Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 826,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

:obama::obama:

Edytowane przez Sep

Opublikowano

dziś w Białymstoku mecz o 6 pkt. Niestety obie drużyny na wiosnę zawodzą, jednak wierzę w piłkę graną przez pana Siemieńca i dobry wynik żólto-czerwonych    

Opublikowano

No i Jaga się przejechała po Śląsku, zwłaszcza w pierwszej połowie. Bardzo ważna kolejka dla ekip goniących - Pogoń, Legia, Lech i Raków muszą wygrać, jeśli nadal chcą być w grze. 

Opublikowano

image.thumb.jpeg.6fadbd457b7812182b054ce51392ecb6.jpeg

No i musiał się zdarzyć ten mecz. Pierwsza porażka domowa na jakiej byłem i widać ze zadyszka się wdarła w zespol. Podania do nikogo, nie potrafili przycisnąć i jeszcze Grosik marnuje karnego. Licze ze to tylko mały wypadek, a nie gorszy okres.

Opublikowano
11 godzin temu, lukas_k96 napisał:

Piękna ta kolejka ekstraklasy, wyścig żółwi... 

Jeśli Pogoń nie odpadnie z Jagiellonią to będzie dla mnie zaskoczenie. Widać że brakuje ławki i piłkarze nie mają siły. Kurwa, Ulvestad grający na prawej obronie bo wszyscy prawi obrońcy się rozjebali do tego flashbacki z poprzedniego sezonu jak Grosicki nie miał formy a i tak trzymali go 90 minut.

Opublikowano

Smrody wracać skąd przyszliście do swoich koleżanek z Krakowa. Mecz trudny ale 3pkt najważniejsze. Kapralik i Tsubasa zrobili co trzeba :))
Je.bać rUch!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dodam był to gol na wagę punktów, ratujący dupy całej drużyny  

PS: Jak ktoś jest z Zabrza to ja trzymam za Was kciuki :hi:

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

Z pierwszej ligi od razu do pucharów? Po chuj ta ekstraklasa :D ciekawe czy pzpn jak te śmieszne klubiki z zaplecza tez wyda oświadczenie o Radłowie :D 

Puchar jest nasz! :trophy_gold:

Opublikowano

Bałem się w chuj że przejebiemy, bo Jagiellonia gra mega dojebany football. Ale udało się! I myślę że też dla postronnego widza był to dobry mecz. Widzimy się na narodowym 

IMG_4476.jpeg