Jump to content

Ulubione seriale TV

Featured Replies

Pany dawno w tym nie siedziałem, więc jaka dziś najlepsza stronka z torrentami i jaki program?

• Replies 354
  • Views 75.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moje top 3 to: 1.Teoria Wielkiego Podrywu 2.Rodzinka.pl 3.Świat według Kiepskich

• Ken Marinaris
    Ken Marinaris

A ja ostatnio oglądałem Person of Interest i w gruncie rzeczy od dawna już żaden serial mnie tak nie wciągnął. Polecam, polecam.

• Jak dla mnie expanse to właśnie taki got (i to bardziej poziom sezonów 7&8, niż tych wcześniejszych), tylko, że w kosmosie i z ufokami.  Trochę nie rozumiem ekscytacji tym serialem - ani aktorsko,

Z darmowych to ta co pare postów wcześniej napisałem, co do programów to uzywam qBittorrent i jest git

22 minuty temu, Shen napisał:

nic takiego nie ma u mnie miejsca, uzywam magnet linków

Przechwytywanie.JPG.c3d5c616ab66a8d8de1805f4be162f29.JPG

Jak będę w domu, to spróbuję przez inną przeglądarkę.

Teraz, Masorz napisał:

Jak będę w domu, to spróbuję przez inną przeglądarkę.

firefox z ublockiem u mnie, zadnych reklam i popupów na stronce

master-chief-dj-halo.gif

Czy "Halo" będzie - jak tytuł wątku na forum wskazuje - moim ,,ulubionym serialem TV" z ostatnich lat? Bardziej tak niż nie... Hype jest... i to niemały. A o "Halo" nieco szerzej dowiedziałem się przypadkiem, gdy zerkałem na świat gier dedykowanych XBoxowi.

"Halo" w świecie serialowym, z tego co o tej serii się dowiedziałem, wygląda bardzo, bardzo dobrze i, ż tak to ujmę, bo inaczej skrótowo nie da rady: ,,futurystycznie-wojskowo". Dla mnie to niecodzienna odmiana akcji, elementów wojskowości w fabule, wizualiach etc. i sci-fi. Eksperyment gatunkowy? Skoro nie mogę w to zagrać na Ps5, to... chyba zacznę oglądać "Halo"na streamingu. :Coolface: To będzie dziwne ,,ekstensywne" odczucie: jakbym widział na żywo "Dead Space" w połączeniu z "Mass Effect Andromeda" i tymi filmami z serii z Van Damme'a: Uniwersalny Żołnierz. Nie dość że serial wygląda na odpowiednio i z pasją wizualnie zrealizowany, a nie na odpierdol, to stanowi to - z mojej perspektywy rzecz jasna - nowość na rynku tego rodzaju serialowych treści! Będzie oglądanko!