adamcky 1 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Musicie refreshowac (kwadrat). Przed premiera EU bylo u mnie normalnie, ale po niej czesto musze odswiezac po 3-4 razy, zeby mi pokazalo wszystkie serwy. W DM i TDM po 10 serwerow to jest w dzien normalnie. W nocy TDM jest okolo 25 a DM jeszcze wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
RYU25 0 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 W dzien to rzeczywiscie serwerow malo tak na oko od 6 do 10 ale w nocy to juz nie mozna narzekac.Mnie bardziej denerwuja lagi dzisiaj wrecz normalnie grac nie moglem.Ale jak sie juz dobrze trafi to nie mam pytan poprostu cos za(pipi)istego:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Od dziś Unreal kręci sie w mej maszynce. Na razie muszę poznać plansze ale nie jest tak źle, na padzie gram od zawsze więc nie mam na co psioczyć hehe. Szukam linku do map plansz z rozmieszczeniem broni i pojazdów. Gdzieś kiedyś znalazłem taki adres, przekopałem ten temat chyba do 15 str w tył i nic nie znalazłem. Może ktoś z Was mnie poratuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wiedzminka 0 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja również dzisiaj kupiłem tą grę i mam jedno pytanie. Czy to prawda że w rozgrywce przez sieć na jedną mape są wrzucani prawdziwi gracze i boty? Jeżeli rzeczywiście tak jest to po czym rozpoznam kto jest botem a kto nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) Ja również dzisiaj kupiłem tą grę i mam jedno pytanie. Czy to prawda że w rozgrywce przez sieć na jedną mape są wrzucani prawdziwi gracze i boty? Jeżeli rzeczywiście tak jest to po czym rozpoznam kto jest botem a kto nie? Tak to prawda, host ustala ilość botów na planszy (może ustawić 0 ). Podczas wyboru serwera naciśnij trójkąt (chyba w robocie jestem i nie mam jak sprawdzić) pokaże Ci ilość botów na tym serwie. A tak na oko to po imionach (musisz poznać imiona postaci) i po tym że często stoją w miejscu i strzelają hehe Edytowane 14 Marca 2008 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
wisza 5 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Siema! mam problem z graniem online w UT III, kiedy chce dolaczyc sie do meczu wyskakuje mi komunikat : Package 'Core' is not downloadable. Mam neostrade 1Mb niekiedy moge zagrac ale to raz na jakis czas Z gory dzieki za odpowiedzi i przepraszam za bledy ale pisze z PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) Ojjj... nie przepraszaj za błedy tylko ze nie czytanie tematu..... masz wersje US (prawdopodobnie) wiec nie pograsz na serverach euro az nie wydadza patcha... Edytowane 15 Marca 2008 przez LiSoQuan Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) Szukam linku do map plansz z rozmieszczeniem broni i pojazdów. Gdzieś kiedyś znalazłem taki adres, przekopałem ten temat chyba do 15 str w tył i nic nie znalazłem. Może ktoś z Was mnie poratuje ? ps. gdzie jest redeemer na deimosie ?? | | | V @Kukles Dzięki kolego Edytowane 15 Marca 2008 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
Kukles 8 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Musisz zeskoczyc na dol wziasc buty i tuz przed wejsciem w to dziwne cos co sie plywa spojrz w gore. Musisz wykonac 2 albo 3 skoki nie pamietam i wejdziesz po redeemera Cytuj Odnośnik do komentarza
Yogi 61 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Heh, ostatnio miałem fajną akcje. Gram sobie w UT3 ale jakoś coś nie idzie za bardzo, postać sie zatrzymuje po czym biegnie dalej i znowu stop. Obrywam przez to po (pipi)e aż miło - j@$#^e lagi myśle. Ale coś tu jest nie tak, przecież strzały nie mają opóźnienia... no nic, wyszedłem żeby sie nie denerwować. Do czytnika powędrował DMC4 i heya na DMD sobie przechodze dalej. No i znowu bęcki od oponentów zbieram, postać jakoś dziwnie reaguje, nie przyśpiesza po dłuższym wychyleniu gałki, a niekiedy nawet sie zatrzymuje. Po tym zdarzeniu już wiedziałem o sso chassi - pad odmówił posłuszeństwa! Ja pie%@*le! Po takim czasie dopiero mu sie przypomniało żeby zdechnąć? Tyle godzin W Res'a, Skate i CoD 4 (fpp online to w ogóle masakratory analogów), rozkręcanie, smarowanie itp. Gałki dosyć ładnie wracały na miejsce więc dało by sie grać, ale on dla odmiany zaczął przerywać... , całe szczęście, że miałem drugiego w zapasie:) Widze, że niektórzy narzekają na małą liczbę Polaków grających w UT3, postują swoje PSN ID i szukają chętnych do gry... Na ok 10 osób, do których wysłałem friend inv może ze 3 odpowiedziały... z takim podejściem to sobie możecie... . Tak samo z Polakami, których spotykam w grze - nie odpowiadają... żal. Mam wersje PAL jakby co. PSN ID: Assphalt Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 No juz Cie mam... za pierwszym razem jak mi wysłałes to zle nacisłem i nie przujeło zaproszenia ale juz jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza
