Opublikowano 14 czerwca 201113 l Różnica między EURO a Component była widoczna przy Wii, a co dopiero przy Xboxie! W ogólnie nie ma o czym gadać. Pytanko. Czy to prawda, że w konsolach z UK (slim 4gb) jest dodawany gold na miesiąc jako kod?
Opublikowano 14 czerwca 201113 l zdrapki roznie daja, zalezne od promocji, w niemczech ostatnio byla promocja ze zdrapka na 3msc. ale to nijak sie ma do oficjalnej wersji i sprzedazy konsol gdzie takiego czegos po prostu nie ma, wszystko co znajdziesz w sandardzie jest opisane na opakowaniu, jak jest cos wiecej to poprostu dodaja juz w jakis promocjach czy packach... Trochę teorii... a kto tu zadawal pytanie zeby mu ktos przytaczal teorie? w google hasla moze kazdy idiota wpisac wiec nie robcie z ludzi idiotow podajac teorie skopiowana, do tego jak to sie ma do tematu pytajacego to calkowicie nie wiem
Opublikowano 15 czerwca 201113 l Czy jeśli ściągnę jakąś gierę, przejdę, a następnie ją wywalę z dysku będę mógł sobie ją ściągnąć ponownie?
Opublikowano 15 czerwca 201113 l Kabel już podłączony do konsolki. Po ustawieniu na 1080i różnica jest ogromna .
Opublikowano 15 czerwca 201113 l Polecam ustawić jednak na 720p - w praktyce nie ma różnicy a to zawsze Progressive a nie Interlace (przeplot)
Opublikowano 16 czerwca 201113 l zalezy jaki ma TV przeplot usuwaja zazwyczaj teoretycznie 720p ma wiecej dancyh o obrazie niz 1080i, czyli obraz wiecej szczegolow, ale w praktyce trzeba samemu sprawdzic bo oko latwo mozna oszukac w pionie i na tym bazuje wlasnie interlace, tym samym kazdy moze miec wlasne subiektywne zdanie co wydaje mu sie dla niego lepsze
Opublikowano 17 czerwca 201113 l poleci ale z tego co napisal zainteresowany to ustawial 1080i wiec zapewne to bylo max co mogl w swoim TV...
Opublikowano 21 czerwca 201113 l Zdrapki dołączane z serwisu gwarancyjnego MS działają na konta na cały świat czy tylko na Europę?
Opublikowano 29 czerwca 201113 l Mam do was pytanie o status quo polskiego xbox live Od października praktycznie nie odpalałem mojego xboxa i zastanawiam się teraz nad migracją mojego konta z UK na polskiego Live, aby podpiąć sobie kartę do konta i nie musieć się bawić już zdrapkami i mieć wszystko legalnie załatwione. Czy wszystkie gry, które wychodzą w sklepach zagranicznych (US i UK), ukazują się równocześnie na xbox live ? Czy dodatki też wychodzą jednocześnie na wszystkie rynki ? Czy są dostępne dodatki do starszych gier ?
Opublikowano 29 czerwca 201113 l Wszystkie nowości pojawiają się na polskim Live, natomiast oferta sprzed jego wprowadzenia nie została w większości przeniesiona, ograniczono się do największych hitów.
Opublikowano 4 lipca 201113 l Nietypowe pytanko...czy typowy RROD "uderza od razu" unieruchamiajac konsole? Dzis przy wlaczeniu Xboxa zaczely mi migac 3 czerwone diody (naped caly czas pracowal). Pomyslalem ze konsola mi zdechla ale wylaczenie i ponowne wlaczenie zalatwilo sprawe i dalej dziala bezproblemowo. Nie wiem czy spodziewac sie ze konsola dlugo nie pozyje czy to po prostu jednorazowy chochlik.
Opublikowano 4 lipca 201113 l nie sprawdziłeś kodu błędu ? to może być początek rroda, ja w starym x360 tak miałem że stopniowo się pojawiał aż do całkowitego zgonu, druga opcja ale nie jestem pewien - miałeś poluzowany kabel AV/zasilacza pograj trochę jak będą zwiechy lub artefakty to rrod
Opublikowano 5 lipca 201113 l kod bledu trzeba odczytac zawsze bo 3 diody czerwone to ogolna awaria, nawet moze byc nei zwiazana z konsola a z zasilaczem kod bledu odpowie czy to w ogole jest awaria czy anomalia chwilowa i czego dotyczy
Opublikowano 5 lipca 201113 l W momencie tego "tymczasowego" RRODa konsola nie wywala zadnego Kodu. Dzis znowu wlaczyla sie dopiero za 4tym razem. Edytowane 5 lipca 201113 l przez Magik
Opublikowano 5 lipca 201113 l kod bledu to sie odczytuje przez kombinacje klawiszy, nie jest to nic podawanego na tacy w postaci liczbowej u mnie na stronie masz pod koniec opisu naprawy 3 diod, samodiagnoze to sobie ja zrob: http://www.iksboks.eu/product_info.php?products_id=220
Opublikowano 5 lipca 201113 l Dzieki za info. Dotychczas z dziadkiem nie mialem zadnych problemow a mam go juz 4 lata. W kazdym razie zrobilem tak jak na Twojej stronie i wyszlo 0020. Konsola potrzebuje kilku prob zeby wkoncu zaczela dzialac (za kazdym razem zdaje sie potrzebowac wiecej.) Edit. Dodam ze jest to bodaj xenon (2006r, zasilacz 203W, bez HDMI). Edytowane 5 lipca 201113 l przez Magik
Opublikowano 8 lipca 201113 l Nie wiem czy dobrze mówię, ale "0020" oznacza błąd GPU(często oznaczający przegrzewanie). Naprawa w serwisie od 70zł do 200zł. Ew. zabawa na własną rękę(czego nie polecam). Np:
Opublikowano 10 lipca 201113 l Witam mam pytanie: kupiłem z "gier na żądanie" mass effect 1. ściągneło sie wszytstko git. odpalam, jestem przy koncówce, wywala mi błąd, że nie widzi płyty w czytniku. WTF? pytanie: czy jak na prędkosci pożyczę plytę od ziomka to "pchnę" grę dalej? czy nie pierdzielic sie i sciagnąc gre od nowa? wkurzyłem się. PRZY KOŃCÓWCE! chamstwo!
Opublikowano 10 lipca 201113 l Czy jeśli do mojego Aracde podłącze Pendriva 16 giga, to będę mógł na niego instalować gry i je odtwarzać? czy będzie działał na zasadzie dysku twardego?