Opublikowano 15 maja15 maj to mnie dziwi w chuj że polska piłka a raczej niektórzy z "kibiców" nadal jada w tribal. Byłem raz kilka lat temu, na wyjeździe Pucharu Polski z Jagą z moim Tatą i kuzynem który jest kumaty bardziej w tych kibicowskich sprawach. Ten pociąg to był jakaś maszyna czasu, dopóki kogoś nie wkurwisz bo wtedy to mogą wyrzucić Cię w szczerym polu i nie ma tłumaczeń. Koks, wóda no you name it, to tam było. Ci ludzie tam mają własną hierarchię wartości, zachowań. Fanatyzm pełną parą. Nawet wracając w pewnym momencie myślałem że gościu wlepi mi łapę, bo coś tam palnąłem i było nieporozumienie, udało się załagodzić sytuację
Opublikowano 17 maja17 maj bezpośredni mecz o utrzymanie nam się szykuje chyba, czyli można się spodziewać wszystkiego
Opublikowano 17 maja17 maj No i Jagiellonia potknęła się w Katowicach i tym samym traci na ten moment wicemistrzostwo na rzecz Górnika Zabrze. Ciekawe, jak to się ostatecznie rozstrzygnie w ostatniej kolejce. Mistrzem kraju Lech - chyba zasłużenie, bo najlepiej albo przynajmniej najrówniej grali w tym sezonie. Oby tym razem mądrze ogarnęli przerwę, dobrze przygotowali się do nowego sezonu i wreszcie powalczyli na poważnie o puchary, bo droga w LM wydaje się - na papierze - wydaje się do przejścia. Zobaczymy, co w gronie spadkowiczów. Kluczowy mecz za chwilę w Gdańsku.
Opublikowano niedziela o 20:235 dni 5 hours ago, lukas_k96 said:No i Jagiellonia potknęła się w Katowicach i tym samym traci na ten moment wicemistrzostwo na rzecz Górnika Zabrze. Ciekawe, jak to się ostatecznie rozstrzygnie w ostatniej kolejce. Mistrzem kraju Lech - chyba zasłużenie, bo najlepiej albo przynajmniej najrówniej grali w tym sezonie. Oby tym razem mądrze ogarnęli przerwę, dobrze przygotowali się do nowego sezonu i wreszcie powalczyli na poważnie o puchary, bo droga w LM wydaje się - na papierze - wydaje się do przejścia. Zobaczymy, co w gronie spadkowiczów. Kluczowy mecz za chwilę w Gdańsku.Dobry mecz Jagi w Katowicach, dużo lepszy niż poprzedni. I przeważali dość poważnie, Bażdar w doliczonym czasie gry marnuje bardzo dobrą sytuacje
Opublikowano niedziela o 20:505 dni No i fajnie, że Wisła oraz Śląsk wchodzą, dwie poważne firmy z dużych miast. Z barażów ktoś z trójki ŁKS/Polonia/Ruch i będzie cacy. Mam nadzieję, że trzecim spadkowiczem - obok Niecieczy i Arki będzie Piast.
Opublikowano wtorek o 06:404 dni Śmiesznie będzie, jak to Bruk Bet rozda karty w temacie utrzymania, ale pasowałoby to do tego przedziwnego sezonu.
Opublikowano wtorek o 08:344 dni 1 godzinę temu, Bartg napisał(a):Śmiesznie będzie, jak to Bruk Bet rozda karty w temacie utrzymania, ale pasowałoby to do tego przedziwnego sezonu.
Opublikowano wtorek o 08:484 dni Zawsze byłem kibicem Bruk BetuMy w Niecieczy, w swoim domu,Na stadionie, wszystkie Słonie,Noszą dumnie nasze barwy,Sprawiedliwie i gorliwie!Noszę dumnie barwy klubu,Jak rycerze, jak żołnierze,Zawsze mocno, całym sercem,Tylko, tylko w Słonie wierzę!(Termalica! Bruk-Bet!)|
Opublikowano czwartek o 19:041 dzień w końcu dobiegła saga z przejęciem Górnika Zabrze i Podolski oficjalnie właścicielem. To chyba dobra wiadomość dla Polskiej piłki, jak sam Podolski powiedział tak zrobił
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Piast spada a Gieksa zdobywa grę o europejskie puchary – tak to widzę
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To bardziej przeczucie niż pobożne życzenie. Wydaje mi się, że Widzew i Lechia uciekną spod topora, a GKS wyszarpie zwycięstwo w szczecińskiej twierdzy Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez amarok
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Lechia mocno walczy o 1 lige xD, o i Górnik w LM. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Hanza71
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Termalika ładnie ściąga kluby, by jej towarzyszyły w 1 lidze. Najpierw Arka, teraz Lechia
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Brook Bet co rozdal karty na koniec. No i Legia aktualnie w lidze konferencji, niesamowita liga.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Fajnie było ale się skończyło, widzę że Papszbóg już po pół roku ma Legię na 5. miejscu.
Opublikowano 48 minut temu48 min Fornalczyk czekal czekal ale jak strzelił to stadiony świata, a Lechia już 1:3