RYU25 0 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Mam male pytanie gram dzisiaj DM i zdazylo mi sie zreszta nie pierwszy raz ze wszystko bylo szybciej czyli bron szybciej strzelala i wogle szybciej chodzilem a masakra to juz wogle byla nie do opisania dlatego pytam to sie jakos ustawia??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kukles 8 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) Mam male pytanie gram dzisiaj DM i zdazylo mi sie zreszta nie pierwszy raz ze wszystko bylo szybciej czyli bron szybciej strzelala i wogle szybciej chodzilem a masakra to juz wogle byla nie do opisania dlatego pytam to sie jakos ustawia??? Ktos wlączyl moda berseker Edytowane 19 Marca 2008 przez Kukles Cytuj Odnośnik do komentarza
Sialala 0 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Mam male pytanie gram dzisiaj DM i zdazylo mi sie zreszta nie pierwszy raz ze wszystko bylo szybciej czyli bron szybciej strzelala i wogle szybciej chodzilem a masakra to juz wogle byla nie do opisania dlatego pytam to sie jakos ustawia??? Ktos wlączyl moda berseker raczej tego przyspieszajacego czas - sam berseker wzmacnia sile broni, najfajniejszy jest efekt po zastosowaniu wlasnie tego moda speed up i berseker na raz Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 27 marca - Patch do UT3 - nareszcie…!!! http://www.ps3site.pl/27-marca-patch-do-ut...szcie#more-7155 maaasa zmian Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Dzis byl patch 1.10. Poprawil chyba tylko laczenie z serwami i zredukowal troche lagi Cytuj Odnośnik do komentarza
Sialala 0 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Dzis byl patch 1.10. Poprawil chyba tylko laczenie z serwami i zredukowal troche lagi moj UT3 nic nie sciagnal - zadnego patcha. wersja US. Cytuj Odnośnik do komentarza
RYU25 0 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Mam male pytanie nie wiem gdzie spytac a meczy mnie to jak cholera.Wczoraj chcialem pozgrywac sobie troche nowych mapek stworzylem foldery takie jak trzeba na swoim Memory Stick weszlem na odpowiednia stronke pieknie sie sciagnelo przechodze do gry wchodze w Community nastepnie My Conten wskazuje moja karte i tu jest problem wyskakuje mi There is no data tak jakby nic nie bylo a przeciez sie pieknie sciagnelo.Wie ktos o co chodzi czy robie cos zle?mnial ktos tez taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 bo od nowego patcha mapki maja byc w katalog root czyli nie w podkatalogach Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 http://www.ps3site.pl/master-chief-na-ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
RYU25 0 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Za h.....nic mi nie wchodzi nie wiem co jest co za sraka tyle nowych mapek i nic nie moge sobie zaladowac..... Cytuj Odnośnik do komentarza
RYU25 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=6NmH6Q4Iaew&...feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza
Lem 87 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam Mam male pytanko czy Unreal 3 na laczu 512 chodzi plynnie bez lagow? Czy oplaca sie kupowac unreala z takim laczem? Prosze o szybka odpowiedz Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam Mam male pytanko czy Unreal 3 na laczu 512 chodzi plynnie bez lagow? Czy oplaca sie kupowac unreala z takim laczem? Prosze o szybka odpowiedz Z gory dziekuje Chodzi jak marzenie. Z hostowaniem możesz mieć pewne problemy (pewnie mały upload przy takim łączu masz) ale przy dołączaniu do już istniejących gier nie powinieneś mieć problemów. Ważny jest przedewszytkim jakie masz pingi. Na łączu o dużej przepustowości ale też dużym pingu to sobie nie pograsz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Titan patch details (Good news for PC & PS3 users) http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...amp;postcount=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi