Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Musiałbym siedzieć na piętrowym łóżku by na tym grać. ;) Bardzo fajne malowanie ścian.

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 631,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

nie lekajcie sie wlasnie bardzo dobrze sie gra jak taki tv wisi na ściani jak sie walne na fotel lub moją miejscówe do grania jest naprawde ok :D

Opublikowano

Raz ustawiłem sobie TV ~0.5m nad moim fotelem i grało się fatalnie. Nie wiem jak ty tak możesz grać ;p

Opublikowano

jak sie klade bardzo fajnie jest nie jak przymasz glowe odchylona do gory ale ja opiram na fotelu lub kanapie efekt piorunujący :DD:

Edytowane przez bolekps3

Opublikowano

dla kregoslupa napewno... jak tylko o tym pomysle to juz mnie wszystko boli. no ale co kto woli.

Opublikowano
mój hc

images50.fotosik

ps. moge sie pochwalić ze moj calkiem inny hc room ukazal sie kiedyś na łamach pisma psxextreme ;)

Człowieku, pierd**nij sobie ten telewizor na podłogę. Wiesz jak zaje**ście gra się przy takim ustawieniu? Aktualnie mam dwa telewizory w pokoju. Jeden położyłem ekranem do dołu, na podłodze, co by pograć sobie wieczorami, a drugi - CRT - powiesiłem na kołkach przy suficie, akurat nad łózkiem, dla bezpieczeństwa.

Edytowane przez ziolo69

Opublikowano
mój hc

images50.fotosik

ps. moge sie pochwalić ze moj calkiem inny hc room ukazal sie kiedyś na łamach pisma psxextreme ;)

Człowieku, pierd**nij sobie ten telewizor na podłogę. Wiesz jak zaje**ście gra się przy takim ustawieniu? Aktualnie mam dwa telewizory w pokoju. Jeden położyłem ekranem do dołu, na podłodze, co by pograć sobie wieczorami, a drugi - CRT - powiesiłem na kołkach przy suficie, akurat nad łózkiem, dla bezpieczeństwa.

Łądnie to tak nabijać się z bolka?

Opublikowano
mój hc

images50.fotosik

Łądnie to tak nabijać się z bolka?

Ale ja się nie nabijam, serio takie ustawienie jest idealne do grania. A jakie korzystne dla oczu.

Opublikowano

Mały update mojej gralni. Mi się wydaje, że jest ładniej i lepiej niż w poprzednim pomieszczeniu:

224b9b14206c3d1bm.jpg 19bcd9b9b1140c7bm.jpg

Ściana nie jest wyblakła w lewym dolnym rogu. To mój fon tak kiepsko odwzorowuje kolory.

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano

ten po prawej slaby.. ostatnio wy(pipi)alem z domu takie dwa, bo niefajne juz byly ;]

co do tego po lewej.. to jest jakas odmiana fikusa debowego? mam cos podobnego tylko wieksze i z wiekszymi lisciami.

ps. obrazek jest za wysoko nad tv

Opublikowano
ten po prawej slaby.. ostatnio wy(pipi)alem z domu takie dwa, bo niefajne juz byly ;]

co do tego po lewej.. to jest jakas odmiana fikusa debowego? mam cos podobnego tylko wieksze i z wiekszymi lisciami.

Nosz kurdę mój ulubiony kwiat słaby. Taki on ładny jest przecież.

Co ja ogrodnik? Ja go tylko trzymam w pokoju ;)

ps. obrazek jest za wysoko nad tv

Wydaje ci się. Zdjecie było robione pod dziwnym kątem w dodatku nie pokazuje gdzie jest sufit, więc nie możesz wiedzieć czy jest za wysoko.

Mam wątpliwości co do odpowiedniego położenia głośnika centralnego. Chyba go położę u podstawy TV bo przeszkadza mi dźwięk z centralnego trochę po prawej.

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano

Okolicznościowy plakat na ścianie. Jakość zdjęcia kijowa bo nie mogłem znaleźć aparatu.

img0003s.th.jpg

1.08.2009 - 17:00 W-hour

Edytowane przez Blim

Opublikowano

Wy tam w Wawie nie macie już czego wieszać na ścianie.

Opublikowano
Wy tam w Wawie nie macie już czego wieszać na ścianie.

Bo u nas jak zawyją syreny to nie pali się stodoła, tylko wszyscy stają na baczność. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ok, to już wiem jaki sobie dzwonek w komórce nastawić, gdy będę odwiedzać stolicę ;)

Edytowane przez t3xz

Opublikowano
Mały update mojej gralni. Mi się wydaje, że jest ładniej i lepiej niż w poprzednim pomieszczeniu:

224b9b14206c3d1bm.jpg 19bcd9b9b1140c7bm.jpg

Ściana nie jest wyblakła w lewym dolnym rogu. To mój fon tak kiepsko odwzorowuje kolory.

Ja bym powiesił TV na ścianie, a głośnik centralny dał na jego miejsce.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A oto mój HCRoom. Czarna tapeta jest tylko na ścianie z TV, reszta ścian biała.

dscn0724s.jpg

Inny rzut:

dscn0726o.jpg

Jeszcze inny:

dscn0727s.jpg

A to jedyna szuflada jaką wydzieliła mi kobieta na moje "śmieci"

dscn0729g.jpg

Sugestie mile widziane :)

Opublikowano

za(pipi)iste czarne panele lub tapeta :D ogólnie fajny hc room

Opublikowano

Super klimacik ^_^

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

Pokój klimatyczny, elegancki no i ta tapeta rewelka. No i oczywiście big + za Ojca Chrzestnego; mam tą samą.

Opublikowano

może i panuje w Twoim pokoju nieco mrok ale dzięki temu uzyskałeś ciekawy klimat ;)

Opublikowano

Nie ma mroku, tej czarnej tapety jest tylko pas o szerokości mniej więcej 180 cm na ścianie z TV (30 cm od podłogi i od sufitu). Reszta ścian i sufit jest biały. Robi to fajny kontrast z ciemną podłogą i białymi szafami.

Opublikowano

Na boga, wyrzuć tego Big Daddy'iego do szuflady