Opublikowano 20 lutego 200817 l Patrzec, Konrad sprawil sobie normalne lacze i spadl na drugiego dana :FFFFFFFFFFFF Kolega chyba nie moze dopuscic do wiadomosci, ze ktos moze grac lepiej od niego i musi takie glupoty wypisywac. Poczekajmy do kwietnia - maja, wtedy wezme 1mb/2mb to zobaczymy czy dalej bedziesz tak kozaczyl Proste, ze bede :spox: Ghetto: remis jest
Opublikowano 20 lutego 200817 l No to skoro tyle mamy nagle osob grajacych w VFa to moze zmierzymy sie jakos offline ?... Przy okazji jakies turnieju T5DR (jesli jakis jeszcze w ogole bedzie ). Na pewno mnie by to wynioslo taniej niz zakup x360 Nemo, ja moge byc w Arenie jutro kolo 20:30 (najpozniej 20:30), zajrzyj bo musze wiedziec o czym dokladnie rozmawiamy - rozumiem w takim razie, ze zakupiles sticka "robionego" ? Nie wiem jaka jest roznica miedzy sanwa a czyms innym, wiem, ze na VSHG gra mi sie za(pipi)iscie (przyciski szczegolnie) ale jak gralem w VFa na "szarym" starym sticku do PS1 to tez bylo dobrze, nie jestem szczegolnie wymagajacy....
Opublikowano 20 lutego 200817 l Autor Turniej trwa max 2 dni. Online gra się codziennie. No i z czołówką VF nie zagrasz w Polsce. Zwłaszcza, że nawet ludzie z tego forum nie przyjadą na turniej. Sam mieszkam w Londynie, więc byłoby mi ciężko.
Opublikowano 20 lutego 200817 l Cirex cholera powiedz mnie normalnie jak tobie pasuje zeby cie odwiedzic i pograc cos z 2 dni tylko ja mam trening ps3 wiec jakiegos Sticka twojego bym przytulil zeby ci tyleczek skopac
Opublikowano 21 lutego 200817 l Autor Równie dobrze ja mogę Ciebie odwiedzić. Sticka do ps2 też mam na dokładnie tych samym częściach. Aktualnie mam urlop do przyszłej soboty.
Opublikowano 21 lutego 200817 l ja bym z checia udzial w jakims turnieju wzial 8) w sumie to nie bralem udzialu nigdy w powaznym turnieju w zadna bitke , kiedys tylko za czasow t3 chyba gralem w cos ale wtedy to nie wiedzialem co to juggle nawet LOL ....tylko czy to jest realne bo graczy jest naprawde malo na dobra sprawe zawsze mozemy zrobic online tournament ;p ale to nie to samo
Opublikowano 21 lutego 200817 l Autor Na chwilę obecną nie ma w Europie gracza na Live, który by mnie regularnie prał. W najgorszym wypadku minimalną większość walk przegram. Mówię tu o takich graczach jak UK Ryan, yukuun, MrExpert, DaiBison itd. Nie wiem jak z Geewaiho teraz, bo dawno z nim nie grałem. W USA jest kilka osób, które mi sprawiają większe problemy, ale nie tak, że walki nie wygram. Jednak muszę zmienić postać. O ile jeffem się mi dobrze kara dobrych graczy, tak ciężko robić pressing na słabszych. Trenuję Eileen.
Opublikowano 21 lutego 200817 l A jak bym wpadl w piatek to odbierzesz mnie z Victoria Coach Station ? Obczaje ceny biletow do Londynu i dam ci znac no i napisz jak daleko od Centrum mieszkasz
Opublikowano 21 lutego 200817 l Autor A jak bym wpadl w piatek to odbierzesz mnie z Victoria Coach Station ? Obczaje ceny biletow do Londynu i dam ci znac no i napisz jak daleko od Centrum mieszkasz Od centrum mam z pół godziny metrem. Może trochę więcej. Tylko, że na ps2 mam tylko jednego, działającego sticka. Mam też przejściówkę na usb, ale nie wiem jak zadziała. ps3 nie mam. Drugi muszę naprawić, bo spieprzyłem przy lutowaniu do pcb. Do x360 mam jeden stick, a na padzie grać się nie da. Nie za dużo zachodu, by zagrać w grę?
Opublikowano 21 lutego 200817 l Witam wlasnie dzis zaczynam zabawe z VF5 online jak ktos lubi grac po nocach to zapraszam tag:PlaySolo
Opublikowano 22 lutego 200817 l Autor Ktoś nagrał walkę ze mną. Przypadkiem na youtube znalazłem. A tu kolejna. Dziwię się jednak, że Konjou(czołówka nieazjatycka) to wrzucił. 1. zagrałem słabo. 2. Lagowało.
Opublikowano 23 lutego 200817 l Cholera mam problem Mam rangę Vanqishera , wszystkie itemki ze sklepu wykupione, wszystkie za orby, wszystkie za turnieje i mam 99,4%
Opublikowano 23 lutego 200817 l Autor Vanquisher to max ranga? Widocznie nie masz wszystkich itemków. Skąd ta pewność, że masz wszystkie za turnieje?
Opublikowano 23 lutego 200817 l Autor Ukyo - kup sobie x360 Arcade + sticka. Sticki są na Amazon.co.uk za jakieś 30funtów. Stać Cię przecież na to W ten sposób nie będzie problemu, by pograć online, a czasem i offline (chociaż ja różnicy nie widzę).
Opublikowano 24 lutego 200817 l Ukyo - kup sobie x360 Arcade + sticka. Sticki są na Amazon.co.uk za jakieś 30funtów. Stać Cię przecież na to W ten sposób nie będzie problemu, by pograć online, a czasem i offline (chociaż ja różnicy nie widzę). Cirex mialem i zanosilem co tydzien do naprawy nie chce miec tego (pipi) w domu wiecej sie udenerwuje niz mam z tego przyjemnosci
Opublikowano 24 lutego 200817 l Autor Cirex mialem i zanosilem co tydzien do naprawy nie chce miec tego (pipi) w domu wiecej sie udenerwuje niz mam z tego przyjemnosci Te nowe są podobno mniej awaryjne. Moim zdaniem dla vf warto.
Opublikowano 27 lutego 200817 l Autor Bedziesz za mnie odnosil do serwisu ?? ^_^ Przecież oni sami odbierają spod domu.
Opublikowano 2 marca 200817 l Niedługo będe miał VF5 , ale nie wiem o co chodzi z tym padem stickiem? czy jakos tak... to znaczy, ze na normalnym padziej inaczej sie gra? jakies duze roznice? trudniej?
Opublikowano 3 marca 200817 l Autor http://www.byrdo.org/arcade_joysticks.htm Różnica jest gigantyczna. Niekoniecznie jednak na korzyść sticka. Kwestia preferencji. Coś jak pad vs. kierownica w wyścigach.
Opublikowano 3 marca 200817 l Autor Cirex cholera powiedz mnie normalnie jak tobie pasuje zeby cie odwiedzic i pograc cos z 2 dni tylko ja mam trening ps3 wiec jakiegos Sticka twojego bym przytulil zeby ci tyleczek skopac Mam dwa sticki. Tzn. w drodze jest. Najbardziej mi pasuje od poniedziałku do czwartku. Im bliżej poniedziałku, tym lepiej.