Opublikowano 24 maja 200915 l Przez 2 lata czytalem nie majac zadnej konsoli, po sprzedaniu xboxa przestalem czytac
Opublikowano 24 maja 200915 l Czytam PE, mimo, że też jestem jakby bezkonsolowy- mam NDSa, a w PE raczej wiele się na temat nowości nie dowiem, bo czytam serwisy internetowe. Kupuję dla poczytania publicystyki i recenzji/zapowiedzi na duże konsole. Nieprzerwanie od kilku lat.
Opublikowano 25 maja 200915 l Jakbym nie mial zadnej konsoli to pewnie bym nie kupowal... bo troche to bez sensu
Opublikowano 4 października 200915 l Nie mam kĄsoli, a czasami czytam. Z nudów. Nie kupuję, pożyczam od kumpla. Nie uważam żeby to było bez sensu.
Opublikowano 4 października 200915 l Nie mam konsoli( mój brat ma) jak jest nowy numer to chętnie poczytam, ale granie już mnie nie kręci tak jak kiedyś. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie miesiąca bez poczytania PE w klopie
Opublikowano 4 października 200915 l A skąd ja mam wiedzieć skoro życie moje od małego kręci się wkoło gier wszelakich. Nie wyobrażam sobie nie mieć konsoli więc nie znam odpowiedzi
Opublikowano 4 października 200915 l Ciężko sobie wyobrazić abym nie miał konsol, ale jakby była taka sytuacja to raczej bym zaprzestał kupowania gazety. Teraz to kupuję ją głównie z przyzwyczajenia, ale są wyjątki.
Opublikowano 4 października 200915 l Ostatnio kupiłem PE a konsoli nie mam dobre 5 lat. Z 20 numerów w ciągu tych lat kupiłem, kupywałem PE nawet jak miałem szaraka a kasy na ps2 nie było, później na ps3 czy żydboksa, ale kupowałem. Potem jakoś tak wyszło, że nie chciało mi się czytać o gierkach to nie kupowałem do tego miecha. Ale nowego numeru chyba znów nie kupie.
Opublikowano 3 grudnia 200915 l - Kupuje gazetkę choć nie mam żadnej współczesnej konsoli, ale przydadzą się jeżeli na jakąś się zdecyduję (tak jak to było z Ps2 kiedy miałem jeszcze szaraka). Recenzje np. czytam do tych gier których nie ma jeszcze na Pc, a na konsolę wychodzą wcześniej.
Opublikowano 21 stycznia 201015 l mam kĄsole, a nawet kilka i nie kupuje, ale czasem czytam po tym jak ukradne koledze ;]
Opublikowano 22 stycznia 201015 l pewnie nie chodz pewnosci nie mam lubiłem was czytać gdy nie grałem a konsola sie kuzyła
Opublikowano 23 stycznia 201015 l czytam, bo przydadza sie w przyszlosci, mam zwyczaj nadrabiac zaleglosci w grach, duze zaległości.
Opublikowano 3 lutego 201015 l Przed studiami sprzedałem konsolę, przez ponad 2,5 roku nie miałem styczności z grami i nie czytałem PSX Extreme. Dopiero od jakiegoś roku jak brat zakupił PS3 znowu zacząłem kupować gazetkę. Choć nie kupuję jej co miesiąc tylko jak zawartość mnie zainteresuje (czyli tak 2-3 numery na kwartał).
Opublikowano 3 lutego 201015 l Był taki krótki okres, kiedy nie miałem konsoli. Gdzieś tak w połowie 2001 roku i Extreme dalej kupowałem. Jestem od tego uzależniony i dopóki PE nie upadnie, to zawsze mogą na mnie i na moje drobniaki liczyć. :potter:
Opublikowano 3 lutego 201015 l Gdybym nie miał to bym nie czytał . Ale że konsolę miałem długo przed powstaniem magazynu to ich szczęście że kolejne 8 pln mają
Opublikowano 4 lutego 201015 l a ja zaczełem od 5 numeru,gdy miałem psx - później z powodu wyjazdu do pracy za granicę była przerwa,no i wcięło mi te stare extrimy teraz kupuje i będę kupował nawet jakbym pozbył się konsoli,bo czuję sentyment do tego pisma:)
Opublikowano 7 lutego 201015 l Nie miałem PS2 a czytałem PSX,marząc jakby to było grać w te cudne gry Także w pewnym sensie PSX działał na mnie jak konsola
Opublikowano 13 lutego 201015 l ^j.w. Nie miałem konsoli, ale PSXa czytało mi się świetnie w końcu, zmotywowany tymi wszystkimi grami kupiłem sobie Xa, zacząłem kupować również "konkurencję" i rok po premierze kupiłem X360. Jak wspominam moje pierwsze nr. to aż się łezka w oku kręci
Opublikowano 12 października 201014 l Zacząłem czytać Wasze pisemko nie pamiętam od którego numeru (było to jednak w czasach świetności PSone, ze Spice Girls na okładce).Nie mając konsoli, jedynie PC czytałem te wspaniałem recenzje i peany wynoszące PSXa na wysokości i...wsiąkłem.Po kilku/kilkunastu numerach stałem się szczęśliwym posiadaczem szaraka (na nie pamiętam które urodziny - kupił tata...DZIĘKI STARUSZKU!!!) - nie mogłem się przez Was powstrzymać.Wasze pisemko traktuję jak swego rodzaju wyrocznię, wg której planuję swoje kolejne zakupy i...ani razu się nie zawiodłem.Rozpisałem się trochę, a chiałem tylko napisać, że zacząłem czytać Extreme'a nie mając konsoli i dalej bedę czytał, nawet gdybym jakimś kosmicznym sposobem jej nie posiadał.