Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

Opublikowano

Po latach błądzenia ekstraklasa wraca w końcu do normalności i zagra systemem 18 drużyn - 34 kolejki . Chyba zacznę to oglądać .

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 829,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano
7 minut temu, malin1976 napisał:

Po latach błądzenia ekstraklasa wraca w końcu do normalności i zagra systemem 18 drużyn - 34 kolejki . Chyba zacznę to oglądać .

Szybko się zniechęcisz po 1 meczu , po prostu teraz będzie o 2 wujowsze zespoły w lidze więcej. 

Opublikowano

fani, może to za dużo powiedziane.... Ludzie którzy oglądają ekstraklasę to ewidentny przykład syndromu sztokholmskiego, i ja takowy niestety posiadam 

Opublikowano

18 zespołów bardzo dobrze. Ja tam lubie ekstraklase oglądać no bo to jednak nasza liga, a do tego można się pośmiać i przyciąć komara na meczu. Tydzień temu w niedziele zrobiłem sobie maraton i dwa pierwsze mecze ciężko było oglądać, przysnąłem kilka razy. Dopiero Cracovia - Lech to był już jakiś poziom. Dzisiaj też calutki pierwszy mecz zaliczony xD

Opublikowano

Liga minus będzie trwała po 3 godziny

Opublikowano
45 minut temu, Sep napisał:

18 zespołów bardzo dobrze. Ja tam lubie ekstraklase oglądać no bo to jednak nasza liga, a do tego można się pośmiać i przyciąć komara na meczu. Tydzień temu w niedziele zrobiłem sobie maraton i dwa pierwsze mecze ciężko było oglądać, przysnąłem kilka razy. Dopiero Cracovia - Lech to był już jakiś poziom. Dzisiaj też calutki pierwszy mecz zaliczony xD

Ja też oglądam dość często, tylko zamiast rozbawienia czuję zażenowanie, zaczynając od piłkarzy a kończąc na komentatorach zakłamujących rzeczywistość. Śmieszne to było parę sezonów wstecz, teraz brakuje słów. Ciekawy jestem czy można niżej upaść ?  

Opublikowano
54 minuty temu, Sep napisał:

Ale wiesz, że jakieś oglądanie kątem oka i lecenie w tle się nie liczą? :[ Tylko 100% zaangażowania w spektakl 

Opublikowano

Porobią trochę szumu potem przycichnie oczywiście bez konsekwencji bo klub ma w dupie ujemne punkty, walkower albo karę finansową, i tak do następnego incydentu. Pewnie znowu kamery nie będą działać a ochrona absolutnie wszystkich przeszukała i nikt nic nie miał.....

Opublikowano
W dniu 22.02.2020 o 18:34, Figuś napisał:

To był „piękny” mecz aż mi łezka poleciała....

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

Legia bierze Slisza z Zaglebia podobno za 1,8mln euro :notbad: chyba rekord wewnatrz ligi. No niestety dobry transfer trzeba przyznac, pewnie jeszcze na nim zarobia za rok, dwa. Ale i tak wole Modera :wub:

Ogolnie po przerwie zimowej zaczyna to wygladac, Darek legenda Hannoveru robi robote. Na dzisiaj: najlepszy srodkowy obronca ligi (Satka) w Lechu, najlepszy srodkowy pomocnik (Tiba) w Lechu, najlepsza mlodziez w Lechu od lat w sumie. Ramirez tez pieknie wjechal i za Jevticem nikt nie teskni. Tak dobrze to juz dawno nie bylo :usmiech:

EReyR89WAAADqGR?format=jpg&name=small

Opublikowano

Nadal TSK, ale wygrała w meczu  n a   s z c z y c i e 

Opublikowano
14 godzin temu, teddy napisał:

Legiunia :banderas: 

Bardzo pięknie to wygląda :banderas: Ale to Ekstraklasa, zaraz mogą przegrać 3 mecze pod rząd XD

Opublikowano

Jakie takie coś może być zawodowym piłkarzem. Już mniejsza o to, że głupek sam się kopnął w ryj, ale co on chciał z tą piłką zrobić to nie wiem xd

Opublikowano
W dniu 29.02.2020 o 22:01, teddy napisał:

Legiunia :banderas: 

Opublikowano

Ahh nie ma lepszej informacji o poranku niż wieści o POTĘŻNYM zwycięstwie najwspanialszej drużyny w Polsce :banderas: Cóż to są za wirtuozi futbolu

Opublikowano

Wisła zaraz się będzie biła o mistrza. Skowronek kolejnym selekcjonerem z promocji w biedrze?