HolylegendPL 3 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 gra w to ktos jeszcze na xbox live?(ogolnie na calym swiecie, zeby czasem popykac) Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Moj psn to Kozak__PL (dwa te paski czy jak to sie nazywa tam na dole ) jakby ktos chcial dobra walke w DR mozemy zagrac, ale w t6 zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Gra ktoś w Wawie w Tekena 6 ? Chodzi mi o miejsce gdzie spotykają się ludzie na versusa, bo w Arenie chyba już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) lolwut W Warszawie samych Pawłów grających w Tekkena 6 mamy pięciu... sygnatura Edytowane 23 Grudnia 2010 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) Jack - 6 Cały czas głeboki sidewalk i jak bedzie mozliwosc to jego ulti p+1~4 czy jakos tak... bez problemu perfectem. tez zrobilem to jack-6 ale po prostu spamowalem 4, ss tylko jak uzywala lasera czy rakiet, jej sie szybciej wyczerpie hp. jak masz 2 pady to zawsze mozesz nacisnac start zanim przegrasz, mozesz znowu wybrac postac, szybko rozwalic player 2 i potem znowu walka z nancy i tak az do sukcesu Tez mam problem z nia, ale dopiero po liznieciu tego tematu (a raczej paru ostatnich stron) dowiedzialem sie, ze dzieki customizacji moj zawodnik zwieksza sobie energie. Z customizacia juz nie ma takiego problemu! Edytowane 16 Maja 2011 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
<spike> 0 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 BLA BLA BLA Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Sorry ale wytlumaczcie mi bo chyba jestem slepy. Mam T6 i nie potrafie znalezc trybu online. Gdzie on jest? Wystarczylo sciagnac patcha Swoja droga kiepscizna to malo powiedziane ten tekken Edytowane 25 Czerwca 2012 przez okens Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Tekkena 6 mam w edycji limitowanej z Arcade Stick, niestety gra nie wciagnela mnie tak jak kiedys Tekken 2 lub Tekken 3, w ktore zagrywalem sie na PSX, nawet Tekken: Dark Resurrection z PSP calkiem mi sie podobal. Nie wiem, ale dla mnie to juz nie jest to samo, areny w szostej czesci sa jakies takie dziwne, a ta chodzona bijatyka jest po prostu slaba - beznadziejny system namierzania przeciwnika, nuda i monotonia, mogli dac cos na wzor Dojo z Tekken:DR. W tej serii lubie dziwactwa typu Kuma, Panda czy Roger, ale zupelnie nie rozumiem strzelania laserami (Azazel, kiedys Devil Kazuya) lub jakimis pociskami (Nancy ilestam) - to zupelnie mi nie pasuje. To jest gra kontaktowa, bijatyka, a nie strzelanina i nie lubie jak ktos strzela do mnie z daleka jakims laserkiem..... W Tekken 6 nawet muzyka jest slaba, a ten element zawsze byl dla mnie atutem w poprzednich czesciach. Edytowane 26 Czerwca 2012 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) A co myślisz o Street Fighterze ? Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Pitrex Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Pewnie chodzi ci o Hadoukeny - to tez troche inna sprawa bo leca nizej, zreszta Ryu nie potrafi latac i jednoczesnie walic laserem jak Azazel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi