 l wiadomo cos o obnizce ceny konsoli? jest szansa zeby byla jeszcze w tym roku?
Opublikowano 23 listopada 201212 l W tym roku już na pewno nie będzie, przecież praktycznie miesiąc do końca roku Co najwyżej jakieś okazje w sklepach na święta.
Opublikowano 23 listopada 201212 l Czy DLC kupione na jednym koncie będzie działać na innym? Chodzi mi o ME3: Leviathan (jednodniowe promo za 400 MSP) - mam punkty na moim koncie PL a gram na koncie USA. Będzie działać czy nie?