Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

Czy koniecznoscia jest przekierowanie portow do Live czy tylko w razie jakis problemow to trzeba zrobic?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 773,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Nie jest konieczne.Co ciekawe u mnie jesli przekieruje porty przeznaczone dla xbox live nat zmienia mi sie na strict.Jednakze gdy wroce do stanu sprzed nat jest juz open.

Opublikowano

Witam, jak się zmienia obrazek gracza w karcie gracza żeby nie było tego głupiego awataru tylko zdjęcie jakie chcę ? ;) Podłączyłem pen drive do konsoli ze zdjęciem ale nie mogę tego ustawić.. W ustawieniach awatara (czy jakos tak ;) ) mogę zmienić obrazek tylko na jakiś który jest wgrany w konsoli albo pobrać z Live. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Ewentualnie mozesz zrobic zdjecie jesli posiadasz kamerke do Xboxa i ustawic na avatar.

Opublikowano

Czy jak kupie sobie live gold na 13 miesięcy to będą one przypisane do okreslonego konta, czy konsoli? Chodzi o to, że brat ma oddzielne konto i nie wiem czy on tez będzie mógł korzystać z tego golda.

Opublikowano

Niestety tylko do jednego konta ;/

Opublikowano

mam pytanie jak mam arcade to zagram przez neta w GoW2 i Fife 09?? czy jest jakaś stronka gdzie jest napisane jakie gry działają bez dysku a jakie z dyskiem??

Opublikowano

Zagrasz - wyjatek to Paradise o Crackdown z tego co pamietam oraz Halo 3 (tylko pograsz w socjalu)

Opublikowano

po raz 3 zadam to pytanie (ani razu nie dostalem odpowiedzi..). Czemu jak podlaczam swoją mp4 pod usb do xbox'a w celu sluchania muzyki, to w interfejsie wszystko ladnie chodzi i piosenki losuja sie ciagle inne, a jak włącze gre i podczas grania bede sluchal muzyki, to juz losowanie szwankuje i losuja sie tylko piosenki na te literke, na ktorej wlaczylem gre. Czyli wlaczylem gre podczas zalozmy Slipknota, i wtedy losowac sie bedzie tylko slipknot, system of a down, seether itd. czasem inna literka ktora jest obok i tyle..

Opublikowano

Mi się w ogóle ładuje tylko jedna piosenka. Jeżeli nie dostajesz odpowiedzi - nikt nie zna odpowiedzi, nie jest to złośliwość i nie musisz nam wytykać. Zadzwoń do M$ i się zapytaj - do czegoś służy pomoc techniczna.

Opublikowano

aha, no sorry masz racje. Sprobuje moze z tym polaczeniem z komputerem, kolega mi mowil, ze to jest dobre i wtedy bym mogl sluchac normalnie muzyki, right?

Opublikowano

ten kabel rgb scart to dobry zakup czy nie ma wielkiej roznicy pomiedzy tym, a tym co jest w zestawie?

Opublikowano

Roznice widac szczegolnie po napisach (staja sie wyrazniejsze).

Duzo lepszym wyborem jest kupno kabla VGA i podpinanie konsolki pod monitor.

Opublikowano

Czy w tym "Guide Button Playerze" jest funkcja SHUFFLE aka RANDOM? Bo wydaje mi sie ze jej nie ma

Opublikowano
Czy w tym "Guide Button Playerze" jest funkcja SHUFFLE aka RANDOM? Bo wydaje mi sie ze jej nie ma

No jest, musisz ustawić tak aby ikonka <dwie strzałki w prawo pod sobą> była widoczna, a te przeplatające to odtwarzanie za koleją - tzw normal...

Opublikowano

PILNE!!! Mam pytanie czy za punkty MP z konta US moge zakupić dodatkowe mapy do gearsów2 i potem korzystać z nich na koncie EU, gra także jest Eu PAL ???

Opublikowano

Niech mi ktoś napisze jak ma podłączone głośniki do X360 po optyku, bo ostatnio kupiłem do tego kabel RGB z wyjściem optycznym, rozpołowiłem obudowę i mam podłączony ten kabel (do niego optyk) i HDMI naraz, wszystko jest dobrze, po za jednym - jak przełączę źródło w TV podczas gry na konsoli, a później wrócę do X360 to konsola się resetuje...

Nie dzieje się tak jak mam podłączone tylko HDMI.

Niech ktoś poleci takie połączenie, aby działało lub może wystarczy coś "zepsuć" w tym nowym kablu, żeby wszystko działało? :P

Opublikowano
PILNE!!! Mam pytanie czy za punkty MP z konta US moge zakupić dodatkowe mapy do gearsów2 i potem korzystać z nich na koncie EU, gra także jest Eu PAL ???

Możesz. ja tak zrobiłem.

Opublikowano

czy jak podlacze modem sferii do swojego xboxa to bedzie mi normalnie net dzialal?