Opublikowano 26 października26 paź w Zabrzu sprzedali mecz... Wychodzi napastnik Jagi sam na sam z bramkarzem a z tyłu obrońca ciągnie go i nawet żółtej nie ma.....
Opublikowano 27 października27 paź Sędzia Frankowski, który sędziował ten mecz przyznał się(po meczu)że popełnił błąd. Został zawieszony przez kolegium sędziów na czas nieokreślony. Jednak 1 lub 3 punkty zostały dla drużyny z Podlasia zabrane. Po co w takim razie jest VAR albo sędziowie liniowi?! Ten sam zawodnik później nieprzepisowo powstrzymywał Mazurka który wybiegał na czystą pozycję również nie zobaczył żadnej kartki…..
Opublikowano 29 października29 paź Już miałem sobie oczy wydłubać, a tymczasem Gikiewicz okazuje się najlepszym Naszym transferem w sezonie
Opublikowano piątek o 09:365 dni No i Rumun wyjebany z Legii, wspaniały to był trener, szkoda, że odchodzi tak szybko.
Opublikowano piątek o 11:215 dni Legia mogła jeszcze poczekać, na pewno jej sytuacja byłaby lepsza Generalnie warszawianie stracili tylko czas - już było widać od kilku tygodni, że chemii w tej współpracy nie ma i generalnie temu trenerowi w Legii pracować się za bardzo już nie chce. Efekt jest taki, że dobra, Szachtar ograli po wpadce z Samsunsporem, więc powiedzmy, że odrobili, ale liga zawalona, a teraz na dodatek odpadnięcie z pucharu.Karuzela nazwisk ruszyła. Na czołówce przede wszystkim Bjelica. Czy to byłby dobry trener? Nie wiem jakby się sprawdził w Legii, ale biorąc pod uwagę, że wcześniej pracował w Lechu to na pewno wzbudziłby już tylko tym faktem ogromną sensację i kontrowersję. Z innych wieści: Goncalo Feio oficjalnie trenerem Radomiaka. Kto by pomyślał, że jego losy tak się potoczą... Jestem bardzo ciekawy, jak to wyjdzie w praniu. Nie wykluczam żadnego scenariusza. Może to być złoty strzał, który rozpocznie świetną erę Radomiaka albo totalny niewypał, który w jakiejś perspektywie doprowadzi do spadku klubu z ekstraklasy. Na pewno będzie ciekawie. Inna sprawa, że poza jego zachowaniem ciężko mu coś zarzucić - przecież z Legią czy Motorem wykręcał bardzo dobre wyniki.
Opublikowano poniedziałek o 09:222 dni w Zabrzu sprzedali mecz... Wychodzi napastnik Jagi sam na sam z bramkarzem a z tyłu obrońca ciągnie go i nawet żółtej nie ma..... Wczoraj w Białymstoku też sprzedali mecz? Dla kolegi pytam.Wysłane z mojego CPH2653 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano poniedziałek o 17:052 dni 7 hours ago, malyksg86 said: On 10/26/2025 at 6:35 PM, Kaczi said:Wczoraj w Białymstoku też sprzedali mecz? Dla kolegi pytam.Wysłane z mojego CPH2653 przy użyciu TapatalkaTo powiedz dla kolegi że wczoraj to nie sprzedali, jedynie kibice ulongi