Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

MaciejPŃ, znakomita kolekcja, wszystko do siebie nieźle pasuje, kolor mebli, stary telewizor, pasujący do zestawu konsol i gier, dywan, nawet sprzęt audio.

Kiedy na takie coś się patrzy, łza się w oku kręci ;). Aby kupić X.360, musiałem sprzedać podobną kolekcje gier (ok. 20 na Ps2 i 15 na psx), ale kiedy zaczne zarabiać to wznowie wszystko.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 656,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Bez zbędnego owijania w bawełnę, ostatnie zdjęcie full kolekcji zrobione cyfrówką, zanim pójdzie w świat :)

hpim1055rh5.th.jpg

hpim1057qv7.th.jpg

hpim1060jm5.th.jpg

hpim1062vy8.th.jpg

potem jeszcze dorzucę zdjęcie gier na gbc, gba i żabki, bo mi aparat siadł :P mam nadzieję, że się podoba :)

Edytowane przez KopEr

Opublikowano
Ogarnąłem trochę mój kącik na święta :P

sdc10063nv2.th.jpg

Wszystko cacy bo zgromadzone przy jednym stanowisku, jednak szczególną uwagę zwraca "zabudowany" X360 który długo w takim stanie nie pociągnie - za mała wentylacja powietrza, w takim zabudowaniu musi sie kuresko grzać, zresztą sam sprawdź "obmacując" go z różnych stron po kilku(dziesięciu) minutach jego pracy :)

Edytowane przez logan40

Opublikowano
Ogarnąłem trochę mój kącik na święta :P

sdc10063nv2.th.jpg

Wszystko cacy bo zgromadzone przy jednym stanowisku, jednak szczególną uwagę zwraca "zabudowany" X360, długo nie pociągnie - za mała wentylacja powietrza, w takim zabudowaniu musi sie kuresko grzać, zresztą sam sprawdź :)

A gdzie telewizor?

Opublikowano

A na monitorze to sie grac nie da?

Opublikowano
Bez zbędnego owijania w bawełnę, ostatnie zdjęcie full kolekcji zrobione cyfrówką, zanim pójdzie w świat :)

potem jeszcze dorzucę zdjęcie gier na gbc, gba i żabki, bo mi aparat siadł :P mam nadzieję, że się podoba :)

Większość zdjęć już wrzucałeś :closedeyes:

Opublikowano

Dorwałem aparat więc wrzucam fotki, trochę sie zmieniło

p1010168lw2.th.jpg

p1010171zz7.th.jpg

siedzie gdzieś 1,80-2m od tv i myślę ze 37" starcza , z początku była 40" Toshiba XF350PG ale okazała sie wadliwa jak cała seria XF,ZF i zaprzestali produkcje więc w zamian wziąłem Samsunga LE37A551P2

wyro

p1010169ws2.th.jpg

Centrum Dowodzenia

p1010170if6.th.jpg

Opublikowano

Zwierzak , zarzuc , jeśli łaska , link do tego thema :D

@down

Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi ^_^

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

"konsola" psuje efekt fajnego pokoju :/

1,5/10

Opublikowano
(pipi)a i jeszcze mój fotel masz. Nie było innych do ch.uja? ;)

Hehe, nie wiem, tata mi z pracy załatwił xD

Opublikowano

1,5/10

Czyżby fanboy X0 ?

Pokoj calkiem fajny. Ile cali ten TV, 32? Ile dales?

A najlepszy to i tak jest plakat ąckiego :P

Edytowane przez Yabollek007

Opublikowano

1,5/10

Czyżby fanboy X0 ?

nie, skąd

ps3 guwno!!

Opublikowano

ile razy i w ilu tematach jeszcze tego samego posta wrzucisz? <_<

Opublikowano

No to mówie fajne lalki ma, ale ta bravia na podłodze? niezły sejtan z ciebie.

Opublikowano

Na PS3 stać, na tivika stać ale wszystko leży na podłodze. Lipa. Te zabaweczki IMO lipnie są wykonane i żadna frajda z ich zbierania. Normalnie plac zabaw.

Opublikowano
Na PS3 stać, na tivika stać ale wszystko leży na podłodze. Lipa. Te zabaweczki IMO lipnie są wykonane i żadna frajda z ich zbierania. Normalnie plac zabaw.

uchwyt na ścianę idzie z głośnikami sony ;D w trakcie remontu pokuj jest figurki są więcej warte niż mój tv i ps3:DD

Opublikowano

Taki zbieracz, że nawet z pudełek nie wyjmuje... gry też są w zaplombowanych pudełkach?